نه ممنون بلدم کار کنم باهاش اما میخواستم همین رو بدونم که کم میکنه یا نه چون دیشب نیم ساعت اضافه کار کرد و کم نکرد.حالا میمونم ببینم امشب کم میکنه اونو یا نه/نه هر حال ممنون از شما که جواب دادید
نه ممنون بلدم کار کنم باهاش اما میخواستم همین رو بدونم که کم میکنه یا نه چون دیشب نیم ساعت اضافه کار کرد و کم نکرد.حالا میمونم ببینم امشب کم میکنه اونو یا نه/نه هر حال ممنون از شما که جواب دادید
واقعا ایرانیه
سرعت ما هم روز به روز بدتر میشه ساعات ترفند هم در عین ناباوری زیر 15 کیلوبایت بود فقط 10دقیق به 7 رو 40 میرفت قبلا که 230 میرفت دارن کاری میکنند که قدر سرعت قبلی رو بدونیم![]()
Last edited by mokafati; 23-08-2011 at 07:14.
همون زیر عکس زده لندن
---
I am here:Sent from my iPhone using Tapatalkکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وایرلسه اما هزینش خیلی بالاست
قیمت آنتن 100 الی 300 هزارتومن بسته به منطقه شما+هزینه نصب40000 تومن+هزینه کابلکشی و ارتباط داخلی جداگانه حساب میشه...آخه ببینید صرف میکنه؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درسته جدیدا ساعت های ترفند هم دیگه سرعت مثل سابق نیست و خیلی کم شده
قبلا من بین 6 تا 7 سرعتم 194 ثابت بود ولی الان شده 40
به نسبت بقیه نرم افزار ها بهتر هست ولی ممکنه 100 مگ اختلاف داشته باشه. فقط توی تنظیماتش باید تیک "نادیده گرفتن ترافیک داخلی شبکه" رو بزنید که ترافیک رد و بدل شده بین مودم و سیستم (Lan) حساب نشه.
Last edited by Ghasem.M; 23-08-2011 at 10:48.
وقتي جار ميزنيد و توي پست اول ميذاريد ، همينه ديگه.
انتظار ديگه اي داشتيد ؟!!![]()
دقیقا منم به همین داشتم فکر میکردم هرچند پست اول برای راهنمایی دوستان ارائه شد + اینکه در کل تاپیک و صفحات اون این مسائل سوال پرسیده شده و کاربران هم جواب گرفتند که ساعات ترفند چیه و روش استفاده به چه صورته
البته باید چند روزی صبر کرد چون ممکنه موقتی باشه
اینهم از شاهکار پارس آنلاین: ترافیک مصرف شده و باقی مانده جاشون عوض شده.
2 روزه زنگ میزنم میگن تیک زدیم درست میشه ولی هنوز درست نکردن.
نمی دونم شما مشکلتون چیه و چرا انقدر مشکل دارین. ولی واسه من فقط 3 4 روز افت سرعت داشت و الان درست شده. سرعت دانلودم 230 هست.
![]()
Last edited by MojiOS; 23-08-2011 at 12:34.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)