اینLine Attenuation که گذاشتی خیلی بده.برو مودم رو مستقیم بزن به سرخط تلفن ببین پایین تر نمیاد ؟احتمالا یا مشکل از اسپلیتره یا از خود مخابرات.من یادمه وقتی داشتن طرح همکد سازی رو اجرا میکردن خط من هم اینطوری شد و سرعتش اومد زیر 1 مگ
اینLine Attenuation که گذاشتی خیلی بده.برو مودم رو مستقیم بزن به سرخط تلفن ببین پایین تر نمیاد ؟احتمالا یا مشکل از اسپلیتره یا از خود مخابرات.من یادمه وقتی داشتن طرح همکد سازی رو اجرا میکردن خط من هم اینطوری شد و سرعتش اومد زیر 1 مگ
یعنی اسپیلیتر پشت مودم رو باید عوض کنم یا پشت تلفن؟
اصلا هر دوش اسپیلیتر میخواد؟
اخه اینترنتو از سیم داخل اتاق گرفتم و از تلفن نگرفتم.
توی این وضعیتی که شما توضیح دادی اصلا اسپلیتر نمیخواد.یعنی استفاده ازش هیچ تغییری ایجاد نمیکنه.
خط تلفن قبل از این که وارد اتاق شما بشه به تلفن وصل میشه ؟ (از نظر مکانی میگم یعنی سیم تلفن اول وصل میشه به تلفن بعدش میاد توی اتاق شما توی سیمکشی ؟)اگه آره باید شما یه اسپلیتر به تلفن وصل کنی و یکسرش رو بفرستی برای اتاق خودت و سر دیگه اش رو به تلفن وصل کنی تا نویز دریافتی کمتر شه.
شما اول برو سر خط تست کن ببین اصلا نویزش بهتر میشه خط ؟
کسی میدونه دقیقا چرا رنج 254 در مقایسه با 255 خیلی لگ بدی داره ؟ تفاوت بزرگ چی هست.میشه فنی پیچیده توضیح بدین.خودم متوجه میشم.مفصل باشه طوری نیست.
سلام....یه سوال داشتم....دو سه روز پیش هوا بارونی شد تلفن خونمون همش خش خش میکرد و اینترنتم هم افت سرعت پیدا کرد...هوا که خوب شد همه چیز درست شد..تا اینکه امروز مجددا هوا بارونی شد.....دوباره خش خش تلفن شروع شد و الانم کلا تلفن خونمون قطع شده...یعنی کلا دستگاه تلفن خاموش شده....سرعت اینترنتم هم کم شده..توی تنظیمات مودم که میرم SNR رو زده 8 , یعنی نویز خطم خیلی زیاده...قبلا SNR روی 28 یا 29 بود...به نظرتون اومدن بارون چه ربطی به این مشکلات داره...از مخابراته؟؟ خونمون هم جنوبیه و هیچکدوم از کابل های مخابراتی هم در معرض آب و نور شدید خورشید و اینا نیست. خواهشا جوابمو سریع بدین ممنون
سلام دوستان خسته نباشید
یکی از آشناهام از اصفهان اومده میخواد واسش سرویس بگیریم.معمولا نام کاربری چی هست؟
مخابرات استان ما نام کاربری رو همون شماره تلفن میزارن بدون 0.اصفهان چجوریه؟
کدشهر + شماره تلفن + یک عدد که بستگی به نوع سرویس داره
مثال:
311222334410
البته این نام کاربری adsl هست
سلام دوستان
از سرویس های نت مخابرات اصفهان راضی هستید؟
من سرعت حدود 512 تا 1 مگ بخوام قیمت چند در میاد؟
و آیا طرحی که دانلود رایگان شبانه داشته باشه داره؟
قراردادها چطوریه؟ مثلا 6 ماهه یه ساله هست؟
نسبت به شرکت های دیگه چجوریه؟
سلام این طرح بهار تا بهار آیا خوبه سرعتش؟؟
و اینکه سرعت دانلود شبانه هاش تا چقدر هست؟
ممنون میشم راهنمایی کنین.
سلام
رفتم سر خط تست کردم و اونجا هم همین مشکل خاموش روشن شدن چراغ adsl بود و چک هم کردم نویزش کم نشد.اسپیلیتر هم عوض کردم فرقی نکرد.مودم رو هم بردم با یه اسپیلیتر به تلقن وصل کردم یعنی هر دو از یه پریز تلفن بازم فرقی نکرد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)