شما ها از اکسپرس لیچ چطور دانلود میکنید راهی نیست که شب بیدار نمونیم
از تو آدرسی که میخای دانلود کنی بعد از ادرس سایت پورت رو پاک کن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
: دو نقطه رو پاک نکن.
Last edited by vsvsa; 19-01-2014 at 22:05.
من الان تست کردم مشکلی نداشتم .وقتی هم که اون صفحه نورتون بیاد از فلیتر شکن استفاده می کنم.
حرومشون باشه این پولی که بهشون میدیم.
وزارت مخابرات افغانستان از کاهش سی درصدی قیمت اینترنت باند پهن و ۲۰ در صدی اینترنت پرسرعت خبر داده است.
امیرزی سنگین، وزیر مخابرات به بیبیسی گفت که قیمت جدید برای هر ۱۵۵ مگابایت از ۲۰ به ۱۴ هزار دلار کاهش یافته که ویژه شرکتهای تهیهکننده خدمات اینترنتی است.
به گفته او، قیمت اینترنت پرسرعت (DSL) برای استفاده خانگی در چهار نرخ مشخص شده: ۲۵۰ کیلو بیت در ثانیه هزار، ۵۱۲ کیلو بیت در ثانیه دو هزار، یک مگا بایت در ثانیه چهار هزار و دو مگا بایت در ثانیه هشت هزار افغانی.
این کاهش از ۱۲ دلو/بهمن قابل اعمال است. منبع اصلی ارائه خدمات اینترنتی باند پهن و پرسرعت شرکت دولتی افغان تلکام است.
این کاهش به دنبال اعتراضهای کاربران اینترنت در افغانستان امروز (۲۹ جدی/دی) رسماً اعلام شد که آقای سنگین در مصاحبه خود با بیبیسی به این اعتراضها اشاره کرد.
او افزود: "هموطنان عزیز ما از ما سوال میکنند که چرا قیمت اینترنت در هند و پاکستان بسیار پایین است و در افغانستان چرا این قدر بالا است. هند و پاکستان ممالکی هستند که به دریا راه دارند. تمام کابلهای تحتالبحری فیبر نوری به این دو کشور آمده و وصل شده. به همین دلیل، در این ممالک این امکان هست که قیمت اینترنت بسیار پایین باشد."
شمار کاربران اینترنت در افغانستان به دو میلیون و چهار صد هزار نفر می رسد
او افزود: "افغانستان کشوری محصور به خشکی است. قیمت اینترنت ما وابسته به آن است که کشورهای همسایه با ما چه رویهای را اختیار میکنند. مثلی که ما در مسایل ترانزیتی خود مشکل داریم، در اینترنت هم عین مشکل را داریم."
به گفته آقای سنگین، در حال حاضر اینترنت افغانستان از طریق فیبر نوری از پاکستان وارد میشود و واردات اینترنت از پاکستان نسبت به ازبکستان و ایران، که افغانستان از طریق فیبر نوری با این کشورها متصل شده، ازرانتر است.
وزیر مخابرات گفت: "بیشتر ترافیک اینترنتی ما با دنیا از طریق پاکستان صورت میگیرد. البته ما با کشورهای همسایه مذاکره میکنیم که قیمت اینترنتی را که به ما میفروشند، پایین بیاورند."
براساس آمار وزارت مخابرات، حجم ترافیک انترنیت افغانستان در حال حاضر هشت هزار گگا بایت است و شمار کاربران اینترنت به دو میلیون و چهار صد هزار نفر میرسد.
یعنی ما ملت عرضه افغانستان رو هم نداریم
سلام طرح زیر , سرعت شب و روزش چقدره؟
هزینه خرید هر ماه زمانش چقدره؟
هزینه خرید هرگیگ چند تومانه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه کسی میتونه ریز کارکردشو بیبینه؟واسه من هیچی نشون نمیده!
سلام من مشکلی نداشتم
طرح برنزیم تموم شد یه پاییزه طلایی گرفتم که در اومد 80 تومن سه ماهه 6 گیگ
سرعتش که انصافا خوبه و شبی 4.5 گیگ رو میشه گرفت .
حالا میگم چرا اگه بیام 3 ماه با 6 گیگ شارژ کنم در میاد 60 تومن ؟ یعنی این 20 تومن اضافه رو فقط واسه اولش میگیرن ؟ اینطوری که یه بار بگیری و بعد به صورت ماهیانه شارژ کنی که بهتر در میاد تا تمدید حساب![]()
من از کاربران قدیمی مخابراتم.ماهی 8گیگ بهم میده و 30 ت هم ماهی میگیره.وبگردیم خیلیه.اوایل از این طرحم بشیمون بودم که چرا گرفتم اما الان خیلی خوب سرویس میده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)