تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1015 از 4105 اولاول ... 15515915965100510111012101310141015101610171018101910251065111515152015 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,141 به 10,150 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

نه عزیز، چه برای فارغ التحصیلان و چه برای دانشجویان انصرافی و چه اخراجی فرصت ارسال دفترچه به یک سال افزایش پیدا کرده از تاریخ 90/8/22
    ممنون.مهم نیست چه سالی دانشجو شده باشی ؟ من 89 ورود داشتم و متولد 71 یک جا نوشته بود انگار متولدین 72 ...
    ممنون میشم راهنمایی کنید . این قانون مهلت یک ساله شامل تمامی افراد میشه ؟ ( یک جا نوشته بود متولدین 72 نمیدونم مثال بود یا خیر . من 71 هستم )

2. این کاربر از pedram9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنون میشم راهنمایی کنید . این قانون مهلت یک ساله شامل تمامی افراد میشه ؟ ( یک جا نوشته بود متولدین 72 نمیدونم مثال بود یا خیر . من 71 هستم )
    دادش شما بعد از پایان تحصیل یک سال فرجه دارید یعنی تو یک سال باید دفترچه رو بفرستید
    اما شما که انصراف دادید اطلاع ندارم

Sent from my ST25i using Tapatalk 2

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

تشويقي گرفتن واسه زير آب زني توي يگانا زياده.
    چون خودم دفتري بودم آمار زير آب زنا رو داشتم كه مي اومدن پيش فرمانده. سر تسويه حساب اذيتشون كردم كه حالشون بشه زير آب زدن هم خدمتي در هر شرايطي كار خيلي مزخرف و نامرديه .

5. 5 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دیروز رفتم 5 - 6 روز مرخصی دادن ، + صحبت کنیم ناظم های انجمن در کمینن

7. این کاربر از rewab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

انتقال یگان به یگان اردی 90
    خودم پ.خ اذر 89 هستم یعنی بودم
    این دوره چند یعنی چی ؟ یعنی همون پایه خدمتی ؟! کلا ما این چیز ها نداشتیم یعنی اصلا نشنیدم
    فکر نکنم الان بشه یگان به یگان انتقالی زد !! چون بنده اقدام کردم !
    شما اگه آذر 89 اعزامتون باشه میشید دوره 166 یا همون ( D : 166 ) که روی در و دیوارهای 100 دستگاه کچویی ام زدن
    من دوره 173 ام . برج 8 ترخیص میشم . ( انشاءا... :-S)
    راستی شما کجا خدمت کردی که این چیزا رو نشنیدی ؟!! چون تو سازمان زندان این چیزا خیلی مهمه !! می دونی که چی میگم ؟
    Last edited by :.:; 10-09-2012 at 15:10.

9. این کاربر از :.: بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

فکر نکنم الان بشه یگان به یگان انتقالی زد !! چون بنده اقدام کردم !
    شما اگه آذر 89 اعزامتون باشه میشید دوره 166 یا همون ( D : 166 ) که روی در و دیوارهای 100 دستگاه کچویی ام زدن
    من دوره 173 ام . برج 8 ترخیص میشم . ( انشاءا... :-S)
    راستی شما کجا خدمت کردی که این چیزا رو نشنیدی ؟!! چون تو سازمان زندان این چیزا خیلی مهمه !! می دونی که چی میگم ؟
    دوست عزیز انتقال یگان به یگان اگه منظورت اینه که از سازمان زندان ها بری جایه دیگه مثلا رسته خدمتی ت رو تغییر بدی که میشه اما پارتی میخواد
    اما اگه منظورت اینه که از ناجا بری سپاه غیر ممکنه اما با پارتی درحد فرمانده نیروهای مسلح شدنی هست
    کی گفته اصلا من تو زندان خدمت کردم ؟؟ من تو پلیس فرودگاه بودم

11. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

:.:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

خدمت یا ... ؟
    کلا هر کس هر طور بتونه وقت و زندگیش رو از دست اینها نجات بده خیلی هم خوبه
    حالا میخواد معاف بشه (واقعی یا غیر واقعی) یا اصلا با رشوه و رابطه و ...

البته من این سوال رو برای خودم نپرسیدم و در واقع برای کسی هست که قراره صدها کیلومتر دورتر از خانوادش باشه
    امیدوارم درک کنید که شرایط همه یکجور نیست اگر چه برای همه ناعادلانه است اما با درجات مختلف
    دوست عزیز آدم باید یا نره خدمت یا وقتی رفت دیگه مثل مرد خدمتش رو بکنه خلاص
    بله تویگان ما بعضی ها بودن هر روز خونه بودن و مدام براشون تشویقی رد میشد اما به چه قیمتی؟؟؟ شاید منش و اخلاق هر کس متفاوت باشه اما من خودم به شخصه حاضر نیستم به خاطر جایگاه بهتر یا یک امتیاز هر کاری بکنم به صورتی که من تو خدمت یه روز هم تشویقی نگرفتم والبته یه روز هم اضاف نحوردم !! خیلی ها بودن که . ....فرمانده رو میکردند و یه تشویقی
    میگرفتند و اسمش رو میگذاشتند زرنگی اما. . .
    Sent from my ST25i using Tapatalk 2
    مثل مرد برید خدمت کنین ، این کارا بخدا لازم نیست
    من دارم میرم توی ماه 16 ام خدمت ، باورم نمیشه چطوری گذشت ! با همه سختی هاش گذشت و به آخرش رسیدم
    هیچکاری هم نکردم جز استفاده از تخصص ام
    راستش کسایی صحبت از [مثل مرد خدمت کردن] میکنند که واقعاً 18 ماه فیکس رو خدمت دارن یا شایدم زیاد بهشون سخت نگذشته !!
    ولی اگه ببینی که مثلاً رئیس زندانتون جیره غذای شما رو کم میکنه ولی حتی حاضر نیست یه قطره آب از جیره ی مددجو ها یا همون زندانیا رو کم کنه یا به عنوان مثال لامپ های [مثلاً] اضافی رو از آسایشگاه شما و دیگر سربازان بر میداره و داخل هواخوری بند میذاره که زندانیا استفاده کنند (درحالی که بالای سرشون شاید بیشتر از 10 تا پروژکتور داره می سوزه) و اینکه لوازم ورزشی همه جوره واسشون فراهم میکنه ولی حتی یه برنامه سالن یا استخر بصورت اردویی واسه سربازان نمیذاره ، شاید شما هم حرف از مثل مرد خدمت کردن نمیزدید !
    کاری با دیگر یگان ندارم ولی هر چی از امور محوله ای که کارکنان زندان به شما میدن جیم بزنید یعنی زرنگی کردید ! شاید تک و توک تو یگانهای دیگه هم همچین اتفاقاتی بیفته !

می بخشید دوستان

13. این کاربر از :.: بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوست عزیز انتقال یگان به یگان اگه منظورت اینه که از سازمان زندان ها بری جایه دیگه مثلا رسته خدمتی ت رو تغییر بدی که میشه اما پارتی میخواد
    اما اگه منظورت اینه که از ناجا بری سپاه غیر ممکنه اما با پارتی درحد فرمانده نیروهای مسلح شدنی هست
    کی گفته اصلا من تو زندان خدمت کردم ؟؟ من تو پلیس فرودگاه بودم
    میبخشی زود قضاوت کردم آخه یطوری گفتی فکر کردم تو زندان خدمت کردی !!

یعنی میگی آخر خدمتی بریم دست به دامن رهبری بشیم : دی

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان دیگه خرید سربازی وجود نداره ؟؟

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان فوق دیپلم به بالا حواستون باشه من 1/6 اعزام بودم رفتم سرمو نمره 4 زدم ولی روز 5ام که تو پادگان بودیم یه جلسه توجیهی با فرمانده پادگان داشتیم که خودش گفت یه بخشنامه جدید برامون اومده که فوق دیپلم به بالا موهاشونو قسمت بالا با نمره 12 و کنار با 8 بزنن.الانم چند بار فرمانده گروهان به چند تا از بچه ها واسه موهاشون گیرداد ما هم رفتیم به فرمانده گردان گفتیم بنده خدارو توجیح کردن که دیگه به موهای ما کار نداشته باشه.البته ما آموزش مرزبانی ناجا هستیم بقیه جاهارو خبر ندارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •