مال من که 75 رفت این 380 مگیه نزدیک 130مگش مونده مگه تموم میشه![]()
مال من که 75 رفت این 380 مگیه نزدیک 130مگش مونده مگه تموم میشه![]()
بله و اینست بدشانسی و چی بگم !!
وسطاش نتم تموم شد رفتم 128 4 گیگ شارژ کنم پول از حسابم کم کرد و شارژ نشد . زنگ زدم گفتن طی 24 ساعت آینده پول بر میگرده اگه بر نگشت از بانک پیگیری کنید .
ایندفعه رفتم فقط 1 گیگ شارژ کنم واسه همین آپدیت اینقدر میترسیدم که ارور بده ولی ارور نداد و شارژ شد حالا که شارژ شد باید مودم رو خاموش روشن کنم موقعی که خاموش روشن کردم چراغ اینترنتش قرمز بود و سبز نمیشد نزدیک 30 دقیقه دهنمو سرویس کرد
و این بود داستان ما![]()
فک کنم الان بابت این قطع شدن باید نزدیک 470 مگ دانلود کنی
منم همین بلاها سرم اومده2 بار 70 مگ رو دانلود کردم تا حالا الان بار سومش دانلود شده (بار سوم شد 110 مگ) و ممکنه موقع شروع پارت بعدی همون ارور قبلی رو بده
در این صورت می بندمش تا بعد
اووووووووههه بعد تقریبا 9 ساعت واسه ما اپدیت شدپدرم درومد، همش سرعت دانلود 6kb ,11kb,20kb بود
تازه واسه من step2 خیلی بیشتر بود 380 مگ بود
ولی خوش بختانه ارور و ازین حرفا خبری نبود
247 مگ مونده سرعت دانلود 10 کیلوبایت!این آپدیتای لول ما رو پیر کرد.
![]()
آره داش میثم دهنم سرویس شد ی بارم خطا داد الانم کامل شده و اینکه اگه نمیتونی دان کنی بیا از خودم بگیر![]()
بله ، بالاخره آپدیت ما هم تموم شد.
فقط نکته قابل تامل اینجا بود که وقتی ساعت از 8 صبح رسید به 8 و 1 ثانیه ، سرعت به طرز ناباورانه ای از 60 کیلو بایت به 250 کیلو بایت (بلکه هم بیشتر در مواردی) رسید(!) اونم با نت 128 که از شاتل دارم!
یعنی این دانلود رایگانشون صاف تو پانکراسم!![]()
اینرنت من که کلا دیروز هنگ کرد سرعتش پایین بود , من رفتم از گیم نتمون آپدیت lol روگرفتم
سلام !
ببخشید اینجا پست می دم ! (In Advance)
اومدم مشهد ... کسی گیم نت می شناسه که توش لول بازی کنن ؟
پ . خ بدین گیر ندن!
(thanks In Advance)
-------------
به یاد پست اول ! :
حجم بازی هم حدود 1 گیگ هست و گرافیک قابل قبولی هم داره
Last edited by Witcher6610; 16-01-2014 at 11:45.
دوستان حرفه ای یکی راهنمایی کنه من اومدم آپدیت کنم زد 80Mb دانلود که تموم شد یهو ارور داد میزنه UPDATE FAILED چیکا کنم؟
هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)