تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1016 از 4428 اولاول ... 16516916966100610121013101410151016101710181019102010261066111615162016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,151 به 10,160 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من زنگ زدم گفتن یا شرکت یا کارت دانشجویی
    ولله من میزارم تا 6:50 دانلود کنه و بی هیچ وجه از پهنای باندم کم نمیکنه از 6 به بعد سرعت میشه 230 تا 240
    البته شنیدم تو بعضی شهرا اینطوره من اهوازم مشکل ندارم یکی از دوستام هم تو تهران مشکلی نداشت
    حالا دیگه مشهد رو نمیدونم اما من چندین شب قبل دانلود چک میکردم روز بعد هم چک میکردم هیچی کم نمیشد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام یکی جواب منو بده
    من تو منطقه 10 تهران هستم الان از دایل آپ استفاده می کنم میخوام از شاتل eco-512 بگیرم اما دیدم اینجا همه ناراضی هستند گفتم با شما مشورت کنم از بین شاتل و پارس آنلاین و صبانت از کدوم بگیرم؟ البته نامه اشتغال به تحصیل خطاب به شاتل گرفتم اما اگه شاتل افتضاحه عوضش می کنم
    میتونم از پارس آنلاین 1 مگ و یا از صبا نت 2 مگ بگیرم اما صبانت شبانش 3-تا7صبحه و شنیدم پارس آنلاین تو دانلود شبانه زیاد قطعی داره زنگ زدم پارس آنلاین گفتم راسته زیاد قطعی دارید؟ گفت پنج شنبه جمعه شبها احتمال داره بعد گفتم اگه قطعی زیاد باشه ما حق اعتراض داریم؟ گفت تو دانلود شبانه نه

3. این کاربر از djmeysam_alish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Hi5

اگه نباشه جاش خالی می مونه MojiOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود
    انوقت استفاده از این تمدید موقت هزینه بره ؟ هزینش چقدره ؟ میشه توضیح بدین ؟!
    نه هزینه ای بابتش پرداخت نمی کنید اما بعد از تمدید قراردادتون مقدار حجمی که دانلود کردید از حسابتون کم میشه

---------- Post added at 03:50 AM ---------- Previous post was at 03:47 AM ----------

سلام یکی جواب منو بده
    من تو منطقه 10 تهران هستم الان از دایل آپ استفاده می کنم میخوام از شاتل eco-512 بگیرم اما دیدم اینجا همه ناراضی هستند گفتم با شما مشورت کنم از بین شاتل و پارس آنلاین و صبانت از کدوم بگیرم؟ البته نامه اشتغال به تحصیل خطاب به شاتل گرفتم اما اگه شاتل افتضاحه عوضش می کنم
    میتونم از پارس آنلاین 1 مگ و یا از صبا نت 2 مگ بگیرم اما صبانت شبانش 3-تا7صبحه و شنیدم پارس آنلاین تو دانلود شبانه زیاد قطعی داره زنگ زدم پارس آنلاین گفتم راسته زیاد قطعی دارید؟ گفت پنج شنبه جمعه شبها احتمال داره بعد گفتم اگه قطعی زیاد باشه ما حق اعتراض داریم؟ گفت تو دانلود شبانه نه
    من که از پارس آنلاین راضی هستم. شبا هم قطعی نداره. یه چند روز سرعتم افت کرده بود که الان دوباره به روال سابقش برگشته و سرعت دانلودم 207 هست. البته الان که شبه و رایگان دارم دانلود می کنم یه کم سرعت اومده پایین. 80 هستش
    قبلا صبانت داشتم که افتضاح بود حتی نمی تونستم یه بازی آنلاین باهاش بکنم. اونو عوض کردم و پارس آنلاین گرفتم
    داداشمم شاتل داره و اونم تقریبا مثل پارس آنلاینه اما یه کم ضعیف تر.
    در کل اگر می خوای بگیری از پارس آنلاین بگیر. نامه هم که داری بهت 1 مگ میدن مال من الان 1 مگ هست

5. این کاربر از MojiOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Hi5

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آقا ممنون از راهنماییت - من اصلا تا 1 هفته پیش نمیدونستم میشه از طریق اینترنت بازی هایی مثا فوتبال و کانتر رو بازی کرد-
    اما من نه 207 روزانشونو میخوام نه 80 شبانه من دوست دارم سرعتم 100 یا 120 باشه اما روزو شب همون باشه - روزانه 300 هم باشه به دردم نمیخوره جون دانلودامو میذارم شب دیگه - برادرت 512 شاتلو داره؟ اگه آره سرعت دانلودش چنده تو روز و شب؟

