کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک شنبه 05 / 08 / 87
از "استقلال جوان" ممنونم
پنج شنبه صبح پس ازمراسم معنوی زیارت عاشورا،وقتی"استقلال جوان"
راخواندم کمی جاخوردم.باورش برایم سخت بود که میان خانواده ما
اختلافی باشد.البته بعدا متوجه شدم که کل داستان سوءتفاهمی بیش
نیست.پنجشنبه شب با حاجی وآقای واعظی هم صحبت کردم و
خوشبختانه دیدم مشکلات رفع شده است.همانطورکه درهفته گذشته
نوشته بودم معتقدم حاجی برای استقلال زحمات فراوانی کشیده و باید
قدردان محبت های او بود.آقای واعظی هم باتمام توانش درصدد انجام
برنامه های مدیریتی خود است.اطمینان دارم این تعامل ودوستی میان
مدیران فعلی وسابق درنهایت به نفع استقلال تمام می شود.
درباره "استقلال جوان" هم دیگر نیاز به توضیح بیشتری نیست.در روزهای
دشوار وحتی روزهای شکست "استقلال جوان" حمایت منطقی دردستور
کارقرار داشت.به موقع تعریف می کرد و به جایش انتقاد.
من ممنون زحمات مسئولان و دست اندرکاران روزنامه هستم و اعتقاد
دارم خیلی از حواشی اطراف تیم دراین چندماه باحمایت وتدبیر
"استقلال جوان" رفع شد.ازخدا می خواهم زحمات و تلاش شبانه روزی
شما همراه با پیروزی های استقلال همراه باشد تا انشالله هوادار هم با
اشتیاق به دنبال روزنامه محبوبش باشد.
اما پنجشنبه به نمایشگاه ورزشی شهرداری هم رفتم.آقای آجورلو و
همکارانش زحمات زیادی کشیده اند،تمرین پنجشنبه را تعطیل کردیم
اما جمعه تمرین خوبی داشتیم.فکرکردیم بچه ها با استراحت پنجشنبه
خستگی سفربا اتوبوس به همدان را از تن به در می کنند و آماده بازی
با پیکان می شوند.پنجشنبه فیلم بازی های پیکان را هم دیدم.
تیم خوبی نشان داده است،ارزیابی ما این است که حریف دوشنبه تیم
خطرناکی است،هرچند ما هم برنامه های زیادی داریم.
درتمرین روز جمعه و امروز(شنبه)روی نقاط ضعف این تیم کار می کنیم.
دو شنبه 06 / 08 / 87
جادوگر؟ متوجه نشدم!
اجازه بدهید فوتبال درمسیرخودش حرکت کند.نمی دانم چرا برخی ها
میخواهند همیشه به جاده خاکی بزنند.دراین همه سال که در فوتبال
بوده ام چنین چیزهایی را ندیده ام.تمرین شنبه بود که خبرنگاری ازمن
درباره استخدام جادوگر پرسید،پاسخ من روشن بود.گفتم:آقا بگذارید
کارمان رابکنیم.ما اصلا به این داستان ها ورود پیدا نمی کنیم.خواهش
میکنم شماهم به این قصه ها اصلا دامن نزنید.
نمی توانم قبول کنم فوتبال انقدر کثیف شده باشد که برای یک برد و
باخت چنین تفکراتی باب شده باشد.
حریف ما یک تیم به معنای واقعی است.پیش از شروع فصل وقتی از من
پرسیدند:فکر می کنیدچه تیم هایی امسال چهره می شوند.گفتم :
برق و پیکان. اصغر مدیرروستا باانگیزه و تلاشی که می کند تیم را در
سطح مطلوبی قرار داده.اوبا وجود سن کم در مربیگری صاحب سبک
خاصی است.دردوفصل گذشته هم که این تیم استقلال را مغلوب کرد
وبه نوعی گربه سیاه ما بوده اما با برنامه ریزی که در طول هفته داشتیم
فقط به قصد کسب هر سه امتیاز به میدان می رویم.ما برنامه های
خاصی برای مهار بازیکنان میانی پیکان به ویژه محمد رضاطهماسبی
کاپیتان این تیم داریم.از هواداران عزیز استقلال می خواهم که امروز
به ورزشگاه بیایند ومارا تنها نگذارند.حضوراین عزیزان باعث میشود
تیم با انگیزه و روحیه بهتری به میدان برود وخدارا شکر شرایط تیم خیلی
خوب است.بچه ها شرایط حساس فعلی را کاملا درک کرده اند و
می دانند نباید امتیاز از دست بدهیم.درتمرین شنبه هم به انها گفتم
ما امتیازات مفت از دست داده ایم وبرای قهرمانی حتما باید در
مسابقات آتی پیروز شویم.از آقای واعظی آشتیانی و انصاری هم باید
تشکرکنم که با حضورشان در کنارتیم به ما روحیه می دهند.
