میهن دانلود
اندیشه
256
محدود
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آره فقط زایکسله .لابود همه مودماشون و فروخته بودن . تو که میخواستی d-link بگیری دیگه چرا از اونجا گرفتی؟ خوب میرفتی پاساژ یا لاکانی دیگه . این مودل که میگیو من 49 میتونستم بخرم برات لاکانی. مودم خوبیه اما نه در حد زایکسل.در هر صورت مبارکت باشه دادا
![]()
من همچنان با میهن دانلود مشکل دارم ارور تایم اوت میده
منم مشکل دارم سایتش زده مشکل تیر حل میشه
اندیشه به لجن کشیده شده: خط4
4.2.2.2 پینگ 700
سرور ایرانی 500
سرور اکراین 800
توروحشون
گوگل هم بعضا باز نمیشه
مشکل داره مگه؟ من هر روز ازش دانلود دارم که! راستی دیشب او ن یارو نا مردی کشت من و ها! چون تو گفتی دهن به دهن نشدم باش!![]()
آره مشکل داره بعضی لینکاش!
اینو تست کن خبر بده سوسکمار عسل
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوسکمار تو دچار سوقه تفاهم شدی دیشباولا چون دیر اومدی خبر نداشتی که توافق شد اصلا بیس نگیریم و همه اسنایپر باشیم و فرمانده ما دید داری میگری جو گیر شد توپ زد
دوما توپخونه رو رضا نزد
سوما اگه یه نفر تو این بچه ها بامرام تر باشه همین رضا هستمن خیلی وقته میشناسمش
اون به جای کسه دیگه از تو معذرت خواهی کرد(مرامو داشتی)بهش حرفم زدی جوابتم نداد
خلاصه بچه عقده ای هم داریم که باید حالشونو گرفت ولی رضا نه خیلی بچ ه خوبیه![]()
این ماله همون موقه هستش که پهنای باند مشکل داشت دیشب من رفتم خوب بود اگه تونستم یه تصویر ازش می زارم با همه بچه ها هم تست کردم 3 هفتست همه تو رشت مشکل دارن این دوروز خیلی خوب شده اونم باز همه با هم خوب شدن نتیجه= پس قضیه باید کلی بوده باشه![]()
نامحدود مگه نباید روی 30 تا 40 باشه؟![]()
اگه اینجوریاست پس از طرف من به آقا رضا بگو خیلی اوچیکتم فرمانده!امشب میخوام خون به پا کنم
---------- Post added at 12:05 PM ---------- Previous post was at 12:01 PM ----------
آره مشکل داره . 1 دقیقه هم منتظر موندم اما شروع نشد و تو حالت کانکتینگ موند.
[QUOTE=soosmar_asl;6361468]اگه اینجوریاست پس از طرف من به آقا رضا بگو خیلی اوچیکتم فرمانده!امشب میخوام خون به پا کنم
---------- Post added at 12:05 PM ---------- Previous post was at 12:01 PM ----------
آره مشکل داره .
Last edited by darkman.p; 14-08-2011 at 11:48. دليل: اشتباه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)