سلام.
دوستان من تو اینترنت نامحدود 1 تا 11 که جدیدا واسش سقف مصرف 450 گیگ گذاشتن چطوری مشه استعلام گرفت. اپراتور میگه 450 گیگ تموم بشه از شارز کم میشه.
یکی به من بگه نامحدود چه معنیهایی میده.
سلام.
دوستان من تو اینترنت نامحدود 1 تا 11 که جدیدا واسش سقف مصرف 450 گیگ گذاشتن چطوری مشه استعلام گرفت. اپراتور میگه 450 گیگ تموم بشه از شارز کم میشه.
یکی به من بگه نامحدود چه معنیهایی میده.
منم همین سوال رو دارم
خطم دائمی هست نمیدونم کی 450 گیگ تموم میشه تو mymci هم گزارش مصرف نشون نمیده با پیامک هم فقط تاریخ اتمام یکماه سرویس رو میگه
فکر نکنم بشه! مگه از سمت خودتون میزان مصزفو ببینید! والا من هفتهای گرفتم بیشتر از سقف هم مصرف کردم نه چیزی گفتن نه از شارژم کم شده! معلوم نیست چطوریه
امشب برا کسی شبانه رایگان 3-7 قطع و وصل شده اینترنتش؟
سلام من یه ساعت پیش بدون مشکل ۱۵ گیگ دانلود کردم
تلفای شما کار میکنه یا وصل نمیشه؟
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
سه چهار روز هست کار نمی کنه از پلی استورهم حذف شده
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
دوستان من گوشی رو هات اسپات میکنم و با اینترنت همراه اول کانکت میشم از وقتی اندرویدم رو ۷ ارتقا دادم هر ۲۰ ۳۰ دیقه دیتا از کار میفته و بعضا با ریست و بعضا با خاموش روشن موبایل دیتا اتصال میاد کسی این مشکل رو داشنه و میدونید راه حلش چیه؟
یک نکته دیگه من تو بهترین حالت از سرورهای قوی و اینترنت شبانه همراه اول سرعت دانلودم ۳مگ هست این سرعت نرماله یا خیلی کمه؟
اول میشه شکایت کرد به 195 که اینها اسم نامحمدود گذاشت بعد میگن 450 گیگ بعد هم اصلا کنتوری وجود نداره.
راه حل دوم یک سیم کارت 5000 همراه اول اعتباری بخری و اندازه بسته شارژش کنی وه بسته رو میخری هیچی نداشته باشه و اینترنت از اون بگیری وقتی هم تموم بشه . که شده
تو هیچ جای دنیا نامحدود بی سقف وجود نداره این سقف 450 گیگ خیلی هم عالیه اپراتور Verizon آمریکا به طور مثال ماهانه سقف مصرف هست ۵۰ گیگ در طرح نامحدود
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)