تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1017 از 1298 اولاول ... 175179179671007101310141015101610171018101910201021102710671117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,161 به 10,170 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوستان یه مشکل اعصاب خرد کن با مودم 2730 سفید.
    خوب اینجوریه من وقتی پی پی تی پی با پی سی وصل میشم مشکلی نداره
    ولی وقتی با وایرلس وصل میشم دقیق سر 5 دقیقه ارتباط قطع نمیشه ولی رسیو نداره
    خیلی رو مخه برا دان میخام با گوشی و استفاده از اکانت idownload.
    ممنون میشم کمک کنید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام
    رفتم سر خط تست کردم و اونجا هم همین مشکل خاموش روشن شدن چراغ adsl بود و چک هم کردم نویزش کم نشد.اسپیلیتر هم عوض کردم فرقی نکرد.مودم رو هم بردم با یه اسپیلیتر به تلقن وصل کردم یعنی هر دو از یه پریز تلفن بازم فرقی نکرد!
    پس مشکل از مخابراته.زنگ بزن به 2020 و مشکل رو بهشون بگو.برات اعلام خرابی می کنند شاید اون موقع به مشکلت رسیدگی بشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام....من از اینترنت مخابرات اصفهان منطقه نجف آباد(ویلاشهر) استفاده میکنم. الان سه ساله که از مخابرات اینترنت میگیرم..و خداییش توی این سه سال تقریبا هیچ گونه مشکلی نداشتم...از سرعتش واقعا راضی هستم. من از طرح زرین استفاده میکنم که گیگابایتی 3500 تومنه. سرعتش فوق العاده خوبه برا من. پهنای باندم رو که از سایت speed test نگاه کردم 5 مگابایت بر ثانیه بود. سرعت دانلودم زیر 570 کیلو بایت بر ثانیه نمیاد..قطعی به ندرت اتفاق می افته .در ضمن اونجور که شنیدم خودت میتونی سرعت تا 10 مگابایت بر ثانیه رو هم درخواست بدی. شنیدم یه طرحی هم داره به نام طرح کمپین که ماهی 23 تومنه و شبانه هم داره..دوستم میگفت سرعت شبانه هم اصلا افت سرعت نداره.و خیلی راضی بود. پشتیبانی خوبی هم داره که با تماس با 2020 از منزل به راحتی به مشکل آدم رسیدگی میکنن. خلاصه این تجربه من در سه سال استفاده از اینترنت مخابرات بود. و خیلی هم راضی هستم. حالا شما ببین منطقه خودتون اوضاعش چجوریه. شاید منطقه ما سرعتش اینقدر خوبه. در ضمن من نه برا مخابرات کار میکنم و نه ارتباطی با مخابرات دارم. و اینها تجربه سه سال استفاده از نت مخابرات بوده. تصمیم با خودت.به نظر من که مخابرات حداقل یه سر و گردن از تمام شرکت ها بالاتره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام دوستان

از سرویس های نت مخابرات اصفهان راضی هستید؟

من سرعت حدود 512 تا 1 مگ بخوام قیمت چند در میاد؟
    و آیا طرحی که دانلود رایگان شبانه داشته باشه داره؟
    قراردادها چطوریه؟ مثلا 6 ماهه یه ساله هست؟

