یه سوال من باید کجا برم تا ببینم می تون از چشمم ویا واریکسل معافیت می گیرم یا نه؟
یه سوال من باید کجا برم تا ببینم می تون از چشمم ویا واریکسل معافیت می گیرم یا نه؟
---------------------------------------------------------
با سلام به دوستان عزیز
بنده می خوام تسویه کنم ودفترچه رو بفرستم
به نظرتون زمانی خوبی هس برا اینکار یا صبر کنم
نمی خوام زیاد وقتم تلف شه زود تر برم ادامه خدمتمونم بکنیم تموم شه بره کوفتی
اگه صبر کنم احتمال داره جای خوبی بیافتم ؟
احتمال زیاد باید فقط با ارتش برم منتها میگم دیگه زاهدان نیافتم
اگه 5 الی 6 روزه بفرستم اعزامم کی میشه ؟
برج 8 دیگه برم
مرسی
شما اگه میخواید برج هشت اعزام بشید باید هرچه سریعتر دفترچه رو بفرستی همین الان هم داره پر میشه برای برج هشت
زود تر برو کلکش رو بکن از فردای این مملکت هیچی معلوم نیست
Last edited by SNOW PATROL; 10-09-2012 at 22:01.
علی الحساب می تونه یه دکتر عمومی معاینت کنه ( برای واریکوسل به نظرم هم می تونه ببینه هم می تونه عکس یا سونو و ... بده ) اگر مشکلی داشتی بری پیش دکترای نظام وظیفه و ...
البته بعضی از دکترها هم هستند که تخصصشون اینه ! کلا پول می گیرن از یه جاییت بیماری بکشن بیرون ! البته باید مواظب باشی بلایی سرت نیارن و فقط بیماری ای رو اگر داری تشخیص بدن
سلام دوستان.یکی از بچه ها 90.7.10فارغ التحصبل شده ولی وقتی امروز رفته پلیس +10 21 روز براش غیبت زدن چرا مگه مهلت یکساله نیس؟تورو خدا ج بدین داره سکته میکنه
21 روز دیگه چیه؟ ؟ مگه اضاف 21 روزه هم داریم؟ ؟ احتمالا اشتباه شده
Sent from my ST25i using Tapatalk 2
آره احتمالاً اشتباه شده چون اضافه خدمت 6 ماه یا 180 روزه میزنن واسه کسایی که حین مشمولیتشون غیبت کردن !!
بهش بگو پیگیری کنه قضیش چی بوده ، 21 روز الکی الکی واسش رد نشه !!!
والا ما شنیدیم که واریکوسل کلاً معاف از رزمه البته یه هم دوره ای داشتم که واریکوسل تقریبا درجه 3 داشت که پس از اتمام آموزشی معاف شد !
ولی نمره چشم اگه بالای 7 باشه معاف دائمه . مطمئن باش /.
نه خیر دوست عزیز واریکوسل 2 حاد و سه معاف میشند
نمره چشم هم بستگی به مدرک تحصیلی داره. اگه لب مرز معافی باشید معاف نمیشی مثلا اگه با هفت معافی باید نمره چشمت هشت باشه چون قبل از معاینه پزشکی نوعی قطره میریزند تو چشم که باعث شستوشو ودر نتیجه افزایش قدرت بینایی میشه
Sent from my ST25i using Tapatalk 2
Last edited by SNOW PATROL; 10-09-2012 at 23:13.
اگه اشتباه نکنم تو دفترچه نوشته بود از 8/22 به بعد یکسال هست. وقتی مهر 90 تموم کرده احتمالا همون 6 ماه بوده. ولی در مورد 21 روز منم نمیدونم.
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)