مشکلات مالی هم تا حدود زیادی رفع شده وهمه چیز در بهترین
شرایط ممکن است.
برهانی : می خواهم آقای گل شوم
مهاجم گل نزن استقلال در بالای جدول گلزنان لیگ برتر آقایی می کند، برهانی حالا با اعتماد به نفس بیشتری از رسیدن به عنوان آقای گلی و دعوت شدن به تیم ملی حرف می زند.
آرش برهانی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به سووالات مطرح شده درخصوص قرارگرفتنش در صدر گلزنان رقابتهای فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور و رقیبانی که در راه آقای گلی دارد، پاسخ داد.
* "آرش برهانی در صدر جدول گلزنان لیگ برتر" فکرش را می کردید؟
- من بازیکنی نیستم که گل زدنم برای همه تعجب آور باشد، خوشحالم که توانستم به عنوان یکی از مهره های تاثیرگذار استقلال در لیگ برتر مطرح شوم.
* قبول دارید که گل زنی های متوالی تان کمی تعجب بر انگیز است؟
- واقعا نمی دانم بر چه اساسی این را می گویید، من به جام جهانی رفته ام و در این سالها توانستم توانایی های خودم را ثابت کنم.
* اما گل نزدن هایتان عادی شده بود!
- این درست است که در فصل قبل نتوانستم انتظارات را برآورده کنم، اما یک فصل ناکامی نمی تواند بهانه خوبی برای زیر سووال بردن یک فوتبالیست باشد.
* ناکامی های فصل پیش علت خاصی داشت؟
- حرف زدن از گذشته ها بی فایده است، مهم این است که در حال حاضر روی فرم قرار دارم و هدفم این است که تا پایان فصل همچنان دروازه حریفان را باز کنم تا از این طریق در نتیجه گیری های احتمالی استقلال نقش پررنگی داشته باشم.
* امیر قلعه نویی در این موفقیت ها چقدر نقش دارد؟
- خوب یا بد بودن هر بازیکن ارتباط مستقیمی با نوع تمرین و رفتار مربی اش دارد، قلعه نویی در روزهایی که نمی توانستم گل بزنم، همیشه به من روحیه می داد و بالاخره مزد زحماتی را که برای من کشیده بود گرفت.
* یعنی رفتار قلعه نویی بهتر از حجازی و فیروز کریمی است؟
- اصلا دوست ندارم در مورد مربیان قبلی حرفی بزنم، البته باید بگویم که حجازی و کریمی کمک زیادی به من کردند و همیشه برایم تمرینات تخصصی می گذاشتند.
* تمریناتی که فایده چندانی نداشتند؟!
- برای اینکه هر کدام از بازیکنان یک تیم بتوانند عملکرد مطلوبی را از خود به نمایش بگذارند، عوامل زیادی نقش دارند. مقایسه تیم فعلی با تیم سال قبل استقلال مقایسه ای منطقی نیست.
* شرایط تیم فعلی برای موفقیت مطلوب است؟
- خوشبختانه بازیکنان خوبی در تیم هستند و با توجه به آمادگی و البته هماهنگی بالایی که به دست آورده ایم، مشکلی برای رسیدن به اهدافمان نداریم و در تیم امیدواری زیادی برای صدرنشین شدن به وجود آمده است.
* آرش برهانی چقدر به فکر آقای گل شدن است؟
- هر مهاجمی دوست دارد به عنوان بهترین گلزن معرفی شود، حالا که روحیه و اعتماد به نفس لازم را در خودم می بینم، به لحاظ فنی هم آمادگی لازم را به دست خواهم آورد تا برای آقای گل شدن مشکلی نداشته باشم.
* یعنی آمادگی فعلی برای گلزنی در بازی ها کافی نیست؟
- منظورم این نبود، اما این را هم در نظر بگیرید که برای رسیدن به این مهم باید با رقیبان مطرحی رقابت کنم.
* مثلا کریم باقری؟
- ای کاش همه فوتبالیستهای ما به اندازه باقری آمادگی و انگیزه داشتند، کاپیتان پرسپولیس درخششی خیره کننده داشته و نشان داد که حتی در سال های آخر دنیای قهرمانی هم می شود حرف های زیادی برای گفتن داشت.
انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) / کد خبر 204754
ژنرال آرش برهانى دام کردن "گربه سیاه" سرکش
در پنالتى بودن پنالتى هر دو تیم و به خصوص پنالتى استقلال شک داریم، اما برخلاف پنالتیزن پیکان که توجهى به ویژگى وحید طالبلو نداشت آرش برهانى به خاطر واکنشهاى محمدى ضربهاش را به جایى فرستاد که دروازهبان پیکان حتى اگر جهت ضربه را هم درست تشخیص میداد باز شانس چندانى براى مهار آن نداشت.
در کل دیروز روز مهاجمى بود که فصل گذشته خیلى سخت موفق به گلزنى میشد. آرش اما امسال به حدى از اعتماد به نفس دست یافته که حتى میتواند گل برگردان هم بزند، یک گل کاملاً اروپایى که مشابهش را به ندرت میتوان در فوتبال آسیا پیدا کرد.
استقلال که اگر اکبریاش اخراج نمیشد قدرت زدن گلهاى بعدى را هم به گربه سیاه سرکش لیگ داشت بعد از این اتفاق که میدانست منجر به ترغیب پیکان به جلو کشیدن و بیشتر حمله کردن میشود به جاى حفظ عنصر سرعتیاش، "ژنرال" برهانى را بیرون کشید تا خیال تیم میهمان را از بابت ضد حملات راحت سازد.
این تعویض که میتوانست سرنوشتى مشابه تعویضهاى امیر در دربى را رقم بزند این بار ختم به شر نشد تا شب رویایى ژنرال آرش خراب نشود.
توپ ورزشی
هوشنگ نصیرزاده در گفت و گو با ایپنا:
مظفریزاده در اخراج اكبری مرتكب اشتباه شد
"داور مسابقه استقلال - پیكان با اینكه دو پنالتی درست و ظریف اعلام كرد، اما در اخراج یدالله اكبری مرتكب اشتباه شد."
کدخبر :5337
تاریخ : سه شنبه 07 آبان 1387
ساعت: 37 : 10 بازدید کنندگان : 504 نفر
داور مسابقه استقلال - پیكان با اینكه دو پنالتی درست و ظریف اعلام كرد، اما در اخراج یدالله اكبری مرتكب اشتباه شد.
هوشنگ نصیرزاده، كارشناس داوری ضمن بیان این مطلب به خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا) گفت: "اگرچه مظفریزاده كارت زرد اول را به درستی به یدالله اكبری نشان داد، اما برای كارت دوم باید گفت در دقیقه 53 داور سخت گیری كرده و با او در اخراج اكبری موافق نیستم. در خصوص پنالتی ها، اما مظفری زاده هر دو را به درستی اعلام كرد.
نصیرزاده درباره نظر سایر كارشناسان داوری درباره پنالتی ها توضیح داد: "تصویر آهسته گاهی باعث فریب كارشناس داوری میشود، معمولاً چون داورها در دور طبیعی و با حركت طبیعی صحنهها را مشاهده میكنند، لذا در تصاویر آهسته آن حس برای ببننده تلویزیونی كمتر قابل تشخیص است خصوصاً مواردی كه بازیكنان نیرویی وارد میكنند كه باعث خطا شود. به نظر می رسد خواندن تصاویر آهسته تلیوزیونی گاهی از مطالعه عكسهای رادیولوژی در پزشكی نیز سختتر است. برای مثال پژمان منتظری در دقیقه 20 با دست خود ایمان حیدری را از داخل محوطه به بیرون پرتاب كرد، اما با وجود اینكه در حركت طبیعی قابل تشخیص بود ولی در دور آهسته به نظر میرسید كه پژمان منتظری كاری برعكس ماجرا انجام می دهد.
نصیرزاده به صحنه دیگری اشاره كرده و گفت: "در دقیقه 31 كه میثم امیری با بازوی خود به صورت خسرو حیدری ضربه زد در دور آهسته كاملاً طبیعی نشان داده میشد به همین دلیل باید گفت، بیشتر مواقع تصاویر اصلی مسابقه بهتر می تواند به بررسی صحنه كمك كند.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)