نسبت به شرکت های دیگه چجوریه؟
    سلام....من از اینترنت مخابرات اصفهان منطقه نجف آباد(ویلاشهر) استفاده میکنم. الان سه ساله که از مخابرات اینترنت میگیرم..و خداییش توی این سه سال تقریبا هیچ گونه مشکلی نداشتم...از سرعتش واقعا راضی هستم. من از طرح زرین استفاده میکنم که گیگابایتی 3500 تومنه. سرعتش فوق العاده خوبه برا من. پهنای باندم رو که از سایت speed test نگاه کردم 5 مگابایت بر ثانیه بود. سرعت دانلودم زیر 570 کیلو بایت بر ثانیه نمیاد..قطعی به ندرت اتفاق می افته .در ضمن اونجور که شنیدم خودت میتونی سرعت تا 10 مگابایت بر ثانیه رو هم درخواست بدی. شنیدم یه طرحی هم داره به نام طرح کمپین که ماهی 23 تومنه و شبانه هم داره..دوستم میگفت سرعت شبانه هم اصلا افت سرعت نداره.و خیلی راضی بود. پشتیبانی خوبی هم داره که با تماس با 2020 از منزل به راحتی به مشکل آدم رسیدگی میکنن. خلاصه این تجربه من در سه سال استفاده از اینترنت مخابرات بود. و خیلی هم راضی هستم. حالا شما ببین منطقه خودتون اوضاعش چجوریه. شاید منطقه ما سرعتش اینقدر خوبه. در ضمن من نه برا مخابرات کار میکنم و نه ارتباطی با مخابرات دارم. و اینها تجربه سه سال استفاده از نت مخابرات بوده. تصمیم با خودت.به نظر من که مخابرات حداقل یه سر و گردن از تمام شرکت ها بالاتره.

5. این کاربر از meysam2578 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

پس مشکل از مخابراته.زنگ بزن به 2020 و مشکل رو بهشون بگو.برات اعلام خرابی می کنند شاید اون موقع به مشکلت رسیدگی بشه.
    من تا خود مخابرات رفتم خطمو امتحان کرد و گفت اینجا مشکلی نداره.

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

دوستان یه مشکل اعصاب خرد کن با مودم 2730 سفید.
    خوب اینجوریه من وقتی پی پی تی پی با پی سی وصل میشم مشکلی نداره
    ولی وقتی با وایرلس وصل میشم دقیق سر 5 دقیقه ارتباط قطع نمیشه ولی رسیو نداره
    خیلی رو مخه برا دان میخام با گوشی و استفاده از اکانت idownload.
    ممنون میشم کمک کنید.
    دوست عزیز تا امروز نزدیک 5 مودم 2730 دستم بوده یا مشکل وایرلس داشتند یا هر پنج دقیقه لینک میپرید و آپدیت فریمور هم حل نشد سری جدید این مشکل را نداره چون سخت افزاری هست کاری نمیشه کرد...اگر گارانتی داره حتما برای تعویض ارسال کن...

8. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوست عزیز تا امروز نزدیک 5 مودم 2730 دستم بوده یا مشکل وایرلس داشتند یا هر پنج دقیقه لینک میپرید و آپدیت فریمور هم حل نشد سری جدید این مشکل را نداره چون سخت افزاری هست کاری نمیشه کرد...اگر گارانتی داره حتما برای تعویض ارسال کن...
    مشکل رو اتصال pptp هست با l2tp مشکل نداره ولی الجی تو اپدیت جدیدش برا جی 2 با l2tp مشکل داره.الان این یعنی کیش مات.(هیچ کار نمیشه کرد)

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

مشکل رو اتصال pptp هست با l2tp مشکل نداره ولی الجی تو اپدیت جدیدش برا جی 2 با l2tp مشکل داره.الان این یعنی کیش مات.(هیچ کار نمیشه کرد)
    من منظورت را اشتباه فهمیدم معذرت میخوام... آپدیت گوشیت چی هست که pptp مشکل داره؟ الان از یکی از دوستان پرسیدم مشکلی نداشته با pptp ...
    Last edited by nini bad; 01-04-2015 at 23:54.

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

من منظورت را اشتباه فهمیدم معذرت میخوام... آپدیت گوشیت چی هست که pptp مشکل داره؟ الان از یکی از دوستان پرسیدم مشکلی نداشته با pptp ...
    داداش نسخه اندروید 5 موقعی رو l2tp میزنی گوشی خود به خود ریبوت میشه با pptp مشکل نداره یه باگه.از اونطرف همونجور که گفتم مودم با pptp مشکل داره.

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت ESPSV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

داداش نسخه اندروید 5 موقعی رو l2tp میزنی گوشی خود به خود ریبوت میشه با pptp مشکل نداره یه باگه.از اونطرف همونجور که گفتم مودم با pptp مشکل داره.
    روی اندروید 4 هم همینطور بود و ریست میشد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •