سومش رو نمیدونم.
اما تعریف فیزیک پایه الگو رو زیاد شنیدم. شاید اونم کارتو راه بندازه
راستی پیش2 کتاب آموزشش رو داری یا تستش؟
طبق توصیه ای که اینجا بهم شد، پیش 2 کتاب تستش رو خریدم اما هنوز وقت نکردم بررسیش کنم.
سومش رو نمیدونم.
اما تعریف فیزیک پایه الگو رو زیاد شنیدم. شاید اونم کارتو راه بندازه
راستی پیش2 کتاب آموزشش رو داری یا تستش؟
طبق توصیه ای که اینجا بهم شد، پیش 2 کتاب تستش رو خریدم اما هنوز وقت نکردم بررسیش کنم.
من بهار 91 خریدم...کلا 3 تا کتابه ...2 تاش پیش 1 یکیش پیش 2 ...هم درس داره هم تست ولی 92 اش فرق کرده...کلا 4 تا شده 2 تا آموزشی 2 تستی
با احترام به نظرت ولی همچین فرصت کمم نیس
ترجیح میدم هندسه رو خوب بخونم
خط دوم که گفتم "منظورم کتاب آموزشش بودا،آموزشه خیلی سبز؟" منظورم تو ریاضیات پایه بود
و همینطور اونجا که گفتم "کدوم یکی از کتابا خوبتره؟گاج،الگو یا سبز؟از جمیع جهات" منظورم معارفه
کسی این کتابایی که این دوستان معرفی کردنو دیده؟
هنوز موندم بین همین کتاب 10 استاد و کوله پشتی .
یکی از معلمای مدرسه هم میگفت برا پایه همون حسابان نشر الگو رو بگیرم.
دوستان کلا چندتا از سوالای ریاضی کنکور از درسای ریاضی 2 و دیفرانسیل و حسابان هست ؟
Last edited by mohammad varaste; 10-02-2013 at 00:29.
1-کتاب ریاضیات پایه کوله پشتی مثل کتاب دیفراسیلش روشهای کنکوری رو خوب گفته و برای کسی که در یه حد کمی درس رو بلده خیلی میتونه مفید باشه اما برای کسی که از صفر بخواد شروع کنه و خیلی پایه ای ، شاید کتاب های بهتر دیگه ای باشن.
2-حسابان و ریاضی پایه 10 استاد پاسخ های تشریحی تست هاش خیلی خوبه مخصوصا برای کسی که ضعیف باشه
3-ریاضیات پایه منتظری بعضا روشهای کنکوری رو خوب گفته اما بنظر من بعضی جاهای دیگه اش هم روشهای کنکوریش بی مصرف و عجیب غریب هستن ، و بنظر من برای دادن جو کاذب و بازار گرمی زیادی شلوغش کرده
من ریاضیات پایه کوله پشتی رو با ساده گیش بیشتر می پسندم
4-کتابهای ریاضی قلم چی بنظر من اصلا جالب نیستن . بهیچ وجه رو شون کار نشده ، متاسفانه !![]()
Last edited by m-asadabadi; 10-02-2013 at 01:42.
کدومشون درسنامه داره ؟
کتاب اندیشه فائق نظرت راجع بهش چیه ؟
مناز اون استفاده میکنم اما باهاش تستای قلمچی رو بد میزنم.
جوابهاش هم که واقعا عجیب و غریبن.
کوله پشتی درسنامه داره
منتظری هم درس مفصلی داره
10استاد فقط تسته
سلیقه من زیاد با اندیشه فائق جور نیست کلا![]()
کتاب منتظری رو بخوام بگیرم باید بگم کدوم انتشارات
اصلا به جز سایت خودش جایی دیگه هم میفروشن ؟
از اونجایی که کسی منتظری ندیدم بگره
میخوام برم منتظری بگیرم.
اگه کسی تو تهران یا اهواز جایی بلد هست که کتاب منتظری رو داشته باشه یا همینجا بگه یا واسم پیام خصوصی کنه![]()
دوستانی که تو فهم مفاهیم مشکل دارن حتما سی دی اموزشی بگیرن
تو این فرصت کم سخته با کتب اموزشی جلو رفت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)