7. این کاربر از djmeysam_alish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Hi5

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تو مشهد گاهی شبا یک بار قطع نیشه که مشکلی پیش نمیاد خود کامکشن بعد 10 ثانیه دوباره وصل میشه.
    به نظرم پارس خوبه نسبت به قیمتش که از شاتل خیلی ارزونتره.
    من اول 128 داشتم خیلی هم راضی بودم بعد 512 تمدید کردم نسبت به قبل سرعتم افت کرد!!! حالا هم 256 گرفتم که خوبه ( شبا اگه خلوط باشه تا 170 هم سرعتش میرسه و اگه هم شلوغ باشه 20 تا بیشتر نمیره متوسطش 50 تا تو شبه روزم که عالیه)

9. 2 کاربر از tom.blogfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام یکی جواب منو بده
    ولله من پارس انلاینم اما قطعی ندارم شبا شاید هر دو سه ماهی یه روز اونم شاید
    ضمن اینکه من هروقت زنگ زدم پشتیبانی برخورد خوبی داشتن و جوابمو دادن
    درباره شاتل من شنید تو سرویس اقتصادیش اگه بیش از حد دانلود داشته باشی سرعت رو درحد دیال اپ پایین میارن حق اعتراض هم نداری
    اما بازم سعی کن از هم منطقه ایهات بپرسی

11. 2 کاربر از sfaiazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kamlo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا ممنون از راهنماییت - من اصلا تا 1 هفته پیش نمیدونستم میشه از طریق اینترنت بازی هایی مثا فوتبال و کانتر رو بازی کرد-
    اما من نه 207 روزانشونو میخوام نه 80 شبانه من دوست دارم سرعتم 100 یا 120 باشه اما روزو شب همون باشه - روزانه 300 هم باشه به دردم نمیخوره جون دانلودامو میذارم شب دیگه - برادرت 512 شاتلو داره؟ اگه آره سرعت دانلودش چنده تو روز و شب؟

دوست من اگه تو روز زیاد دانلود نداری ، و با توجه به مطالبی که گفتی ، به نظرم داتک برای شما بهترین گزینه هست.
    سرعت پارس آنلاین تو دانلود روزانه خیلی خوبه در بسیاری از مواقع رو 200 ته . اما در بیشتر وقتها سرعت دانلود شبانه به 80-90 می رسه. اما داتک روزانه و شبانش سرعت رو 110 فیکس بود.
    البته سرعتهایی که من گفتم مربوط به سرویس 512 است.

پارس آنلاین برای سرویس 512 حداکثر حجمی که ارائه می کنه 30 گیگه ، اما داتک حد اکثر حجمی که می ده 9 گیگه ، البته شبانه هردو isp رایگانه.

یک نکته دیگه قیمت سرویس هاست ، شاتل و پارس و صبا تقریبا تو یه رنج قیمتی سرویساشونو ارائه می دن اما داتک سرویسش با توجه به حجم کمی که میده خیلی گرونه!

و نکته آخر شاتل و پارس آنلاین هیچ کدومشون پشتیبانی درست و درمانی ندارن!!! یعنی پشتیبانی سرویس ضعیفه.

در کل من هم از پارس راضیم اما تو دوهفته اخیر خیلی اذیتمون کرده!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه feizol65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام یکی جواب منو بده
    اولاً که اینجا تاپیک پارس آنلاینه !
    ثانیاً اون اپراتور پارس مثله سگ دروغ گفته. روال هر روزه، نه فقط پنج شنبه و جمعه.

14. 3 کاربر از feizol65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

پینگ اینو ببینید این شرکت تو ایرانه ها

اگه حال کردین دکمه تشکر رو بزنین منم حال کنم کلا حال کنیم

16. 3 کاربر از djmeysam_alish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Hi5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

پینگ اینو ببینید این شرکت تو ایرانه ها

اگه حال کردین دکمه تشکر رو بزنین منم حال کنم کلا حال کنیم

این یه معجزه اس!!!!!وایرلسه یا کابلیه؟

18. این کاربر از Hi5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •