درود
من الان سرویس 128 یکماه طرح برنز اقتصادی نامحدود حجمی 10گیگ صبانتو دارم . الان که میخوام شارژ کنم نیست تو گزینه ها . چه کنم؟
![]()
درود
من الان سرویس 128 یکماه طرح برنز اقتصادی نامحدود حجمی 10گیگ صبانتو دارم . الان که میخوام شارژ کنم نیست تو گزینه ها . چه کنم؟
![]()
اگه تو لیست نیست زنگ بزن شرکت ببین برای چی این موضوع پیش اومده.نهایتا برو نمایندگی اگر کلا حذف نشده باشه اونا میتونن شارژ کنن
دوستان من نامحدود مخابرات دارم افتضاح طبیعتا !!
میخوام محدود بگیرم پارس انلاین
یه برنامه خوب برای مدیریت حجم ریختم رو سیستم در عرض یه ساعت حدود 10 تا سایت که همیشه میرم (و خوب حجم کمتری استفاده میشه) و 10 دقیقه فی.سبوک حدود 40 مگ استفاده شد فکر کنم من روزی 300 مگ رو راحت استفاده گردشم فقط بشه
که ماهی حدود 10 گیگ میخوام
شما چه طوری با 4 گیگ و این حدود ها سر میکنید
اینایی که صبح تا شب تو فیس.ب.وک هستن با این همه عکس و اطلاعات چطوری استفاده میکنن ؟؟
دوستان یک شرکت بهم معرفی کنید برای سرویس نامحدود 1 مگ و 2 مگ میخوام خریداری کنم
لطفا
آقا این منطقه ما فیبر هست و هیچ شرکتی ساپورت نمیکنه جز مخابرات فلان شده اصفهان که اون هم میگه ظرفیت نداریم و ثبت نام نمی کنه!!!
حالا موندم بین مبین نت و ایرانسل کدوم رو انتخاب کنم؟
اصلا راه دیگه ایی به جز این دو سرویس دهنده هست؟ مبین نت که پول خون میگیره برای مودم! 300 هزار تومن هزینه اولیه خرید و نصبش هست. ایرانسل هم نمی دونم. اونم بعض مبین نت نیست.
آسیاتک هم ساپورت نمیکنه؟
سلام من الان از مخابرات اردبیل دارم.سرعت تمام سرویس هاشو امتحان کردم سرعتش ثابت هست (200 کیلو بایت) فرقی نمیکنه 128، 256، 512، 1024، 2048 .شبانه رایگان داره 3 گیگ دانلود میکنه ولی خوبیش اینه که شبانه رو اصلا محدود نمیکنه.ولی از اونجایی که دانلود هام زیاده 3 گیگ تو 1 روز نیازم رو برطرف نمیکنه شرکتی سراغ دارین که مثل مخابرات محدود نکنه ولی حداقل 5 گیگ شبانه دانلود کنه؟ممنون از کمکتون
سلام رفیق منم از مخابرات کرمون دارم 2 مگ سرعت روز و شب 450 تا 500 هر چی شرکت من امتحان کردم شب ها رو محدود میکنن بجز مخابرات (شاتل روزهای اول خوبه ولی اگه هر شب دانلود داشته باشی سرعتت رو محدود میکنن)
سلام دوستان. من جدیداً به تهران اومدم و ساکن تهرانپارس شدم و پیش شمارۀ تلفنم هم 7706 مرگز شهدای گمنامه. قبلاً در اصفهان 4 سال مشترک صبا نت بودم و تقریباً میتونم بگم که بسیار خوب بود. من حجم دانلودم زیاده و معمولاً از شبانۀ رایگان استفاده میکنم. از دوستانی که اطلاعات دارند میخوام بپرسم که تو این مرکز مخابراتی کدوم ISP را پیشنهاد میدید که هم سرعت روز و شبش خوب باشه و هم تعرفه های مناسبی داشته باشه. اگر نامحدود با سرعت خوب و تعرفۀ مناسب هم آشنایی دارید ممنون میشم که به من اطلاع بدین.
درود دوستان. برای منطقه ی پاسداران چه سرویس دهنده ای رو پیشنهاد می کنید؟ دانلود شبانه ی رایگان برام مهم نیست ولی مهمه که شب ها زیاد افت نکنه سرعت اینترنت. ترجیحا" چیزی باشه که سریع وصل شه پوسیدم با این پتیاک آشغال
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)