تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1016 از 2376 اولاول ... 16516916966100610121013101410151016101710181019102010261066111615162016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,151 به 10,160 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آرش برهانی :
    گلهایم تقدیم به هواداران استقلال / کادر فنی تیم ملی انصاف را رعایت می کند

مهاجم گلزن تیم فوتبال استقلال با ابراز خرسندی از زدن سه گل در دیدار برابر پیکان گفت: به انصاف و عدالت کادر فنی تیم ملی اعتقاد دارم و امیدوارم به تیم ملی دعوت شوم.
    به گزارش خبرنگار مهر، آرش برهانی پس از پیروزی 3 بر 2 تیمش برابر پیکان و زدن سه گل در این دیدار در جمع خبرنگاران گفت: تیم ما در 20 دقیقه اول بازی عملکرد خوبی نداشت و به همین خاطر گل اول را دریافت کرد اما بعد از این توانستیم سه گل بزنیم.

وی ادامه داد: در طول این دیدار نبض بازی را در اختیار داشتیم و توانستیم موقعیت های زیادی را روی دروازه پیکان ایجاد کنیم که تنها سه موقعیت مان به گل تبدیل شد.

مهاجم تیم فوتبال استقلال با اشاره به زدن سه گلش در این دیدار گفت: تلاش بازیکنان را به گل تبدیل کردم و این سه گل را به هواداران استقلال تقدیم می کنم.

برهانی به احتمال دعوت شدنش به اردوی تیم ملی اشاره کرد و خاطر نشان ساخت: من تمام تلاشم را می کنم که برای استقلال بازیکن مفیدی باشم و مطئنم کادر فنی تیم ملی هم با انصاف و عدالتی که دارد همه بازیهای لیگ را زیر نظر خواهد گرفت و بهترین ها را به اردوی تیم ملی دعوت خواهد کرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

قراره به قهرمان اسیا 5/1 میلیون دلار بدند به تیمهای پیروز هم پول می دند.
    فصل دیگه استقلال حسابی مایه دار میشه
    ای کاش یک پولی هم به تیم بازنده می دادند تا اینطوری پرسپولیسی که حتی فینال را هم ندیده حداقل با باخت های 4 تایی که جلوی الهلال و سایر تیمهای عربی میاره یک پولی دستش بیاد!

در سمينار 2 روز اي اف سي تعيين شد؛
    يك و نيم ميليون دلار براي قهرمان آسيا
    خبرگزاري فارس: مبلغ 14 ميليون دلار به عنوان جايزه به تيم هاي حاضر در ليگ قهرمانان آسيا در سال 2009 پرداخت مي شود كه سهم قهرمان 5/1 ميليون دلار است.
    به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اي اف سي، توكاكي سوزوكي معاون كميته موقت ليگ حرفه اي آسيا روز سه شنبه در سمينار مديران باشگاه ها گفت: اين مبلغ 70 درصد كل بودجه برگزاري بازي هاي ليگ قهرمانان آسيا در سال آينده است.
    وي ادامه داد: هزينه ليگ قهرمانان ساليانه 4 ميليون دلار بود كه از سال 2009 اين مبلغ به 20 ميليون دلار افزايش پيدا كرد و پنج برابر شد.مبلغ جايزه قهرماني نيز از 600 هزار دلار به 5/1 ميليون دلار افزايش پيدا كرده تا قهرمان سود بيشتري از نمايش موفق خود ببرد.
    وي در اين زمينه اظهار داشت: اين جوايز نشان مي دهد كه باشگاه ها مي تواند درآمد بسيار بيشتري از ليگ قهرمانان داشته باشند.
    سوزوكي همچنين در توضيح شرايط بازي ها اعلام كرد: براي هر پيروزي 40 هزار دلار تعيين شده و حتي اگر تيمي نتواند از گروه خود صعود كند مي تواند از درآمدهاي ليگ بهره مند شود.
    در بازي هاي سال آينده 32 تيم در 8 گروه بازي مي كنند كه جوايز هر بازي به شرح زيراست:
    مرحله گروهي:
    برد: 40 هزار دلار
    مساوي : 20 هزار دلار
    باخت : 0
    يارانه بازي خارج از خانه : 30 هزار دلار
    جايزه صعود به يك هشتم : 50 هزار دلار
    جايزه صعود به يكچهارم: 80 هزار دلار
    صعود به نيمه نهايي : 120 هزار دلار
    صعود نايب قهرماني: 750 هزار دلار
    جايزه قهرماني: 5/1 ميليون دلار

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در گفت و گو با فارس

مظفري‌زاده: ديدار استقلال و پيكان را سختگيرانه قضاوت كردم

خبرگزاري فارس: داور ديدار استقلال و پيكان گفت: براي اعمال قانون، مسابقه ديروز را سختگيرانه قضاوت كردم.

سعيد مظفري زاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارسف در مورد اخراج يدا... اكبري در بازي استقلال و پيكان گفت: قبول دارم كه سختگريانه قضاوت كردم، چون معتقدم اجراي قانون كار سختي است و من براي اعمال آن بايد نهايت دقت را مي كردم.
    وي افزود: در بازي ديروز مشكل خاصي به وجود نيامد و تلاش كردم با توجه به حساسيت بازي اشتباهي نداشته باشم. 2 پنالتي كه گرفتم نيز كاملا درست بود.
    مظفري زاده ادامه داد: با توجه به اين كه اين آخرين بازي بود كه از سوي AFC ناظر براي من مي فرستادند تمام تلاش خود را به كار بستم. خوشبختانه نمره خوبي هم گرفته و در فهرست داوران قرار گرفتم.
    اين داور بين المللي در ارتباط با اعتراض امير قلعه نويي در يك صحنه از بازي و اكتفا به يك تذكر ساده گفت: در آن لحظه تشخيص دادم كه فقط تذكر بدهم و ايشان هم قبول كرد. موضوع خاصي نبود كه بخواهم تصميم ديگري بگيرم.
    مظفري زاده درباره اعتراض هواداران استقلال به اخراج اكبري اظهار داشت: كار درستي انجام دادم و حرفي هم ندارم. به هر حال اگر قرار باشد بابت هر تصميمي كه داوران مي گيرند با انتقاد مواجه شوند، كاري پيش نمي رود.
    وي در مورد عدم حضور مسعود مرادي در فهرست نهايي داوران جام جهاني گفت: او نهايت تلاش خود را كرد و اين عدم انتخاب از ارزش هاي او كم نمي كند. نبايد دنبال مقصر بود چون هميشه در اين انتخابات شماري از شايستگان دعوت نمي شوند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    برهاني: نبايد غيرمنصفانه از دي كارمو انتقاد شود
    خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: كارشناسان بايد نيمه پر ليوان را ببينند و نسبت به دي كارمو انتقاد منصفانه داشته باشند.

آرش برهاني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در مورد اينكه مهاجم پرسپوليس را در عدم گلزني به وي تشبيه كرده اند، اظهار داشت: فكر مي‌كنم دي كارمو همانند سال گذشته من دچار عدم اعتماد به نفس شده است؛ اما نبايد به او فشار آورد.
    وي افزود: سال قبل در شش هفته اول چهار به گل ثمر رساندم؛ اما به قدري انتقاد غير منصفانه شد كه ديگر نتوانستم گلزني كنم.
    اين بازيكنان ادامه داد: به نظرم اين راه درست نيست كه يك بازيكن را اين همه مورد انتقاد قرار دهند. او موقعيت هاي خوبي را از دست داده است؛ اما توانست براي خود موقعيت خلق كند و مهم هم همين مسئله است.
    برهاني تصريح كرد: بازي در تيم هاي پرسپوليس و استقلال سخت است، شايد يك بازيكن به لحاظ فني خوب باشد؛ اما در زمين كارايي ندارد. بايد به بازيكنان در اين دو تيم زمان داد تا با شرايط آشنا شوند به خصوص كه در اين دو تيم توقعات بالا است.
    اين مهاجم كه روز گذشته با به ثمر رساندن سه گل خود را به صدر گلزنان ليگ رساند، در اين باره گفت: براي من موقعيت تيمي مهم تر از آقاي گلي است، ابتدا دوست دارم استقلال قهرمان شود و سپس آقاي گل شوم.
    وي همچنين درباره تمجيد قلعه نويي از وي پس از بازي ديروز مقابل پيكان عنوان كرد: او به من لطف دارد. قلعه نويي از سه سال پيش خواهان حضور من در استقلال بود و خودم فكر مي‌كنم يكي از بازيكنان مورد علاقه او هستم. از او تشكر مي‌كنم چرا كه در اين مدت زحمات زيادي برايم كشيد و دوست دارم باز هم جواب اعتماد او را بدهم.
    برهاني در مورد جريان بازي روز گذشته مقابل پيكان ابراز داشت بازي سختي بود. هر دو تيم فوتبال خوبي را به نمايش گذاشتند. آنها در خط حمله عالي بودند و هافبك هاي اين تيم براي لحاظاتي كار ما را دشوار كردند.
    اين بازيكن افزود: اگر اشتباه داوري نبود مطمئنا پيكان را با گل هاي بيشتر شكست مي‌داديم داور در اخراج اكبري عجله كرد.
    مهاجم استقلال در ارتباط با تمايل رضا عنايتي براي بازگشت، اظهار داشت: عنايتي بازيكن بزرگي است و مي‌تواند در ليگ قهرمان آسيا به تيم ما كمك كند. خوشبختانه جو استقلال به قدري صميمي شده كه هيچكس از بازگشت بازيكني ناراحت نمي‌شود و ما از بازگشت او استقبال مي‌كنيم.
    برهاني كه پس از هت تريك پس از بازي ديروز اعلام كرده بود دوست دارد مورد توجه سرمربي تيم ملي قرار گيرد، در اين رابطه عنوان كرد: سعي مي‌كنم به گونه اي بازي كنم كه بتوانم نظر علي دايي را جلب كنم. اميدوارم او نظر مثبتي روي من داشته باشد چرا كه آرزوي هر بازيكن است كه در تيم ملي بازي كند.
    وي در پاسخ به اين سوال كه علي دايي چه ميزان مي‌تواند به پيشرفت او كمك كند گفت: به هر حال او مهاجم بوده است و اگر دعوت شوم از تجربيات او استفاده مي‌كنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

1

برگزاري تمرين در دستگردي
    كاپيتان تيم نوجوانان با استقلال تهران تمرين كرد
    خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال نوجوانان امروز در تمرين استقلال تهران شركت كرد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين امروز استقلال از ساعت 15:45 در ورزشگاه دستگردي آغاز شد.
    در اين جلسه تمريني تمامي بازيكنان حضور داشتند.
    بازيكنان اصلي بعد از 20 دقيقه دويدن محل تمرين را ترك كردند و ساير بازيكنان به بازي فوتبال پرداختند.
    مهدي اميرآبادي با لباس مخصوص موتورسواران و با موتور در تمرين حاضر شد.
    مهرداد پولادي با گرمكن در محل تمرين حضور يافت و به دليل مصدوميت نظاره گر تمرين بود.
    اشكان نامداري با 10 دقيقه تاخير خود را به محل تمرين رساند.
    سعيد بيات و اصغر نادعلي كه مدتي به دليل مصدوميت شديد در تمرين آبي پوشان حاضر نمي شدند امروز تمرينات خود را آغاز كردند.
    با وجودي كه استقلال با ارائه خوب توانست پيكان را شكست دهد فقط شمار كمي از هواداران اين تيم از تمرين استقبال كردند.
    افشين اسماعيل زاده كاپيتان تيم نوجوانان كه در تيم هاي پايه استقلال فعاليت مي كند امروز با بزرگسالان تمرين كرد.
    اين بازيكن مورد توجه امير قلعه نويي قرار گرفته است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اعلام اسامي داوران هفته سيزدهم
    قهرماني ديدار استقلال و ذوب آهن را قضاوت مي‌كند
    خبرگزاري فارس: اسامي داوران ديدارهاي هفته سيزدهم از سوي كميته داوران فدراسيون فوتبال اعلام شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، از سوي كميته داوران فدراسيون فوتبال، داوران هفته سيزدهم مسابقات ليگ برتر ايران به ترتيب زير اعلام شد:

*پنجشنبه-9/8/87-ساعت 14:45

پيام خراسان-سايپا تهران-ثامن الائمه –مشهد
    تورج حق وردي-جهانگير حيدري-حسين عباسي-سيد حسن زرگر

*فولاد مباركه سپاهان-مس كرمان-ذوب آهن-فولاد شهر
    سعيد بخشي زاده-محسن فريماني-محمد حسين معتمدي-بهروز رنجبر

*مقاومت سپاسي-پيروزي-حافظيه-شيراز
    محمود رفيعي-سعيد علي نژاديان-سعيد زارع-عبدالحسين ايازي

*صباي قم-فولاد خوزستان-يادگار امام-قم
    نويد مظفري –عليرضا كهوري-حجت علي رضايي تبار-محمد كماني

جمعه-10/8/87-ساعت 14:45

*داماش گيلان-ملوان انزلي- عضدي-گيلان
    سعيد مظفري زاده-جواد تقي پور-مسعود فرح نيا-رضا كرمانشاهي

*پيكان قزوين-برق شيراز-رجايي-قزوين
    رحيم رحيمي مقدم-نيكفر نيك نهاد-حميد غمزه-عليرضا اكرمي

*راه آهن-ابومسلم خراسان-اكباتان-تهران
    يداله جهانبازي-محمد نجفي-علي پارسافر-محمدرضا اكبريان

*استقلال اهواز-پاس همدان-ساعت 16:30-تختي-اهواز
    سعادت باغبان-حسين خانبان-مهدي عاليقدر-محمد رضا خداپرست

*استقلال تهران-ذوب آهن –ساعت 16:30-آزادي-تهران
    محسن قهرماني-حيدر شكور-حسن كامراني فر-سيد مهدي سيد علي

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این هم بازی استقلال و پیکان از نگاه دوربین خبرگذاری فارس.
    قبلا بایرن عکسهای ایسنا را گذاشته بود می تونید چند صفحه به عقب برید و ببینید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

[
    ]

کد:

کد:

کد:

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بچه ها بايد قبول كنيم تنها رقيب ما توي ليگ امسال ذوب آهن هستش.
    تيم خيلي خطرناكي هستش.
    ذوب آهن همیشه اوایل فصل خوب بوده اواخر فصل افتضاح

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

برگزاري تمرين در دستگردي
    كاپيتان تيم نوجوانان با استقلال تهران تمرين كرد
    خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال نوجوانان امروز در تمرين استقلال تهران شركت كرد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين امروز استقلال از ساعت 15:45 در ورزشگاه دستگردي آغاز شد.
    در اين جلسه تمريني تمامي بازيكنان حضور داشتند.
    بازيكنان اصلي بعد از 20 دقيقه دويدن محل تمرين را ترك كردند و ساير بازيكنان به بازي فوتبال پرداختند.
    مهدي اميرآبادي با لباس مخصوص موتورسواران و با موتور در تمرين حاضر شد.
    مهرداد پولادي با گرمكن در محل تمرين حضور يافت و به دليل مصدوميت نظاره گر تمرين بود.
    اشكان نامداري با 10 دقيقه تاخير خود را به محل تمرين رساند.
    سعيد بيات و اصغر نادعلي كه مدتي به دليل مصدوميت شديد در تمرين آبي پوشان حاضر نمي شدند امروز تمرينات خود را آغاز كردند.
    با وجودي كه استقلال با ارائه خوب توانست پيكان را شكست دهد فقط شمار كمي از هواداران اين تيم از تمرين استقبال كردند.
    افشين اسماعيل زاده كاپيتان تيم نوجوانان كه در تيم هاي پايه استقلال فعاليت مي كند امروز با بزرگسالان تمرين كرد.
    اين بازيكن مورد توجه امير قلعه نويي قرار گرفته است.
    فکر کردم کاپیتان تیم ملی نوجوانان ایران راخریدند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •