اینم از این:
خطم زیاد نویز داره؟
اینم از این:
خطم زیاد نویز داره؟
بعد از اتمام قرارداد یا حجم قرارداد ، شما میتونیین به مدت 5 روز از اینترنت با حجم فکر کنم تا 2 گیگ استفاده کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای این کار دوباره مثل قبل کانکت میشین و مرور گر خودتونو باز میکنید که فقط سایت پارس آنلاین میاد اونجا میتونین به صورت آنلاین یا تمدید اشتراک کنید و یا تمدید موقت
در صورتی که از پارس آنلاین استفاده میکنید ساعات استفاده رایگان از ساعت 1 بامداد تا 6 بامداد میباشد. در بقیه ساعات شبانه روز از حجم ترافیک شما کم میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خودم همیشه از ساعت یک تا 5.59 دقیقه میزارم واسه دانلود با idm
من زنگ زدم گفتن یا شرکت یا کارت دانشجوییکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من از ترفند استفاده کردم.فکر کنم بین 12:32 تا 1 دیس کانکت شده چون روی PPPoE هست مودمم متوجه نشدم بهرحال 283 مگ مفت پرید![]()
عزیز من پارس آنلاین از ساعت 1 بامداد تا 6 بامداد دانلود رایگان میده اگه هم کم نکرده یه 24 ساعت بعد برو نگا کن میبینی کم کرده ازت.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای اینکه دانلودتون تنظیم بشه پیشنهاد میکنم از IDM استفاده کنیند اگه بلد طرز کارشو بلد نیستی بگو تا واست توضیح بدم
نمیدونم دقیق یادم نیست ولی فک میکنم snr بالای 30 ایده ال هست زیر 20 تا 12 قابل تحنل زیره اون دیگه میشه گفت مشکل ساز
اون line هم بر عکس snr باید باشه یعنی هرچه کمتر بهتر ! و الان برای شما زیاد هست 51
ببینم تلفن زنگ میزنه قطع نمیشه نت؟ یا سرعت 0 نمیشه؟
از میکرو فیلتر استفاده میکنید ؟
برای مثال مال من رو میشه گفت آیده آل هست !
![]()
Last edited by isbn; 23-08-2011 at 01:27.
خیر،بلی به تلفن خونه اسپلیتر نصبه!
یعنی بدون هیچ افت سرعتی دانلود دارید و اذیتتون نکرده؟
پس مشکل چیست
البته فک نمیکنم تو سرعت های من و شما تاثیر گذار باشه و شاید تو سرعت های بالاتر مشکل ساز شه ! برای مثال 4 مگابیت !
Last edited by isbn; 23-08-2011 at 01:32.
بله افت کم داره !اذیت نکرده فقط نمیدونم چرا امروز بین 12:32 تا 1:4 دقیقه از حجم کرده! دوشب قبل که کم نمیکرد!
درود
انوقت استفاده از این تمدید موقت هزینه بره ؟ هزینش چقدره ؟ میشه توضیح بدین ؟!
راستی یک چیز یادم رفت بگم.ما تو خونمون یک خط داخلی هم داریم می تونه نویز از اون باشه؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)