داداش 6964 فقط به درد مستقیم به پخش وصل شدن میخوره خیالت راحت
2250 پایونیره دیگه با اون صدای تیز پایونیرانه که تونسته تو بازار ایران جا خوش کنه
داداش 6964 فقط به درد مستقیم به پخش وصل شدن میخوره خیالت راحت
2250 پایونیره دیگه با اون صدای تیز پایونیرانه که تونسته تو بازار ایران جا خوش کنه
اینکه پایونیر همیشه صداش تیزه شکی درش نیست! ولی میخواستم بدونم نسبت به 1450 یا 1550 یا حتی 155 کیفیت صداش بهتره یا در یک سطح هستند!! چون قیمتش نسبت به سه مدلی قبلی که گفتم خیلی بیشتره! می خوام بدونم صرفا بخاطر جینگولک و ظاهرشه که گرونه یا نه واقعا یه چیزی توش هست که گرون تره و ارزش خرید داره یا خیر!
1450 که با 1550 و 2250 که فقط ظاهرشون فرق میکنه هر سه هم یه خروجی دارن
تفاوت مهمی توشون نیست
خواهش
ببین فرق هاشو گفتم
مشکل فلش که اکثریت باهاش دارن بعضی فلش ها رو نمیخونه یا هی قطع و وصل میشه و ...
به نظرم 8019 عالیه ولی اگه میتونه بیشتر خرج کنه میتونه رو prs80 فکر کنه
خب بالاخره من 2250UBG خریدماز یک آشنا گرفتم. در حده ، خیلی خیلی تمیزه 200 ازش خریدم
فاز بعدی گرفتن بانده!! به نظرتون همون 6964 بگیرم یا بهترشم میشه گیراورد که بدون امپ بزنم تنگ این پخش!!
سلام دوستان
پخش خوب تا 200 تومن چی میتونم بگیرم.usb حتما داشته باشه.کیفیت صدا برام خیلی مهمه.
ممنون.
pioneer-155
فقط فلش میخوره سی دی نمیخوره![]()
میشه عکسشو بذاری.من تو گوگل سرچ کردم فقط 1550 میاره.
بعد با اسپیکرای 206 کیفیت صداش خوب میشه؟
خدمت شما :
شما که مثل ما داری یه پخش اینطوری میخری ، خب یه جفت باند 6964 هم بخر بنداز تنگش که به از فابریک ماشین باشه![]()
سلام
روز ششم عید ماشین ما رو دزدیدند و بعد 6 روز پیدا شد
ما خودمون یه پخش Pioneer DEH-2450UB داشتیم ولی چون پنلشو برداشته بودیم به درد آقای دزد نمی خورد بنابراین دزد محترم ضبط خودشون(عمرا ماله خودش بوده باشه) با ضبط ما جایگزین کرده
پخشی که گذاشته بود Pioneer DEH-P5000UB
حالا میخواستم ببینم کدومشون خوبه؟
Pioneer DEH-P5000UB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Pioneer DEH-2450UB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by Amin_0913; 01-05-2013 at 13:10.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)