1 تا 7![]()
1 تا 7![]()
دوستان کسی اینجا هایوب یا آسیاتک داره ؟
اوضاع سرعت و قطعی چطوره ؟ پینگ چطور ؟
پارس آفلاین یه موردی داره که بعضی وقت ها روی یه رنج خوب میوفته و پینگ زیر 200 میاد آیا هایوب همچین چیزی داره ؟
یه آماری بدین میخوام از این پارس آفلاین ه دزد تخلیه کنم
Last edited by BZ7; 02-12-2014 at 03:28.
کدوم مرکزی ؟
من هایوب داشتم تقریبا دو ماه پیش : برای دانلود با فشفشه خوب بود ولی پینگ جالبی نداشت تک کانکشنش با داخلی 700 بود با خارجی 150
آسیاتکم میگن پینگش خیلی بده ولی تگه میخوای بگیری به نظرم هایوب بگیر اگه پینگ بد بود سرویسه کاهشه پینگ جدا بخر چون میتونی در طول روز با فشفشه ها ارزان تر دانلود کنی
ممنون . مرکز آزادی هستم . آسیاتک راست میگن اگه شبانه زیاد دانلود کنی محدود میکنن ؟
من تا حالا آسیاتک نداشتم ولی پسر خالم داره میگه خوبه و تا حالا هیچوقت براش محدودیت پیش نیومده ولی سرعت شبانش در سراسر کشور و در مرکز ولیعصر با سرویس 10 مگ 250 تاست
نه والله عزیز ...
چندروز پیش خواستم استاد بازی دربیارم و مودم رو باز کنم, ببینم مشکلی داره یا نه!.
خلاصه با پیچگوشتی و چاقو افتادم به جونش :دئ ... بازش کردم ولی زدم قسمت ورودی پاورش رو ناکار کردم:دئ !!.
هیچی دیگه ... دیروز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو از سایتشون سفارش دادم .... برسه دستم ببینم این یکی رو چطوری خراب کنم:دئ.
تو دو راهی هایوب آسیاتک موندم شاتل به معنای واقعی کلمه آشغال شده
بهنام هایوب چطوره الان؟
خوبه بعضی اوقات هم قطعی داره که میشه گفت تو ایران طبیعیه
اگه سرعت بالا میخواین و مشکل نویز خطو ... ندارین حسابگر به نظرم گزینه بدی نیس![]()
کسی میدونه ساعت رایگان روزهای جمعه حسابگر چندتاچنده؟ اینم عوض کردن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)