مگه نمی خواد بیاد اگه اشتباه کردم ببخشید این خبرا رو شنیدم عقل از سرم پریده
همونی که 800 تا ماشین داره 1 اکتبر هم می خواد بیاد
فکر کنم اسمش این بود
gran turismo psp
مگه نمی خواد بیاد اگه اشتباه کردم ببخشید این خبرا رو شنیدم عقل از سرم پریده
همونی که 800 تا ماشین داره 1 اکتبر هم می خواد بیاد
فکر کنم اسمش این بود
gran turismo psp
Last edited by wonderful; 10-09-2009 at 13:28.
فرم ویر 6.00 به زودی می رسد .
سونی آخرین فرم ویر خود را می خواهد ارایه دهد . که به احتمال زیاد در PSP GO استفاده می شه . امشب می تونید روی psp خود نصب کنید . البته اگر از جان خود سیر شده اید . سونی این کار را در راستای هک شدن فرم ویر 5.55 انجام داده شده زیرا زمزمه هایی برای هک شدن این فرم ویر به گوش می رسد . از این فرم ویر به احنمال زیاد در بازی Little big plant نیز استفاده می شود . هر چی باشه پرفروش ترین بازی برای PSP خواهد بود .
PlayStation Store Games can now be grouped and displayed in folders based on their expire date under [GAME]
Importing of playlists from the Media GO! applications is now supported under Music
Under [Settings] > [Network Update] has been changed to [System Update]
The number of Colors that can be selected under [Settings] > [Theme Settings] has been increased
In [Display Panel Close Options] under [Settings] > [System Settings], the design for the [Standard] option has been changed
The PSP GO! system can now connect to the Internet via a Bluetooth modem such as a mobile phone
منبع : PSP ---- 3000
خود سایت سونی
و ...
در آخر فرم ویر 5.55 تا دو هفته ی دیگه روی PSP های قدیمی و به احتمال 1 درصد روی که نه 0 درصد روی PSP قابل اجرا می شود .
Last edited by Hunter lord; 10-09-2009 at 13:39.
حالا چرا فرض کنیم ؟
قطعا این بازی ها به همین فریمور احتیاج دارند
فرم ویر 5.55 به زودی هک می شه البته 6.00 رو نمی دونم . فعلا امشب باید منتظر اومدنش باشیم . بعضی ها تونستن دانلودش کنن .
فعلا موتور استورم و چند تا بازی دیگه را به زودی می شه اجرا کرد .
خب آره همون اسمش gran turismo psp هست.
چی می گی؟فریمور 5.55 رو هک کردن؟
رو کدوم سری اجرا میشه؟جدید یا قدیم؟
خدا کنه زودتر هک بشه
مموریم رو عوض کردم
4خریدم 22500
دوستان امروز هم فریمور 6.00 منتشر شد.
من که تغییرات خاصی ندیدم.
چند تا تغییری که توی نگاه اول دیدم این بود که گزینه باطری موقع شارژ چشمک نمیزنه بلکه مانند موبایل ها خط های داخلش پر و خالی میشود.
گزینه network update به system update تغییر کرده و داخل آن update via internet و update via storge media اضافه شده.
لینک دانلود:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان اگر نصب کنید دستگاه از حالت کپی خور خارج میشود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس یعنی هنوز هک نشده؟
خبری از هک فریمور 5.55 نیست؟
حالا که فریمور 6 اومده میشه بازی هایی که به 5.55 نیاز دارند را با 6 انجام داد ؟
سلام
اگه روی PSP نصب کردی چه جوری برگردوندی به حالت 5.50 ؟
با باطری پاندورا اینکارو کردی یا ... ؟
بعد چه جوری بازی اجرا کردی با UMD یا ... ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)