تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1016 از 1291 اولاول ... 165169169661006101210131014101510161017101810191020102610661116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,151 به 10,160 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

و ترافیک من که از دیروز عصر که کمتر از 8 گیگ و دانلود ها رو استاپ کردم ، امروز خودکار 19 گیگ شده بود و تا لحظاتی دیگر به 20 گیگابایت میرسه..........

2. این کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

توی شبکه های اجتماعی مثل فیسبوک و ... هم میشه به بقیه خبر داد و اخبار رو پخش کرد
    من انورا نیستم - اگر می تونی اطلاع رسانی لازم رو انجام بده
    و ترافیک من که از دیروز عصر که کمتر از 8 گیگ و دانلود ها رو استاپ کردم ، امروز خودکار 19 گیگ شده بود و تا لحظاتی دیگر به 20 گیگابایت میرسه..........

محاسبه ریز مصرف رو من انجام دادم:
    به طرز باورنکردنی دقت ریز مصرف با اعمال تبدیل واحد ها با مقدار ثبت شده تو سیستم من مو نمی زنه و دقیقا درسته ( خیلی باورش سخته )
    یعنی این مشکل تو سیستم محاسباتی کلی رخ داده و یکی خرابکاری کرده ضریب دو در نتایج ضرب کرده و باعث این مشکل و دریافت اخطار ها شده...

بعد از بدست اوردن نتایج زنگ هم زدم ولی نتیجه غیر قابل شرح :

قبول نکردن گذارش بگیرن گفتن سیستم درسته و هیچ مشکلی نداره و اصلا قبول نمی کرد ثبت گذارش کنه و اعتراض داری برو تنظیم مقررات.
    کاری هم کرد که شماره اپراتوری اش رو نتونم از سیستم اتومات بفهمم و مستقیم خط قطع شد.
    می گفت هیچکس تا حالا این گذارش رو نداده .

یادش بخیر قبل از اینکه ایرانسل بیام داتک داشتم
    من هر دفعه با بی سیم داتک این مشکل اینجوری پیدا می کردم زنگ می زدم و این محاسبات و خطا هار رو می گفتن کلی ادم رو تحویل می گرفتن و می گفتن پیگیری می کنیم و زنگ می زدن و نتیجه رو می گفتن و اگر نمی شد می گفتن مراجعه کنید تا کارشناس حضوری مطلب رو بگم ولی ایرانسل .... واقعا نمی دونم چطور محترمانه به چی تشبیه کنم که بهشون بر نخوره ......
    واقعا باید بخش پشتیبانی فعلی رو گل بگیرن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما تونستی شماره پیگیری بگیری؟

ویرایش:
    کاربرای حجمی هم این مورد رو چک کنن سابقه تفاوت نکنه با مصرف - چون اگر انجا هم این حالت رخ داده باشه ممکنه سیستم اتومات یکهو برای همه بدهی های نجومی یک موقع بندازه یا اگر خوش شانس باشن از الان دو برابر حجم مصرفی از حجم خریداری شدشون کم کنن.
    Last edited by zed2; 19-12-2013 at 22:48. دليل: ---

4. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

اگه این شرایط باشه ممکن هست که یک فکرهایی تو سرشون باشه.
    من بهترین راه رو این دیدم که همه دانلود هام رو استاپ کنم و صبر کنم این ترافیک همینطوری بره بالا
    من از 26 تا و به گفته خودشون تا ساعت 3:30 عصر 27 ام دانلود داشتم و بعد از اون هیچ دانلودی نداشتم و با این روند به زودی از حد 30 گیگ رد میشه و میتونم اون موقع همین ماه رو ملاک خرابی سیستم محاسبه اعلام کنم.
    به من شماره پیگیری دادن و گفتن حداقل 24 ساعت طول میکشه . که باید شنبه زنگ بزنن و اگه شنبه خبری نشد خودم زنگ میزنم.

6. این کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اگه این شرایط باشه ممکن هست که یک فکرهایی تو سرشون باشه.
    من بهترین راه رو این دیدم که همه دانلود هام رو استاپ کنم و صبر کنم این ترافیک همینطوری بره بالا
    من از 26 تا و به گفته خودشون تا ساعت 3:30 عصر 27 ام دانلود داشتم و بعد از اون هیچ دانلودی نداشتم و با این روند به زودی از حد 30 گیگ رد میشه و میتونم اون موقع همین ماه رو ملاک خرابی سیستم محاسبه اعلام کنم.
    به من شماره پیگیری دادن و گفتن حداقل 24 ساعت طول میکشه . که باید شنبه زنگ بزنن و اگه شنبه خبری نشد خودم زنگ میزنم.
    با چنگ و دندون به شماره بچسب که اگر قبول نکنن بررسی کنن تنها چیزی هست که داربم. ( شاید بعدا لازم بشه بهم بدی)

پ ن:
    ظاهرا حجم این ماه من هم دچار این مشکل داره میشه... چون اخرین بار چک کردم با سیستم من نمی خونه ... باید ریز مصرف ان را هم چک کنم.

8. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

گفتن بررسی میکنن وضعیت رو و امیدوارم که یک کاری بکنن
    میگم نمیشه قرار گذاشت که همگی بریم خود این شرکت کوفتیشون ؟

================
    اینو یک نفر توی یک سایت یگه (پرشین تولز) گفته :
    جواب ثبت مشکل اینترنتی این بود که ریز حساب رو خودم ببینم. اینم که ماشالا همین دو روزه که می زنی بیاره، یه چیزایی می آره که اصلا سر و ته نداره. واسه 1 ماه هم که اصلا جواب نمی ده. امروز باز زنگ زدم، یه خانمی بود، این باز مودب بود. گفت که از صفحه حسابتون یه پرینت اسکرین بگیرین، بعد با توضیح مشکل به wimax ات mtnirancell.ir بفرستید. به نظرم همه همین کار رو بکنیم بهتره.
    Last edited by ase_pase; 20-12-2013 at 01:21.

10. این کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

وایمکس توی فضای بسته جواب میده ؟ ( برای تبلت و مودم یو اس بی ؟ )
    چون اکثر تبلت ها 3G ندارن .

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

گفتن بررسی میکنن وضعیت رو و امیدوارم که یک کاری بکنن
    میگم نمیشه قرار گذاشت که همگی بریم خود این شرکت کوفتیشون ؟

================
    اینو یک نفر توی یک سایت یگه (پرشین تولز) گفته :
    منم امیدوارم

فعلا بزار بقیه خبردار بشن و زنگ بزنن و ببینیم توجه می کنن یا نه بعد دنبال این کارا باش

سایته که برای من اینو داد:

Connection Interrupted

The document contains no data.
    فقط بخش ecare از دومین میاد.... نمی دونم منظورش چی بوده ....
    وایمکس توی فضای بسته جواب میده ؟ ( برای تبلت و مودم یو اس بی ؟ )
    چون اکثر تبلت ها 3G ندارن .
    راستش سوالت رو دقیق نفهمیدم .... می تونی بهتر بگی؟ ( چون وایمکس مثل شبکه موبایل و gprs و edge و ... می مونه که از انتن سیگنال پخش میشه و اگر در محدوده باشی و مودم رو با اشتراک داشته باشی می تونی وصل بشی.پ

پ ن:
    حجم مصرفی این ماه رو چک کردم باسه خودم - تا الان درست بوده .
    Last edited by zed2; 20-12-2013 at 19:06. دليل: -

13. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

ممنون
    سرچ کردم و متوجه شدم در بعضی مناطق در فضای بسته هم جواب میده و در برخی مناطق باید آنتن مودم در فضای باز باشه تا جواب بده .

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ممنون
    سرچ کردم و متوجه شدم در بعضی مناطق در فضای بسته هم جواب میده و در برخی مناطق باید آنتن مودم در فضای باز باشه تا جواب بده .
    اگر از لحاظ سطح پوشش منظورت هست فاصله و جهت از انتن مهم است و موانعی که بین انتن و مودم هست .... هر چی موانع بین مودم و انتن کمتر باشه کیفیت سیگنال بهتره
    مناطقی که پوشش استاندارد رو ساپورت نمی کنه ( معمولا جاهایی که برج اطراف اپارتمان هست و سیگنال غیر مستقیم هست ) یا فاصله از مرز بیشتره ولی هنوز سیگنال می رسه ( معمولا با کیفیت پایین ) از مودم فضای باز استفاده میشه که بتونه این سیگنال رو بهتر بگیره و شانس پوشش بیشتر باشه .
    قویترین نوع انتن گیرنده فرستنده تا برد 50 کیلومتری می تونه پوشش بده ( باسه مناطق کم جمعیت و غیر متراکم و سطح تخت معمولا استفاده میشه - باسه تهران از نوع فرستنده های ضعیفتر ولی به تعداد بیشتر استفاده میشه تا تعداد مشترکین بیشتری رو در مناطق متراکم پشتیبانی کنه و همچنین در استاندارد های ایمنی رعایت بشه )

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

منم امیدوارم

فعلا بزار بقیه خبردار بشن و زنگ بزنن و ببینیم توجه می کنن یا نه بعد دنبال این کارا باش

سایته که برای من اینو داد:

فقط بخش ecare از دومین میاد.... نمی دونم منظورش چی بوده ....

راستش سوالت رو دقیق نفهمیدم .... می تونی بهتر بگی؟ ( چون وایمکس مثل شبکه موبایل و gprs و edge و ... می مونه که از انتن سیگنال پخش میشه و اگر در محدوده باشی و مودم رو با اشتراک داشته باشی می تونی وصل بشی.پ

پ ن:
    حجم مصرفی این ماه رو چک کردم باسه خودم - تا الان درست بوده .
    سایتی که من گفتم ؟
    اینو امتحان کن :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واسه من این ماه هم چندان درست نبوده (البته من هم اشتباه کرده بودم و این ماه مصرفم بیشتر از 8 گیگ(حدود 15 گیگ) بوده ولی 20 گیگ هم نبوده.
    اگه فقط مصرف های قبلی دستکاری شده باشه میشه امید داشت که 2-1 ماه مصرف پایین دوباره وضع عادی بشه ولی.....
    دوستان ایرانسلی لطفا حتما چک کنید که این مشکل چندبرابر شدن حجم دوره های گذشته براتون پیش اومده یا نه و اگه پیش اومده حتما با 707 تماس بگیرید و مشکل رو اعلام کنید و البته اینجا هم بگین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •