ترافیک سرویس تمام شد. برای ترافیک خودش از پول توی حسابمان کم میکند. خواستم تمدید کنم بخش فروش میگه باید با پشتیبانی تماس بگیری. پشتیبانی هم که معمولاً مشغوله. بعد از دو سال هنوز نمیتوان تعرفه را اینترنتی انتخاب کرد.
ترافیک سرویس تمام شد. برای ترافیک خودش از پول توی حسابمان کم میکند. خواستم تمدید کنم بخش فروش میگه باید با پشتیبانی تماس بگیری. پشتیبانی هم که معمولاً مشغوله. بعد از دو سال هنوز نمیتوان تعرفه را اینترنتی انتخاب کرد.
واستون تیکت باز میشه ... تماس بگیرید و بفرمائید تیکتی که واستون باز شده در چه وضعیتیست ؟! رسیدگی شده یا خیر ...
بله - با ارائه کارت دانشجویی ممکنه ...
مشکل افت سرعت دانلود در شب شیراز پس از تعیین مسئول منطقه انشاا... حل خواهد شد ...
با این تستی که گذاشتید معلومه سرعتتون بدلیل دریافت سیگنال ضعیف، خیلی پائینه ... به فکر جابجایی مودم و تقویت سیگنال باشید گرچه بازهم تماشای آنلاین بازیهای فوتبال و ... بدون مشکل قطعی و ... تقریبا ناممکنه ...
الان ترافیک پائینه ... تماس بگیرید زیاد معطل نمیشین ...
و چندین مورد دیگر که امکان بیان آنها نیست ...
همون مبلغ رو + 5 درصد رو بریزید خودبه خود شارژ میشه
البته باید به مورد اول و آخر هم توجه بکنن![]()
من تهران هستم.آخه نزدیک 4 سال از پارس انلاین که اینترنتی شارژ میکردم،راحت از تو پنل خودم 1 مگ رو مثلا انتخاب میکردم و کسی هم نمیومد بگه چرا بدون مدرک 1 مگ رو شارژ کردی،خواستم ببینم این شرکت هم اینجوریه یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)