تا قبل از نیمه دوم سال 2014 هیچ کنسول جدید قرارا نیست بیاد
اگه بخوای میتونی تا اون موقع صبر کنی
تا قبل از نیمه دوم سال 2014 هیچ کنسول جدید قرارا نیست بیاد
اگه بخوای میتونی تا اون موقع صبر کنی
سلام دوستان من چه جوری میتونم ixtreme 1.61 رو نصب کنم رو کنسولم؟ درایومم beng هست
اینجا :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ئه ! جدی ؟
یعنی تا 5 سال دیگه ( !!! ) اگه ایکس باکس 360 بگیرم میتونم همه بازیهارو انجام بدم ؟![]()
بله
این حرفی هست که خود مسولین microsoft زدن و مدیر epic games سازنده ابر شاهکار gears of war و همچنین مدیر مسول crytek اعلام کردن که 360 از نظر سخت افزار جواب گوی تمام نیاز های بازار تا اون سال خواهد بود
360 همین الانم leader صنعت بازی هست ولی اصل داستان از سال دیگه با اومدن natal شروع میشه
ناتای چیه ؟!
کنسوله ؟
اگه کنسوله که شما گفتی کنسولی نخواهد آمد !
سلام محمد جان
از این طرفا
Natal (ناتال) کنسول نیست.Natal در اصل یک دوربینه که جای Wireless Controller های Xbox 360 رو در بعضی از بازی ها میگیره به این شکل که جلوی اون می ایستی و اون بدن اسکن می کنه و بعد می تونه در بازی های Racimng یا Fighting ازش استفاده کنی.یک وسیله ی نوآورانه که امید های زیادی بهش میره.که البته صد در صد تغییراتی خواهد کرد و کامل تر خواهد شد.در حالی که همه در این نسل دسته های Wii رو اوج نو آوری می دونستند Microsoft ثابت کرد که از اون نو آورانه تر هم میشه.فقط منتظرم ببینم Natal می تونه آمار فروش Wii رو پایین بیاره یا نه.برای اینکه اطلاعات بیشتری راجع به Natal به دست بیاری به این تاپیک مراجعه کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی جواب مارو بده لطفا
از این فرمت ها پشتیبانی می کنه دوست عزیز
avi - Divx- MPEG-2 - MPEG-4 -WMV
برای فعال کردن بعضی از فرمت ها باید به لایو وصل بشید که در حال حاضر این کار ممکن نیست (برای مثال Divix)
این کنسول بعضی از فرمت های HD رو هم پخش می کنه
دیدن فیلم با Xbox 360 کی کاریه که اصلا توصیه نمی کنم چون این کنسول برایبازی کردن
گذاشتن هر نوع دیسکی در داخل دستگاه ممکنه به لنز در طی مدت زمان آسیب وارد کنه
بهترین راه برای دیدن فیلم (به لنز آسیب وارد نشه) اینه که از یک Flash memory یا HDD External استفاده کنید تا به لنز و درایو فشار وارد نشه
اون ریموت رو هم ممکنه به این راحتی پیدا نکنید ولی بهترین جایی که میشه ازش خردی کرد یا سفارش داد فتحی هست.
در نهایت نظر من اینه که از همون HD Playaer استفاده کنید
موفق باشید
ممنونم از لطف شما دوست من
یه سوال...می شه یه هارد اکسترنال رو به 360 وصل کرد و اونجوری HD دید؟
هارد رو browse می کنه؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)