تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1017 از 1042 اولاول ... 1751791796710071013101410151016101710181019102010211027 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,161 به 10,170 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

پروفشنال Abbas.V's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Моята любов в сърцето ми

پيش فرض

درود
    من الان سرویس 128 یکماه طرح برنز اقتصادی نامحدود حجمی 10گیگ صبانتو دارم . الان که میخوام شارژ کنم نیست تو گزینه ها . چه کنم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

درود
    من الان سرویس 128 یکماه طرح برنز اقتصادی نامحدود حجمی 10گیگ صبانتو دارم . الان که میخوام شارژ کنم نیست تو گزینه ها . چه کنم؟
    اگه تو لیست نیست زنگ بزن شرکت ببین برای چی این موضوع پیش اومده.نهایتا برو نمایندگی اگر کلا حذف نشده باشه اونا میتونن شارژ کنن

3. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam09ft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوستان من نامحدود مخابرات دارم افتضاح طبیعتا !!
    میخوام محدود بگیرم پارس انلاین
    یه برنامه خوب برای مدیریت حجم ریختم رو سیستم در عرض یه ساعت حدود 10 تا سایت که همیشه میرم (و خوب حجم کمتری استفاده میشه) و 10 دقیقه فی.سبوک حدود 40 مگ استفاده شد فکر کنم من روزی 300 مگ رو راحت استفاده گردشم فقط بشه
    که ماهی حدود 10 گیگ میخوام
    شما چه طوری با 4 گیگ و این حدود ها سر میکنید
    اینایی که صبح تا شب تو فیس.ب.وک هستن با این همه عکس و اطلاعات چطوری استفاده میکنن ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان یک شرکت بهم معرفی کنید برای سرویس نامحدود 1 مگ و 2 مگ میخوام خریداری کنم

لطفا

داره خودمونی میشه Bento's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

آقا این منطقه ما فیبر هست و هیچ شرکتی ساپورت نمیکنه جز مخابرات فلان شده اصفهان که اون هم میگه ظرفیت نداریم و ثبت نام نمی کنه!!!

حالا موندم بین مبین نت و ایرانسل کدوم رو انتخاب کنم؟

اصلا راه دیگه ایی به جز این دو سرویس دهنده هست؟ مبین نت که پول خون میگیره برای مودم! 300 هزار تومن هزینه اولیه خرید و نصبش هست. ایرانسل هم نمی دونم. اونم بعض مبین نت نیست.

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آقا این منطقه ما فیبر هست و هیچ شرکتی ساپورت نمیکنه جز مخابرات فلان شده اصفهان که اون هم میگه ظرفیت نداریم و ثبت نام نمی کنه!!!

حالا موندم بین مبین نت و ایرانسل کدوم رو انتخاب کنم؟

اصلا راه دیگه ایی به جز این دو سرویس دهنده هست؟ مبین نت که پول خون میگیره برای مودم! 300 هزار تومن هزینه اولیه خرید و نصبش هست. ایرانسل هم نمی دونم. اونم بعض مبین نت نیست.
    آسیاتک هم ساپورت نمیکنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali 2990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    کره ی زمین

پيش فرض

سلام من الان از مخابرات اردبیل دارم.سرعت تمام سرویس هاشو امتحان کردم سرعتش ثابت هست (200 کیلو بایت) فرقی نمیکنه 128، 256، 512، 1024، 2048 .شبانه رایگان داره 3 گیگ دانلود میکنه ولی خوبیش اینه که شبانه رو اصلا محدود نمیکنه.ولی از اونجایی که دانلود هام زیاده 3 گیگ تو 1 روز نیازم رو برطرف نمیکنه شرکتی سراغ دارین که مثل مخابرات محدود نکنه ولی حداقل 5 گیگ شبانه دانلود کنه؟ممنون از کمکتون

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام من الان از مخابرات اردبیل دارم.سرعت تمام سرویس هاشو امتحان کردم سرعتش ثابت هست (200 کیلو بایت) فرقی نمیکنه 128، 256، 512، 1024، 2048 .شبانه رایگان داره 3 گیگ دانلود میکنه ولی خوبیش اینه که شبانه رو اصلا محدود نمیکنه.ولی از اونجایی که دانلود هام زیاده 3 گیگ تو 1 روز نیازم رو برطرف نمیکنه شرکتی سراغ دارین که مثل مخابرات محدود نکنه ولی حداقل 5 گیگ شبانه دانلود کنه؟ممنون از کمکتون
    سلام رفیق منم از مخابرات کرمون دارم 2 مگ سرعت روز و شب 450 تا 500 هر چی شرکت من امتحان کردم شب ها رو محدود میکنن بجز مخابرات (شاتل روزهای اول خوبه ولی اگه هر شب دانلود داشته باشی سرعتت رو محدود میکنن)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان. من جدیداً به تهران اومدم و ساکن تهرانپارس شدم و پیش شمارۀ تلفنم هم 7706 مرگز شهدای گمنامه. قبلاً در اصفهان 4 سال مشترک صبا نت بودم و تقریباً میتونم بگم که بسیار خوب بود. من حجم دانلودم زیاده و معمولاً از شبانۀ رایگان استفاده میکنم. از دوستانی که اطلاعات دارند میخوام بپرسم که تو این مرکز مخابراتی کدوم ISP را پیشنهاد میدید که هم سرعت روز و شبش خوب باشه و هم تعرفه های مناسبی داشته باشه. اگر نامحدود با سرعت خوب و تعرفۀ مناسب هم آشنایی دارید ممنون میشم که به من اطلاع بدین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pkr_legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

درود دوستان. برای منطقه ی پاسداران چه سرویس دهنده ای رو پیشنهاد می کنید؟ دانلود شبانه ی رایگان برام مهم نیست ولی مهمه که شب ها زیاد افت نکنه سرعت اینترنت. ترجیحا" چیزی باشه که سریع وصل شه پوسیدم با این پتیاک آشغال

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •