تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1015 از 2605 اولاول ... 15515915965100510111012101310141015101610171018101910251065111515152015 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,141 به 10,150 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

منم مجبورم برم خونه همسایه دزدی.
    دوستان مجبور به دزدیم!!!!
    بپا تو تله نیفتی نگی به من نگفتی!!!!!!!

سلام دوستان
    یه سئوال در مورد مودم. شما مودمتون در روز چند ساعت روشنه؟اگه مثلا 12 ساعت روشن باشه که مشکلی پیش نمیاد؟بحث طول عمر و خراب شدن و ترکیدن منظورمه. من تازه یه مودم D-LINK مدل 2730U گرفتم نمیخوام مجبورم شم به این زودیا یکی دیگه بخرم!
    مرسی رفیق. دقت کردی همه سئوالهای منو شما جواب میدن؟!!خیلی ممنونم. لپ تاپ چی؟!!اون رو چند ساعت در روز روشن میزاری؟یه لپ قدیمی دارم گذاشتم واسه دانلود کردم فقط. اون هم پا به پای مودم روشن باشه نمیترکه؟!!
    عزیزم اون چیزی که میترکه بادکنک هست!سخت افزار یک عمر مفیدی داره در صورت استفاده صحیح و نگهداری و رسیدگی میتونه خیلی بیشتر هم بشه و مشکل خاصی وجود نداره البته با فشار مضاعف میتونه کاسته هم بشه مثلا جای 15 سال بشه 10 سال اینکه بعضی نوابغ میفرمایند با روشن موندن زیاد نمیدونم مودم میترکه یا هارد خراب میشه جوک های بامزه ای هست که رایج شده!چیزی که هارد رو خراب میکنه فرمت زیاد ضربه فیزیکی(مخصوصا هنگام کار) نوسان و کافی نبودن برق و کار کردن تو دماهای بسیار بالا و پایین و سایر نواقص فنی دیگه هست نه روشن موندن 24/7 و یا دانلود با ریت 120 کیلوبایت مودم هم که جز معدود قطعاتی هست که خرابی بسیار پایین داره در صورت حفظ دمای مناسب و عدم نوسان و قطعی های مکرر برق مشکل خاصی براش پیش نمیاد
    حرف زدن بلد نیستید حرف نزدن که بلدید!
    برای اطلاع برخی نوابغ عرض میکنم وگرنه مخاطبم شما نبودید تا وقتی از قطعه با کیفیت بالا تو شرایط استاندارد استفاده میکنید نیازی نیست خیلی نگران میزان استفاده باشید

دوستان چند شب هست که دانلود نصف شب قطع می شه

شما می دونین تو چه ساعتی قطه می شه

کسی تا حالا به این مشکل برخورد کرده؟
    اگه منظورت اینه که ملی میشه یعنی فقط به سرورهای داخلی دسترسی داری و از اونها حداکثر سرعت میتونی استفاده کنی آره این مشکل حداقل یک بار برای همه پیش اومده!کاری هم از دست شما برنمیاد در واقع تو این ساعات شرکت محترم مخابرات داره از شما دزدی میکنه یعنی پول اینترنت از شما میگیره و عملا سرعت یک دهم یا کلا اینترانت به شما ارائه میده!این همه از شما دزدی میشه تو شبانه روز اینم روش مشکل هم البته از dns هستش!شما بهتره آرامش خودت رو حفظ کنی و با مدیریت معقول کامپیوترت رو خاموش کنی که یک وقت هاردت نترکه و بری بخوابی!ساعت خاصی هم نداره بیشتر از 12 شب به بعد تجربه کردم در هر صورت هر زمانی که بود مدیریت کن!
    اگه هم لینکت میپره کلا نتت قطع میشه اینو دیگه باید با پشتیبانی (2020) بررسی کنی ...

منم خطم فیبر نوری بود مجبور شدم مخابراتی شدم.
    3 روز پیش وصل کردن نامردا به من VPI و vci رو 0-35 دادن بعد از 3 روز سر کار گذاشتن الان میگن ببخشید 8-81 هست. حالا وصل شده. 512 گرفتم ولی downStream من رو رو 156 بستن. حالا نمیدونم چند روز باید باز باشون سروکله بزنم تا درس بشه
    آخرین باری که 2828 رو گرفتم کلا تعطیل بود فقط یک پیغام صوتی بود که هی تکرار میشد هیچ کلیدی هم کار نمیکرد!2020 هم که صفش معمولا طولانیه ولی زنگ بزن با پشتیبانی صحبت کن که پروفایلت رو درست کنه ...

پیشنهاد میکنم یک شعار درست کنن مخابرات و سایر شرکتها و نهادها و کلا!:
    دزدی از ما مدیریت از شما

2. 4 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Sir.AShkaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

س
    دوستان یه راهنمایی می فرمایید
    سرویس اینترنت 2 مگ با حجم 10 گیگ از شرکت شهراد (فکر کنم مال آسیا تک) باشه دارم
    میخوام سرویس 1 مگ نامحدود بگیرم
    قیمت شهراد :
    اينترنت پر سرعت 1024 كيلو بيت نامحدود برنزي 383200 ريال
    قیمت مخابرات هم فکر کنم ماهی 43 تومن باشه
    حالا اگه ممکن راهنمای کنید از مخابرات بگیرم بهتره یا از همین شهراد
    ممنون
    بابا این شهراد دیگه شورشو درآورده الان اومدم سرویسم رو تمدید کنم دیدم زیر 6 ماه نداره
    دیگه از این مسخره تر نمیشه از الان هزینه 6 تا ماه رو بدی که اونم فردا معلوم نیس دیگه چه سرعت گندی بهت بدن !!!!!! آخ دلم میخواد بزنم ..
    دوستات برای سمت بلوار فردوس کسی شرکت خوبی میشناسه خواهشن خواهشن ممنون میشم معرفی کته
    مخابرات سرویس های حجمی و نا محدودش چه جوریاس ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بهترین dns چیه دوستان؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

منم خطم فیبر نوری بود مجبور شدم مخابراتی شدم.
    3 روز پیش وصل کردن نامردا به من VPI و vci رو 0-35 دادن بعد از 3 روز سر کار گذاشتن الان میگن ببخشید 8-81 هست. حالا وصل شده. 512 گرفتم ولی downStream من رو رو 156 بستن. حالا نمیدونم چند روز باید باز باشون سروکله بزنم تا درس بشه
    زنگ بزنید 2020 براتون درست می کنن.

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    دوستان تاپیک اینترنت استان تهران زده شد
    از دوستان درخواست دارم پست ها رو در تاپیک مربوط بزنید تا نظم انجمن هم بهتر بشه
    توضیحات در پست اول
    با تشکر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. 2 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

DNS هایی که تو خود مودم بطور اوتوماتیک ست میشه خوبه.
    8.8.8.8 هم برای DNS اول خوبه.

9. این کاربر از rioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

سلام
    دوستان برا من خیلی از سایتهای ایرانی رو باز نمیکنه
    برا شماهم اینجوریه؟
    بیشتر سایتهای داخل کشور رو زود باز میکنه
    مثل عصر ایران
    نمیدونم چیکار کنم
    همش دائم این پیغام رو میده
    Server not found
    Firefox can't find the server at tvcenter.tv.
    Check the address for typing errors such as ww.example.com instead of [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    If you are unable to load any pages, check your computer's network connection.
    If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.

داره خودمونی میشه Sajad perspolis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Tehran West

پيش فرض

بابا این شهراد دیگه شورشو درآورده الان اومدم سرویسم رو تمدید کنم دیدم زیر 6 ماه نداره
    دیگه از این مسخره تر نمیشه از الان هزینه 6 تا ماه رو بدی که اونم فردا معلوم نیس دیگه چه سرعت گندی بهت بدن !!!!!! آخ دلم میخواد بزنم ..
    دوستات برای سمت بلوار فردوس کسی شرکت خوبی میشناسه خواهشن خواهشن ممنون میشم معرفی کته
    مخابرات سرویس های حجمی و نا محدودش چه جوریاس ؟
    دوست من مرکز کاشانیه برای اون هم 1 ساله فقط میشه گرفت سریعا جمع آوری کنید تا نتوتن بیشتر دزدی کنن
    دیگه کاربرا براشون مهم نیستن با این کارا همشون از شهراد میرن

پروفشنال sajjadgameactor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

بعد از کلی سر و کله زدن downstream من رو از 156 اوردن رو 509 تازه کلی لطف کردن هر چند همین سرعت هم الان نمیده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بعد از کلی سر و کله زدن downstream من رو از 156 اوردن رو 509 تازه کلی لطف کردن هر چند همین سرعت هم الان نمیده

باید بیشتر باشه.
    بازم تماس بگیرین بگین داون استریم کمه.
    واسه یک مگ 1152 می بندن
    واسه 256 هم 288

هر چند اینقدر سرویس دهی ضعیفه که با این بالا پایین کردنا آبی گرم نمیشه.
    شما همین تست لندن رو شب انجام بدین ببینین چه خبره

14. این کاربر از rioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •