دو روز دیگه از سرویس خودم مونده وقتی تمام بشه خود بخود فعال میشه ؟ یا الان قبل از اینکه تمام بشه باید فعالش کنم چون مخابرات به من گفت چند روز قبل تمام شدن سرویست سرویس جدیدت رو بخر چون وقتی تمام میشه دیگه سایت بهم میریزه نمیتونی بخری
دو روز دیگه از سرویس خودم مونده وقتی تمام بشه خود بخود فعال میشه ؟ یا الان قبل از اینکه تمام بشه باید فعالش کنم چون مخابرات به من گفت چند روز قبل تمام شدن سرویست سرویس جدیدت رو بخر چون وقتی تمام میشه دیگه سایت بهم میریزه نمیتونی بخری
الان 2روزه سرویسه 128 نامحدود گرفتم. الان به غلط کردن افتادم. من کارم فقط وب گردی بود. حالا سرعته وب گردی افتضاح تمتم هستش. تمام صفحات رو به سختی باز میکنه... یعنی اینا یک صفحه لود کردن هم دارن از ما میگرین.
اگه کارت فقط وب گردی هست خیلی اشتباه کردی نامحدود گرفتی اونم 128
آره با اتمام سرویس این دوره سرویس رزرو خودش بصورت اتوماتیک فعال میشه.
من خودم امروز بعد از اتمام سرویسم تمدید کردم هیچ مشکلی نبود. البته یک روز زودتر رزرو کنی بهتره چون شانس دیگه دیدی یه وقت سایت آریاسل(مخابرات) یا بانک مشکل داشته باشن جواب ندن که احتمالش خیلی پایینه.
حالا که من رزو کردم میخواستم الان فعالش کنم رفتم همونجایی که شما گفتی ولی دکمه ای برای فعال کردن سرویس جدید نبود
پاک شود...............
Last edited by hossein019940; 12-10-2013 at 21:27.
از همون شرکتی که داری میتونی با همون شرکت کانک شی.
مخابرات با خودش
شاتل با خودش
آسیاتک با خودش
یا هر شرکتی که داری فقط میتونی با یوزر همون شرکت کانک بشی
تو همون قسمت یعنی قسمت گزارش که رفتی پایین قسمت رزرو سمت چپ یه عکسی هست که دوتا فلش روش داره یه کره زمین وسطش اونو بزن
بچه های اینجا میگفتن که فقط سرویسا فقط تو سرعته دانلودشون هست. من که نمیدونستم تو سرویسای مختلف وب گردی فرق داره!!!!!!!!!![]()
وقتی سرعتت محدود میکنن مثل همین سرویس هم رو دانلود حساب میشه هم رو وبگردی وقتی سرعتی نداری یعنی هم دانلود و هم وبگردی الان سرویس 1مگ سرعت دانلودش 220 هست تو وبگردی هم فکر میکنی همین سرعته؟
الان سرعت این سرویست سرعت دانلود رو میگم 8 هست خوب اگه همون 8 رو بهت بدن برای وبگردی بازم کمه
اینطور نیست که فقط سرعت دانلود رو کم بدن کلا سرعت رو کم میدن چه دانلود چه وبگردی
اشکالی نداره این برات تجربه شد
قبلا که اینطوری نبود. حالا نمدونم از کی تا خالا اینطوری شده!!
ممنون از ااطلاع رسانیتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)