به طور کل واسه من صبح ها خوبه ولی شبا نچ!
سرویس 4 مگ
![]()
به طور کل واسه من صبح ها خوبه ولی شبا نچ!
سرویس 4 مگ
![]()
امیر بیا از شاتل سرویس بگیر ، های وب تک لینک نداره ، به نظر من بدترین کیفیت و بین isp ها داره ، من از وقتی از های وب رفتم راحت شدم ، تک لینک شاتل و ببین ساعت 4 بعد از ظهر با سرویس 8 مگ :
![]()
اتفاقاْ امروز روز آخر سرویس ۸ مگ هایوب من هستش . . . یدونه کد تخفیف ۳ ماهه هم دارم که اگر فعالش کنم میتونم ۳ ماه دیگه سرویس رو تمدید کنم
(و این یعنی ۳ ماه دیگه کیفیت افتضاح تککانکشن این شرکت رو تحمل کنم)
تستهای مربوط به شرکتهای دیگه رو که میبینم دو دل میشم که این تمدید رو انجام بدم یا نه![]()
![]()
نه اینا رو گذاشتم که فکر نکنید دروغ گفتم و الکی دارم حرف میزنم .
مشکل شما حتما از مرکز مخابراتتون هست من 2 ساله از های وب اینترنت دارم 5 سال صبانت داشتم 2 سال هم مخابرات داشتم و فقط مشکل سرعت من با مخاربرات اونم روزهای اخر بود و با هیچ کدوم دیگر مشکلی نداشتم شما پیگیری کنید از مخابرات و داخلی های منزل از شرکت شک نکنید درسته
سلام
روزبه خان شما که قبلا با سرعت نتت از همین های وب برای همه کرکری میخوندی حالا چی شده شاتلی شدی ؟ همه رو دعوت به شاتل میکنی؟
من همچین فکری راجع به حرف شما نکردم فقط خواستم حرفی که زده میشه با دلیل و مدرک، و اعداد و ارقام باشه تا بشه بهش استناد کرد!
به نظر من مشکل پایین بودن سرعت، ناشی از زیاد شدن کاربر و شلوغ شدن شبکه هایوب هست!
تا قبل از این که این شرکت طرح فشفشه رو راهاندازی کنه اوضاع برای من خیلی خوب بود . . .
همین الانش هم در یک درصد مواقع (مثلا ساعت ۳ نصف شب) میتونم تککانکشن در حد ۵ مگابیتبرثانیه بگیرم که نشون میده مشکل از طرف من نیست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اکثر مواقع سرعت تککانکشن زیر یکمگابیتبرثانیه هست . . .
Last edited by robotop; 08-03-2015 at 16:35.
need delete
Last edited by frozen01; 08-03-2015 at 17:28.
روزبه شاتل متاسفانه تو منطقه ما پورت سرعت بالا نداره 3 ماه پول دادم منتظر بودم آخرشم راه نیوفتاد.
های وب کلا اصول نمیدونه داره تخته گاز کاربر میگیره بعدشم که صدقه میزاشت تو اینستگرام فشفشه برای پنج نفر اول!!!! تا یه جایی میتونه پول جمع کنه بعدش با مخ میخوره زمین. باید یاد بگیره مقداری از درامد ها به خرید پهنای باند خارجی اختصاص بده اگرم نمیتونه از زیر ساخت بگیره اینقدر کاربر نگیره که مجبور بشه بین 20 نفر سرویس هشت مگ شیر کنه که تک کانکشن بشه ۵۱۲ . احتمالا شب عیده مالکش میخواد ویلا یا ماشینشو عوض کنه تا میتونه کمیت میبره بالا کیفیت داغون می کنه !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام،چند ماهی هستش از های وب اومدم بیرون،دیگه منطقه ما هم شلوغ شد ، اوضاع های وب به بای وب تبدیل شد،از اینکه از این شرکت رفتم خیلی خوشحالم![]()
سلام
من سرویس1مگ دارم خطم روی 8 مگ بسته شده بود از دیروز خطم رفته روی 4 مگ !!!!
چند ماهی روی 8 بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)