یک بار سهله 10 بار کردم نشد.
تو سایت WhatisMyIPaddress.com هم شرکت رو با نام Maxnet DSL Network (Urumieh)s نشون میده.
خیلی عجیبه
اینم عکسش
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
یک بار سهله 10 بار کردم نشد.
تو سایت WhatisMyIPaddress.com هم شرکت رو با نام Maxnet DSL Network (Urumieh)s نشون میده.
خیلی عجیبه
اینم عکسش
![]()
منم همینطور
بمنظور ایجاد مودم های سریعتر طراحان مودم مجبور به استفاده از روش های مناسبتری نسبت به fsk بودند. در ابتدا از phase-shift keying psk و در ادامه از روش quadratureamplitude modulation) qam) استفاده کردند. روشهای فوق امکان ارسال حجم بالایی از اطلاعات را فراهم می نمودند. تمام مودم های با سرعت بالا بنوعی از مفهوم «تنزل تدریجی» استفاده می نمایند. این بدان معنی است که آنها قادر به تست خط تلفن و تنظیم سرعت مناسب می باشند.
در ادامه تحولات مربوط به مودم، مودم های Asymmetric digital subscriberline) Adsl ) بوجود آمدند. از واژه «غیر متقارن» بدین دلیل استفاده شده که مودم های فوق قادر به ارسال اطلاعات با سرعت بالاتر در یک مسیر نسبت به مسیر دیگر می باشند. مودم های adsl از این حقیقت که هر منزل و یا محل کار دارای یک کابل مسی اختصاصی بین محل مورد نظر و شرکت مخابرات مربوطه می باشند، استفاده نموده اند. خط فوق قادر به حمل حجم بالایی از داده نسبت به سیگنال 3000 هرتزی مورد نیاز برای کانال های صوتی تلفن می باشد. در صورتی که مرکز تلفن مربوط و منزل و محل کار کاربر هر دو از مودم های adsl در دو طرف خط استفاده نمایند، بخشی از کابل مسی بین منزل و مرکز تلفن می تواند به عنوان یک کانال انتقال اطلاعات دیجیتال با سرعت بالا مطرح گردد.
ظرفیت خطوط فوق در حد ارسال یک میلیون بیت در ثانیه بین منزل و مرکز تلفن (upstream) و هشت مگابیت در ثانیه بین مرکز تلفن و منزل (downstream) تحت شرایط ایده آل است.
با استفاده از یک خط می توان بصورت همزمان مکالمات تلفنی و داده های دیجیتال را ارسال کرد. رویکرد استفاده شده در مودم های adsl از اصول ساده ای تبعیت می نماید. پهنای باند خطوط تلفن بین 24000 هرتز و 1100000 هرتز به باندهای 4000 هرتزی تقسیم می گردد و یک مودم مجازی برای هر باند در نظر گرفته می شود. هر یک از 249 مودم مجازی باند مربوط به خود را آزمایش و بهینه ترین حالت را برای خود در نظر خواهند گرفت. برآیند سرعت تمام 249 مودم مجازی، مجموع سرعت کانال خواهد بود.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. نسخه 2.5 مشکل داره من همیشه از نسخه 2.4 استفاده میکنم با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که همیشه جواب داده.
پسورد فایل فشرده حرف h هست.
کرک را در محل نصب کپی کن
بعد موقع اجرای کرک حتما با Run as Administrator اجرا کن.
بعدش روی Copy و بعد روی Save کلیک کن.
از دست این مخابرات پینگ کی میخواد درست بشه
2 شبه که پینگ داخل رفته بالا
البته فکر نکنید داخل شده 200
حدود 15 تا بالا رفته
ممنون
شما که زحمت کرک کشیدی اگه واست ممکن هست خود برنامه رو هم آپ کنی چون نتونستم ورژن 2.4 پیدا کنم.
حالا افهمیدم ایراد از چی بود که پینگ بالا بود(ایراد از شبکه خودم بود چون پینگ بین سیستمها بالا بود)
الان درست شده
و خوبه
دشت امشبمون هم 2.5 گیگ به بالا بود![]()
Last edited by fanoostalaei; 09-04-2012 at 07:46.
من از ورژن 2.50 با این پچ و همین کرکی که دوستمون گفتم استفاده می کنم .
تا حالا هم که مشکلی پیش نیومده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
__________________________________________________ ___________________________
و این هم تست امروز صبح
وضع مکس نت امروز عادیه
![]()
Last edited by afdragon; 09-04-2012 at 08:57.
سرویس شما vip هست؟؟
پینگت چند ساعت در روز این طوری هست؟
خواهش، وظیفه بود. بفرمایید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط معذرت میخوام چون نمیدونم چقدر با این کار کردید باید این چند نکته ضروری را دقت کنید:
اون نسخه قبلی را کاملا پاک کنید.
اینو که میخواهید نصب کنید در آخرین پنجره نصب، تیک زیر را بردارید=> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موقع اجرای کرک هم به ترتیب زیر=> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد، برنامه را اجرا کنید و در برگه Options تنظیمات زیر را إعمال کنید=> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در پایان هم، برنامه را که می بندید، ضربدرش را نزنید بلکه به حالت Minimize درآورید.
سیستم را هم در حالت Hibernate خاموش کنید نه Shut down .
موفق باشید.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)