کسی نبود یه جواب دقیق و کارشناسی به ما بده بعد از چند بار پست زدن ؟
کسی نبود یه جواب دقیق و کارشناسی به ما بده بعد از چند بار پست زدن ؟
باسلام این قیمتها را از کجا گرفتی از کدوم بازار چون من هم دنبال 5738g می گردم با رم DDR3 و کش 2 مگ ولی گفتند در بازار موجود نیسن ممنون میشم بگی از کجا قیمت گرفتی و هر دو مدل را هم داره؟
یا حق
بین این 2 گزینه Acer Aspire 5738 بهتر هست
ولی مثل اینکه شرکت وارد کننده ایسر رم های DDR3 رو با DDR2 عوض کرده پس موقع خرید مراقب باش چه رمی روی سیستم هست
تاپیک اختصاصی Acer Aspire 5738 رو هم ببین
Dell Vostro 1520
ممنون از راهنمایی تون
ولی امکانات Z 540 NMB نسبت به FW 490 DFB کمتره(VGA- CPU- Cach - H.D.D).
من یه چیزی می خواستم که حدوداً امکانات FW 490 DFB رو داشته،باشه طراحی زیبایی داشته باشه،عمر دستگاه خوب باشه، درضمن قابل ارتقا به ویندوز 7 باشه.
بازم ممنون می شم کمکم کنید...
قيمتها مال خود سازگار هستش. يك اشنايي اونجا دارم اما نگفته موجود هست يا نه. به هر حال بنده دنبال 5738G نبودم فقط5738ZG يا 5738 مي خواستم اما در مورد G هم سوال مي كنم.
یک خبر بد:مثل مدل جی!:
acer aspire 5738zg در بازار موجود نیست!
موقع خريد ويندوز نداره كه! از كجا بفهمم رم DDR3 هست يا نه. اگر DDR2 باشه ارزش نداره و بايد 5738z خريد!
ماتریکس نه ها! ماتریس. تو مغازه که پر از کارتن های لپ تاپ سونی بود. شاید اونی که شما تو ذهنت هست اون یکی مغازه شون باشه؟
به هر حال سئوالی دارم، با توجه به اینکه ایران رهجو این مدل رو گارانتی نمیکنه، ارزشش رو داره که از اینجور گارانتی ها بگیرمش؟ خیالم راحت باشه پس فردا مشکل ایجاد نمیشه؟ چون من در مورد گارانتی و .. کمی وسواسیم!
راست ميگي ، حق با شماست ، ساعت 4 صبح پست دادن و رسيدگي كردن اين اشتباه ها رو هم داره !
ماتريس رو ماتريكس خوندم ! عيب نداره ، ببينيد ايران رهجو چون تخصصي زير نظر سوني هست و كالا هاي سوني مستقيما از سوني گلف دبي وارد ميشه مدلهاي سفارش آسيا رو براشون ميارن و به همين دليل كالاهاي ايران رهجو سري هاي 2 رقمي هست و ايران رهجو 3 رقمي ها رو وارد نميكنه
ماتريس رو هم شنيدم ، اين طور شركت ها خودشون كارهاي تعميرات رو معمولا انجام نميدن ( تعويض رم رو هركسي ميتونه انجام بده ولي تعميرات حرفه اي ... !)
مثلا امرتات با اون همه ادعا بيشتر لپ تاپ هاي سوني كه مشكل دار هست رو ميبرن پيش پسرعموهاي خودم تو پاييتخت چون قطعه ندارن براي تعمير و تعويض و اينطوري هم براشون بهتره ، قرارداد كلي ميبندن و خدمات گارانتي رو واگذار ميكنن به كسي ديگه .
اگه با گارانتي ميخواهيد بگيريد يا گارانتي رسمي بگيريد يا بدون گارانتي ، گارانتي هاي متفرقه در باطن بدون گارانتي هستند و دل خوش كردن الكي هست !
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)