تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1017 از 1635 اولاول ... 1751791796710071013101410151016101710181019102010211027106711171517 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,161 به 10,170 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

پروفشنال farsweb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قیمتش بیش از 1 میلیون تومان میشه .
    از ارزیدن که بله ارزش بسیاری داره ولی اینکه برای شما مناسب هست یا خیر بستگی به شرایط شما داره .
    سلام
    من به تناسب شغل، بخشی از تخصصم و علاقه به عکاسی حرفه ای قصد دارم برای خرید دوربینی که بهترین عکسها رو بگیره هزینه کنم.
    منتها توی رییو ها متوجه شدم این مدل از کانن گرچه به قول شما بیش از ۱ تومن درمیاد اما تفاوت کیفیت قابل ملاحظه ای با مدل های قبلیش داره.منتها من به مارک های دیگه آشنایی ندارم برای همین می خواستم بدونم آیا مارک دیگه ای وجود داره که همین کیفیت و امکانات ۶۰۰دی رو با قیمت پایینتری ارائه بده و یا در محدوده قیمت ۶۰۰دی تو مارکهایی مثل نیکون فوجیتسو .... دوربینی هست که امکانات بیشتر داشته باشه ؟

ممنونم

آخر فروم باز parsa5564's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض

سلام دوستان من قصد خرید دوربین نیمه حرفه ای دارم.البته خودم عکاس حرفه ای نیستم اما علاقه دارم.بودجه بین 500 تا 600 هزار تومن.مدلی که مد نظر خودم هست : Fujifilm FinePix HS20 اما اگر مدل و برند دیگه ای در همین رنج قیمتی پیشنهاد بدید ممنون میشم سوال دیگه اینکه ایا این مدل سونی Sony Cyber-Shot DSC-HX100V توی بازار موجود هست؟چطوریاست؟
    Fujifilm FinePix HS20 انتخاب خیلی خوبیه.در کنارش این مدل نیکون Coolpix P500 هم خیلی خوبه.
    ممنون دوست عزیز
    دوستان دیگه نظری دارند؟از هر نظر و پیشنهادی استقبال میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

توي رنج 200 تومان كدوم مدل را پيشنهاد ميكنيد ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام بچه ها ميخواستم ببينم تفاوت hx100 و hx7 دقيقا تو چيه و ارزش داره 200 بيشتر بدم hx100 رو بگيرم

روي hx7 نوشته 1820*1080 50i

رويhx100 علاوه بر اون نوشته 50p فرق 50p با 50i چيه و اينكه ميگن فيلم برداري full hd دارن منظور همون 1080p هستش ديگه?

در اخر ايا تو كامپكت ها يا سوپر زوم ها فيلمبرداري بهتر هم گيرم مياد يا نه?

پروفشنال amin_caragt2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز *کرج*

پيش فرض

سلام
    من به تناسب شغل، بخشی از تخصصم و علاقه به عکاسی حرفه ای قصد دارم برای خرید دوربینی که بهترین عکسها رو بگیره هزینه کنم.
    منتها توی رییو ها متوجه شدم این مدل از کانن گرچه به قول شما بیش از ۱ تومن درمیاد اما تفاوت کیفیت قابل ملاحظه ای با مدل های قبلیش داره.منتها من به مارک های دیگه آشنایی ندارم برای همین می خواستم بدونم آیا مارک دیگه ای وجود داره که همین کیفیت و امکانات ۶۰۰دی رو با قیمت پایینتری ارائه بده و یا در محدوده قیمت ۶۰۰دی تو مارکهایی مثل نیکون فوجیتسو .... دوربینی هست که امکانات بیشتر داشته باشه ؟

ممنونم

600D کیفیت واقعا فوق العاده ای داره و تقریبا مدل های ارزونتر نمیتونن کیفیت 600D داشته باشن اما با حدود 300 هزار تومان ارزونتر مدل 1100D هست که کیفیتی در حد 600D داره و دیگر برنده ها Nikon D3100 هم گزینه مناسبی هست و آخرین دوربین با حدود 500 هزار تومان فوجی HS20 که دوربینی فوق العاده کامل با کیفیتی کاملا قابل قبول (در حد 1100 و 3100 نیست اما قابل قبوله) میتونه گزینه مناسبی باشه
    کلیه دوربین های فوق توانایی فیلم برداری Full HD یا همون 1080P دارا می باشند البته کانن 1100 مقداری در فیلم برداری نسبت به رقبا پیشتاز است

موفق باشید

6. 2 کاربر از amin_caragt2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BIKHIAL_ALL_75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مانشت(ماد نشین)

پيش فرض

سلام دوستان.
    من میخواستم یه دوربین کامپکت دوروبر 350 بگیرم.یه مقدار هم بالاتر هم بود موردی نداره...
    هیچ شناختی هم از دوربینها ندارم.ممنون میشم یه دوربین خوب در این قیمت به من معرفی کنید.
    ممنون
    Last edited by BIKHIAL_ALL_75; 01-08-2011 at 21:17.

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

سلام دوستان.
    من میخواستم یه دوربین کامپکت دوروبر 350 بگیرم.یه مقدار هم بالاتر هم بود موردی نداره...
    هیچ شناختی هم از دوربینها ندارم.ممنون میشم یه دوربین خوب در این قیمت به من معرفی کنید.
    ممنون
    دوربین کانن SX210 و کمی بالاتردوربین SX230 با قیمت بسیار مناسب 400

9. این کاربر از vvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز parsa5564's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض

سلام دوستان من قصد خرید دوربین نیمه حرفه ای دارم.البته خودم عکاس حرفه ای نیستم اما علاقه دارم.بودجه بین 500 تا 600 هزار تومن.مدلی که مد نظر خودم هست : Fujifilm FinePix HS20 اما اگر مدل و برند دیگه ای در همین رنج قیمتی پیشنهاد بدید ممنون میشم سوال دیگه اینکه ایا این مدل سونی Sony Cyber-Shot DSC-HX100V توی بازار موجود هست؟چطوریاست؟
    دوستان نظر دیگه ای ندارید؟ گارانتی رسمی این دوربین ها در ایران چه شرکتی هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

سلام

ممنونم

600D کیفیت واقعا فوق العاده ای داره و تقریبا مدل های ارزونتر نمیتونن کیفیت 600D داشته باشن اما با حدود 300 هزار تومان ارزونتر مدل 1100D هست که کیفیتی در حد 600D داره و دیگر برنده ها Nikon D3100 هم گزینه مناسبی هست و آخرین دوربین با حدود 500 هزار تومان فوجی HS20 که دوربینی فوق العاده کامل با کیفیتی کاملا قابل قبول (در حد 1100 و 3100 نیست اما قابل قبوله) میتونه گزینه مناسبی باشه
    کلیه دوربین های فوق توانایی فیلم برداری Full HD یا همون 1080P دارا می باشند البته کانن 1100 مقداری در فیلم برداری نسبت به رقبا پیشتاز است
    درود

من بارها گفتم که اگر 1 درصد هم به اطلاعاتم شک داشته باشم یا با یقین اون رو برای دیگران بیان نمی کنم یا اصلا به اشتراک نمی زارم و سکوت می کنم . با عرض پوزش از صراحت بیانم ولی شما امین عزیز بهتر هستش اطلاعاتتون رو در این زمینه تکمیل کنید تا خدای نکرده باعث راهنمایی اشتباه برای سایر دوستان نشه .

خوب ...
    خیلی خلاصه میگم دوستان . دوربین ها همگی مثل هم نیستند و توی سری دوربین های DSLR یعنی دوربین هایی که بقولی حرفه ای هستند و لنزها و تجهیزات جانبی متنوعی دارن ، مهمترین عامل بدنه دوربین نیست !! یعنی اینکه 600 دی داشته باشیم یا 550 دی یا 500 دی یا حتی 400 دی خیـــــــلی تفاوتی نداره در مقابل اینکه لنزهای با کیفیت و بی کیفیت استفاده کنیم مثلا 70-300 سیگما باشه یا 70-200 کنن اف 2.8 ال آی اس ... که خوب تفاوت از زمین تا آسمون میشه .

مثال ساده تری میزنم ... دو حالت رو فرض میکنیم :
    حالت اول دوربین های کنن 450 دی و 600 دی رو داریم . روی هر دو لنز کیت 18-55 هستش ... از یه سوژه ثابت برای هر دو دوربین عکس میگیریم با تنظیمات یکسان ... خروجی که داده میشه قطعا کمتر از 10 درصد تفاوت داره . مگر در موارد خاص مثل عکاسی حیات وحش یا . . . که قابلیت های خاصی اهمیت پیدا میکنن .
    حالت دوم ... همون دو دوربین رو داریم . روی 450 دی که دوربین رده پایین تری هم هستش لنز 70-200 اف 2.8 ال آی اس رو گذاشتیم و روی 600 دی 55-250 رو نصب کردیم . تفاوت خروجی برای یه سوژه ثابت قابل تصور نیست !! ( چیزی مثل زمین و آسمون ! )
    خیلی مثال های دیگه هم میشه زد که اگر نیاز هستش امر کنید من در خدمتتون هستم .
    در نهایت ... ببینید دوستان اگر دوربین رو برای فان و سرگرمی میخواید بدون اینکه قصد آموزش دیدن حتی بصورت کاملا تجربی و شخصی رو داشته باشید پیشنهاد میکنم اصلا سراغ DSLR ها مثل 600 دی و غیره نرید .

نتیجه نهایی : لنز خیـــــــــــــــــــلی مهم هستش برای DSLR و قبل از خرید هر نوع بدنه با هر سطح و قابلیتی ، باید به فکر لنز مورد نیازمون باشیم . اینکه دوربین های DLSR رو مثل دوربین های کامپکت با آوردن اسمشون مقایسه کنیم و بگیم این بهتره یا اون یا . . . اصلا توجیح منطقی نداره و صحیح نیست .

شاد باشید و موفق .

12. 2 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام. canon ixus 220 hs بگیرم یا چطوره برم سمت lumix های پاناسونیک؟ (قیمت 300 تا 400 تومن)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •