دستت درد نکنه به خاطر خبر بد
تکلیف ما بالاخره کی معلوم میشه؟این اصلا قراره هک بشه یا نه؟
اگه هک نمیشه بریم 5.55 بریزیم با گدایی از بابا umd بخریم
دستت درد نکنه به خاطر خبر بد
تکلیف ما بالاخره کی معلوم میشه؟این اصلا قراره هک بشه یا نه؟
اگه هک نمیشه بریم 5.55 بریزیم با گدایی از بابا umd بخریم
نه نداشته.اولیشه و فقط برا psp هست با ps2به نظر بازی خیلی جالبی هم میاد . ورژن قبلی هم داشته؟
دستم درد نکنه![]()
علی جان فکر کنم ما دیگه از این خبر ها زیاد میشنویم.
اولش از کلمات امیدوار کننده استفاده کن تا آمار سکته ها نره بالا.در ضمن تو این ماه رمضون بعد از افطار بگو چون ممکنه یکی روزه باشه غش کنه!
خب تقصیر من چی هست؟
تقصیر این سونیه که به ما ایرانی ها نیست
این یکی از بهترین بازی های psp هست.شماره قبلی هم برای ps3 بود که خیلی سرا صدا کرد.
من که خودم بی خیال شدم بهتره شما ها هم همین کار را کنید.خدا برزگه.
خواهش میکنم قابل شما را نداشت
فعلا که معلوم نیست کی هک بشه در صورتی هم که هک بشود به احتمال زیاد فقط روی psp های مدل 1000 و 2000 با مادربورد های قدیمی که با پاندورا کپی خور میشوند نصب میشه.
همین الان هنوز کسی نتونسته این فریمور 5.50gen را روی 3000 و 2000 های جدید نصب کنه.
بله متاسفانه هر روی داره به تعداد این بازی ها اضافه میشه.
دیگه همه تا الان افطار کردن.برای کسی مشکلی پیش نمیاد.
فکر کنم کم کم اگه خبری از هک نشود ما هم باید بریم تو فکر خرید umd و تعویض با هم دیگه.
راستی امروز توی psnگزینه دیدم برای خرید های اینترنتی.
میشه کارت ها psn را خریداری کرد و کد 12 رقمی را وارد کنیم و بودن نیاز به کارت های اعتباری از psn بازی ها را خریداری و دانلود کنیم.
انجمن BC هم این کارت ها را میفروشه.کارت 20 دلاری 34 تومن و کارت 50 دلاری 68 تومن![]()
Last edited by choory; 09-09-2009 at 22:37.
چرا یه فرقای ریزی داره. تو فت یه محافظ فلزی قطعات داخل دستگاه بود که اون تو مدل های بعدی برای کم شدن وزن برداشته شده تو مدل 3000 هم کنتراست lcd بالاتره . رم دستگاه تو مدل فت 32 مگابایته ولی تو مدل های دیگه 64 مگابایته (تاثیر زیادی نداره) .ولی توcpu هیچ تغییری نیست. ( به غیر از مورد دوم هیچ کدوم مشهود نیست)
چرا لعنتشون کنه بازی می زنن با قیمت بالا هر کی دلش بخواد بخره هر کی هم نمی خواد نخره اصلآ هم به فکر بی پولا نیستن
.
.
.
.
نه ولی یکم راست می گی خدا لعنتشون کنه
به احتمال زیاد این اتفاق برای LITTLE BIG PLANET هم میوفته.
(بدددددددددددددد بخخخخخخختتتت شششششدددددییییییممممممم)!!! !!!!!
دوستان کسی سیو بازی Resistance: Retribution رو نداره که کنسول به پلی 3 وصل شده باشه و شخصیت بازی آلوده به ویروس شده باشه؟
مگه وقتی به ps3 وصل کنی شخصیت بازی آلوده میشه؟
من بازی را تمام کردم قسمت اخر بازی کارکتر داشت به یک ساختمان نگاه میکرد و اسامی گروه سازنده نوشته میشد.بعد تا برگشت چشم هاش قرمز شده بود و خودش هم آلوده شده بود.
بعد هم بازی تمام شد.
بلههمه بازی ها که جدید منتشر شوند همین شکلی هست.
البته باز هم میشه امیدوارم بود که یک اتفاق خوشایند بیفته.
راستی WiFi MAX را بخر تا با هم بازی کنیم.
به نظر من برو توی انجمن PT قسمت بازارچه آگهی خرید بزن حتما پیدا میکنی.من هم خودم از همان جا خریدم.
Last edited by choory; 10-09-2009 at 12:34.
فرض کنید ابن بازی ها به frim ware 5.55 احتیاج داشته باشه
assassin`s creed blood lines
litle big planet
gran turismo 5
loco roco (اسم ورزنش یادم نیست)
![]()
آره میگن اگه به پلی 3 وصل کنی از همون اول بازی یارو چشم ها قرمز میشه و یوهاهاهاهاهاهاها!!!!!مگه وقتی به ps3 وصل کنی شخصیت بازی آلوده میشه؟
من بازی را تمام کردم قسمت اخر بازی کارکتر داشت به یک ساختمان نگاه میکرد و اسامی گروه سازنده نوشته میشد.بعد تا برگشت چشم هاش قرمز شده بود و خودش هم آلوده شده بود.
بعد هم بازی تمام شد.
چی مگه GT 5 میخواهد برای PSP بیاد؟!فرض کنید ابن بازی ها به frim ware 5.55 احتیاج داشته باشه
assassin`s creed blood lines
litle big planet
gran turismo 5
loco roco (اسم ورزنش یادم نیست)
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)