تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1015 از 1291 اولاول ... 155159159651005101110121013101410151016101710181019102510651115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,141 به 10,150 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

خب بنده هم چک کردم و 3 ماه قبل رو میتونم بگم برای بنده هم 2 برابر حساب کردن جالبیش هم اینه که 3 ماه آخر هر ماه نسبت به ماه قبل کمتر حساب شده حجم ها

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته فکر میکنم مشکل سیستمی باید باشه یا به قول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اشتباه برنامه نویسی بوده که اینجوری شده و به احتمال زیاد رفع خواهد شد
    چون من الان 2 سال هست که از وایمکس استفاده میکنم تا الان همچین موردی نبوده

2. این کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

نه ان حجم حجم نهایی است

تا جایی که از سیستم خبر دارم
    میزان مرز خطر بر اساس میزان میانگین مصرفی کاربرا + یک ضریب بزرگ اضافه شده هست که باید طی چند ماه پشت سر هم مصرف از این مجموع بیشتر بشه تا به اخطار و بلک لیست برسه.
    ان حجم برای موقعی است که یک کاربر برای یک ماه فول تایم حجم رو ماکس استفاده کنه و ماه های بعد کم مصرف کنه .... در ان صورت سیستم اهمیت نمی ده.

من تمام روز های میلادی مصرفم رو به شمسی کردم متوجه شدم ضریب ضرب شده در حجم مصرفی من تقریبا برای من تو ماهای افزایش یافته بین 2 تا 2.04 بوده ( با یکم خطا البته - ولی بالای 2 بودنش شکی نیست )

خواستم از طریق بخش درخواست مشکل با اطلاعات کامپیوتر و دادن لینک فایل مصرفی مشکل رو بگم برای اولین بار متوجه محدودیت 500 کارکتری پیغام در این بخش شدم - نمی تونم همه موضوع رو بزارم داخل کادر + نمی تونم ادامه اش پیغام بزارم - این بخش باسه اعلام این مشکل غیر قابل استفاده است.... ( طراح این بخش رو هم باید بهش تبریک گفت با این محدودیت های خنده دار)
    حالا بیا به پشتیبانی پای تلفن بفهمون که مسئله چیه ......

+
    قبلا برای من یک بار اشتباه سرویس حجمی رو بجای نامحدود گذاشتن و قبول هم نکردن ان موقع درست کنن ( چون بر اساس قوانین از مرز استفاده سرویس قبل از امکان تعویض گذشته بودم. )
    با این موضوع میشه دومی ( البته اگر مورد سخت اقزاری که مودم رو که با وجود تاکید ، به من نگفتن شبکه N پشتیبانی نمی کنه رو حساب نکنیم )

هنوز معلوم نیست اشتباه برنامه نویسی بوده یا عمدی انجام دادن ....
    فعلا اگر با این حجم که اینا گذاشتن حساب کنیم من باید هر 3 ماه یکبار هارد یک ترا بخرم ( که من از این پول ها ندارم خرج کنم ....)

در این مورد تاکید میشه به همه نامحدود ها اطلاع رسانی کنیم که این موضوع رو بررسی کنن. ( کاربر های دیگر که تو این تاپیک فعال بودن رو یکی خبر کنه باسه بررسی این مورد که انها هم بررسی کنن تا مشخص بشه اپیدمی است یا نه)

در حد 10 گیگ یا کمتر بوده بنظرم درسته.( بر اساس تبدیلات واحد دو استاندارد مختلف حجمی ).... خوب بود اگر یک تعداد بیشتر از دائمی ها خبر بدن و اعتباری ها هم حجمشون رو چک کنن دقت اطلاعاتمون افزایش پیدا می کرد.
    خب بنده هم چک کردم و 3 ماه قبل رو میتونم بگم برای بنده هم 2 برابر حساب کردن جالبیش هم اینه که 3 ماه آخر هر ماه نسبت به ماه قبل کمتر حساب شده حجم ها

البته فکر میکنم مشکل سیستمی باید باشه یا به قول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اشتباه برنامه نویسی بوده که اینجوری شده و به احتمال زیاد رفع خواهد شد
    اون ارسال مشکل که توی ecare هست هیچ ارزشی نداره. حالا محدویت 500 کاراکتر به کنار شما وقتی میفرستی مشکل رو خیلی زود جوب میدن که شما صلاحیت فرستادن این مشکل رو نداری و باید با 707 تماس بگیری و مشکل رو بگی.

واسه من هم از اولین ماه استفاده از ایرانسل همه دوره ها بیشتر از 2 برابر شدن و نکته اش اینه که 3 یا 4 دوره اصلا رسیدن به میزان حجمی که محاسبه شده حتی روی کاغذ هم غیر ممکن هست.
    این ایرانسل حالش خرابه من از دیروز حدودای 3:30 عصر تمام دانلود ها رو استاپ کردم و اون موقع ترافیک مصرفیم کمتر از 9 گیگ بوده و حتی دیشب مودمم خاموش بوده اما ترافیک مصرفیم رسیده به نزدیک به 19 گیگ!
    دیشب واسه همین قضیه که ترافیک این ماه منم داره زیاد میشه دوباره زنگ زدم ایرانسل و یک نشانه های خوبی پیدا شد. وقتی که زنگ زدم و این موضوع ترافیک رو گفتم (اون موقع شده بود نزدیک 12 گیگ) گفتش که شما از 3:30 دیگه دانلود نداشتی و البته اینم گفتش که مثل اینکه یک مشکلی توی سیستمشون پیش اومده و ظاهرا تماس های مشابه اونقدر بوده که به فکر باشن.

ولی مهمتر از همه اینه که حتما همه اطلاع رسانی کنن به هم و البته هرکسی این مشکل رو داره حتما به 707 زنگ بزنه و با تمام سختی هاش پشتیبان های 707 رو متوجه کنه که مشکل از ایرانسل هست.

میگم امکانش هست تاپیک جدا زد و مهم کردش ؟ اینطوری شاید بیشتر هم جلب توجه کنه و همه ببینن. (البته نه اینکه همه پست های مربوط به این موضوع هم کامل به اون تاپیک منتقل بشه)
    Last edited by ase_pase; 19-12-2013 at 11:56.

4. این کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

پيش فرض

فرق مودم وایمکس usb با انواع دیگر

با سلام
    میخواستم ببینم دوستانی که تجربه استفاده از مودم وایمکس( usb(bm338 رو دارن آیا این مودم ها با انواع دیگرش مثل رومیزی(m-130) یا همراه (ss10) از نظر آنتن دهی و کیفیت فرقی داره یا نه؟
    و کلا مزیتای هر کدومشون چیه؟
    در ضمن کیخواستم ببینم با مودم وایمکس( usb(bm338 میشه چند سیستم بهش متصل بشن؟
    ممنون میشم
    Last edited by alenkita; 19-12-2013 at 12:26.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام
    میخواستم ببینم دوستانی که تجربه استفاده از مودم وایمکس( usb(bm338 رو دارن آیا این مودم ها با انواع دیگرش مثل رومیزی(m-130) یا همراه (ss10) از نظر آنتن دهی و کیفیت فرقی داره یا نه؟
    ممنون میشم
    مودم 130 گردن کلفت تره و آنتن بزرگتری داره و توی آنتن دهی مقداری بهتر عمل میکنه. به لحاظ تئوری نمیشه چند تا سیستم رو به مودم یو اس بی وصل کرد ولی با ژانگولر بازی میتونید. یعنی باید مودم رو به سیستم متصل به شبکه وصل کنید و بعد اینترنتش رو به اشتراک بزارید البته سیستمی که مودم بهش وصله باید دائم روشن باشه تا سیستمهای دیگه بتونن از اینترنت استفاده کنن. ولی مودم 130 با پورت LAN مستقیم به سوییچ وصل میشه و نیازی نیست سیستمی به عنوان سرور روشن بزارید. مودم 130 وای فای هم داره یعنی اگه سیستمها رو مجهز به گیرنده وای فای کنید به سوییچ هم نیازی نیست و خود مودم روشن باشه کافیه. مودم usb رو باید نصب کنید ولی مودم 130 نیازی به نصب در ویندوز نداره و سیمش رو که به سیستم وصل کنی کار تمومه و ازتباط برقرار میشه.

تنها برتری مودم usb اینه که نیازی به آداپتور نداره و با برق usb کار میکنه و اندازش کوچیکتره. اگه اندازه زیاد براتون مهم نیست، میتونید مودم 130 تهیه کنید و آداپتور usb هم تهیه کنید و فیش سرش رو عوض کنید و مودم 130 رو به لپتاپ وصل کنید. آداپتورهای قابل تنظیمی برای همین کار توی بازار هست. من خودم یکی گرفتم و مودم رو به فندک ماشین وصل میکنم. ولی کلا بهتره مودم همراه تهیه کنید تا دردسرتون کمتر بشه.

7. 2 کاربر از afn.gig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

شما اخطار نگرفتین باسه این مورد؟( حجم شما از مال من هم بیشتره که)

اون ارسال مشکل که توی ecare هست هیچ ارزشی نداره. حالا محدویت 500 کاراکتر به کنار شما وقتی میفرستی مشکل رو خیلی زود جوب میدن که شما صلاحیت فرستادن این مشکل رو نداری و باید با 707 تماس بگیری و مشکل رو بگی.

واسه من هم از اولین ماه استفاده از ایرانسل همه دوره ها بیشتر از 2 برابر شدن و نکته اش اینه که 3 یا 4 دوره اصلا رسیدن به میزان حجمی که محاسبه شده حتی روی کاغذ هم غیر ممکن هست.
    این ایرانسل حالش خرابه من از دیروز حدودای 3:30 عصر تمام دانلود ها رو استاپ کردم و اون موقع ترافیک مصرفیم کمتر از 9 گیگ بوده و حتی دیشب مودمم خاموش بوده اما ترافیک مصرفیم رسیده به نزدیک به 19 گیگ!
    دیشب واسه همین قضیه که ترافیک این ماه منم داره زیاد میشه دوباره زنگ زدم ایرانسل و یک نشانه های خوبی پیدا شد. وقتی که زنگ زدم و این موضوع ترافیک رو گفتم (اون موقع شده بود نزدیک 12 گیگ) گفتش که شما از 3:30 دیگه دانلود نداشتی و البته اینم گفتش که مثل اینکه یک مشکلی توی سیستمشون پیش اومده و ظاهرا تماس های مشابه اونقدر بوده که به فکر باشن.

ولی مهمتر از همه اینه که حتما همه اطلاع رسانی کنن به هم و البته هرکسی این مشکل رو داره حتما به 707 زنگ بزنه و با تمام سختی هاش پشتیبان های 707 رو متوجه کنه که مشکل از ایرانسل هست.

میگم امکانش هست تاپیک جدا زد و مهم کردش ؟ اینطوری شاید بیشتر هم جلب توجه کنه و همه ببینن. (البته نه اینکه همه پست های مربوط به این موضوع هم کامل به اون تاپیک منتقل بشه)
    من می خواستم ازمایش کنم و نتیجه اش رو بدم که بقیه بدونن.

من زنگ زدم فعلا گفتن با ریز مصرف مقایسه کن ببین فرق داره یا نه اگر داشت مجدد تماس بگیر تا موضوع رو ارجاع بدیم به واحد فنی - الان ماشین حساب دستم گرفتم دارم تک تک ساعت روز هارو دارم جمع می کنم تا یک ماه رو بدست بیارم و مقایسه کنم ببینم درسته یانه ( چند بار هم چک می کنم که دقیق در بیاد کجا و چی حجم رو خورده - امروز فول تایم وقتم رو می زارم روش )

باسه کسایی که می خوان محاسبه کنن یک ماه رو تو پروفایلشون برن بخش : خدمات مشترکین> جزئیات تماس/مصرف
    از انجا یک محدوده زمانی رو مشخص کنند ( دو ماه قبل بهتره مثلا از مهر تا ابان یا شهریور تا مهر بر اساس دوره سرویستون ) بعد ساعت به ساعت مصرف رو کنتور انداخته می توانند جمع کنند.( البته برای من مشکل داره فقط 1 هفته 1 هفته میده ولی من با عوض کردن محدوده زمانی هفته های مورد نیاز رو در میارم.

+

تاپیک بحث جدا که موازی بحث تاپیک استاندارد باشه طبق قوانین ممنوع هست ولی می تونیم یک تاپیک اطلاع رسانی با یک پست که این قضیه به طور شفاف و کامل اعلام کنه ( بدون توهین و لحن نامناسب ) رو در بخش اصلی اینترنت بسازی و اخرش هم لینک تاپیک اینجا رو بزاری که کاربرایی که چک می کنن نتیجه اش رو همینجا بگن و بعد من ان تاپیک رو ببندم و بالای صفحه به صورت مهم در بیارم باسه این مورد که کاربرا خبر دار بشن. ( تاریخ امروز رو هم تو عنوان بزار )
    اگر وقت داری این تاپیک رو با جزئیات کامل بزن و من رو خبر کن که ببندم و مهم کنم ( اگر دیر رسیدم و پستی بجز مال شما توش بود قبل از بستن پست های دیگر را منتقل می کنم اینجا)

باید تا میشه کاربرای ایرانسل رو خبردار کرد.
    دوستان عزیز پایین همین ریز مصرف یک سری شماره زده که ماه های قبل رو هم می تونید برید ببینید.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Next»
    ماهای قبلتر رو هم با این روش چک کنید ببینید فقط همین سه ماه است یا بیشتر. چون برای من تا سال 91 اینطوری شده.

با سلام
    ممنون میشم

مودم 130 گردن کلفت تره و آنتن بزرگتری داره و توی آنتن دهی مقداری بهتر عمل میکنه. به لحاظ تئوری نمیشه چند تا سیستم رو به مودم یو اس بی وصل کرد ولی با ژانگولر بازی میتونید. یعنی باید مودم رو به سیستم متصل به شبکه وصل کنید و بعد اینترنتش رو به اشتراک بزارید البته سیستمی که مودم بهش وصله باید دائم روشن باشه تا سیستمهای دیگه بتونن از اینترنت استفاده کنن. ولی مودم 130 با پورت LAN مستقیم به سوییچ وصل میشه و نیازی نیست سیستمی به عنوان سرور روشن بزارید. مودم 130 وای فای هم داره یعنی اگه سیستمها رو مجهز به گیرنده وای فای کنید به سوییچ هم نیازی نیست و خود مودم روشن باشه کافیه. مودم usb رو باید نصب کنید ولی مودم 130 نیازی به نصب در ویندوز نداره و سیمش رو که به سیستم وصل کنی کار تمومه و ازتباط برقرار میشه.

تنها برتری مودم usb اینه که نیازی به آداپتور نداره و با برق usb کار میکنه و اندازش کوچیکتره. اگه اندازه زیاد براتون مهم نیست، میتونید مودم 130 تهیه کنید و آداپتور usb هم تهیه کنید و فیش سرش رو عوض کنید و مودم 130 رو به لپتاپ وصل کنید. آداپتورهای قابل تنظیمی برای همین کار توی بازار هست. من خودم یکی گرفتم و مودم رو به فندک ماشین وصل میکنم. ولی کلا بهتره مودم همراه تهیه کنید تا دردسرتون کمتر بشه.
    +
    من هم در کل پیشنهاد می کنم اگر باسه دسترسی به همه جا اینترنت می خواید مودم همراه تهیه کنید که دردسرش کمتره ( اگر هم می خواهید به گوشی ، تبلت و سیستم های غیر ویندوزی وصل کنید که توصیه اکید من هم همراه است نه usb
    اگر ثابت در یک مکان می خواهید مودم رومیزی رو استفاده کنید.( البته نمی دونم 130 شبکه N رو پشتیبانی می کنه یا نه - اگر می کنه که چه بهتر )
    Last edited by zed2; 19-12-2013 at 13:29. دليل: --

9. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

من می خواستم ازمایش کنم و نتیجه اش رو بدم که بقیه بدونن.

من زنگ زدم فعلا گفتن با ریز مصرف مقایسه کن ببین فرق داره یا نه اگر داشت مجدد تماس بگیر تا موضوع رو ارجاع بدیم به واحد فنی - الان ماشین حساب دستم گرفتم دارم تک تک ساعت روز هارو دارم جمع می کنم تا یک ماه رو بدست بیارم و مقایسه کنم ببینم درسته یانه ( چند بار هم چک می کنم که دقیق در بیاد کجا و چی حجم رو خورده - امروز فول تایم وقتم رو می زارم روش )

باسه کسایی که می خوان محاسبه کنن یک ماه رو تو پروفایلشون برن بخش : خدمات مشترکین> جزئیات تماس/مصرف
    از انجا یک محدوده زمانی رو مشخص کنند ( دو ماه قبل بهتره مثلا از مهر تا ابان یا شهریور تا مهر بر اساس دوره سرویستون ) بعد ساعت به ساعت مصرف رو کنتور انداخته می توانند جمع کنند.( البته برای من مشکل داره فقط 1 هفته 1 هفته میده ولی من با عوض کردن محدوده زمانی هفته های مورد نیاز رو در میارم.

+

تاپیک بحث جدا که موازی بحث تاپیک استاندارد باشه طبق قوانین ممنوع هست ولی می تونیم یک تاپیک اطلاع رسانی با یک پست که این قضیه به طور شفاف و کامل اعلام کنه ( بدون توهین و لحن نامناسب ) رو در بخش اصلی اینترنت بسازی و اخرش هم لینک تاپیک اینجا رو بزاری که کاربرایی که چک می کنن نتیجه اش رو همینجا بگن و بعد من ان تاپیک رو ببندم و بالای صفحه به صورت مهم در بیارم باسه این مورد که کاربرا خبر دار بشن. ( تاریخ امروز رو هم تو عنوان بزار )
    اگر وقت داری این تاپیک رو با جزئیات کامل بزن و من رو خبر کن که ببندم و مهم کنم ( اگر دیر رسیدم و پستی بجز مال شما توش بود قبل از بستن پست های دیگر را منتقل می کنم اینجا)

باید تا میشه کاربرای ایرانسل رو خبردار کرد.
    دوستان عزیز پایین همین ریز مصرف یک سری شماره زده که ماه های قبل رو هم می تونید برید ببینید.

ماهای قبلتر رو هم با این روش چک کنید ببینید فقط همین سه ماه است یا بیشتر. چون برای من تا سال 91 اینطوری شده.

+
    من هم در کل پیشنهاد می کنم اگر باسه دسترسی به همه جا اینترنت می خواید مودم همراه تهیه کنید که دردسرش کمتره ( اگر هم می خواهید به گوشی ، تبلت و سیستم های غیر ویندوزی وصل کنید که توصیه اکید من هم همراه است نه usb
    اگر ثابت در یک مکان می خواهید مودم رومیزی رو استفاده کنید.( البته نمی دونم 130 شبکه N رو پشتیبانی می کنه یا نه - اگر می کنه که چه بهتر )
    من تاپیک رو توی بخش "اینترنت و شبکه"زدم اما بعد از ارسال نوشت که بعد از نمایش مدیر ها مرئی میشه و اصلا نمیدونم کجا هست که بشه لینکش رو بدم
    راستی ریز مصرف برای من حتی واسه 1 روز هم کار نمیکنه و مینویسه که اطلاعاتی یافت نشد!

11. این کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من تاپیک رو توی بخش "اینترنت و شبکه"زدم اما بعد از ارسال نوشت که بعد از نمایش مدیر ها مرئی میشه و اصلا نمیدونم کجا هست که بشه لینکش رو بدم
    راستی ریز مصرف برای من حتی واسه 1 روز هم کار نمیکنه و مینویسه که اطلاعاتی یافت نشد!
    از بس بچه خوبی هستی سیستم گفته حتما من باید تاییدش کنم
    درستش کردم و قفل زدم و با میخ زدم بالای بخش

+

باسه ان مورد من بررسی کردم تقریبا تا اخر شهریور امار داره
    من دارم از مرداد تا شهریور رو چک می کنم که بهشون بدم ( و قبلتر در صورت لزوم)
    محدودیت تعداد نمایش هم داره
    من زدم بین 4 روز رو نمایش بده که 2 روز کامل از داخلش در بیاد و جمع کنم
    مثلا می زنم از 1/09/92 تا 4/09/92
    تا بتونم بگیرم ( خیلی وقتگیر است )
    Last edited by zed2; 19-12-2013 at 14:38. دليل: -

13. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

نه خداروشکر من اخطاری دریافت نکردم

والا من اصلا وقت ندارم بخوام بشینم ریز مصرف رو حساب کنم چون خیلی زمان بر هست و من هم فرصتش رو اصلا ندارم

ولی فکر میکنم خودشون تا چند روز آبنده درست کنن این مورد رو چون برای خیلی ها پیش اومده پس مشکلی هست که سراسری هست و مطمئنا از طرف خودشون هست که با تماس های متعددی هم که گرفته شده برای بررسی و درست کردنش اقدام میکنن

15. 2 کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نه خداروشکر من اخطاری دریافت نکردم

والا من اصلا وقت ندارم بخوام بشینم ریز مصرف رو حساب کنم چون خیلی زمان بر هست و من هم فرصتش رو اصلا ندارم

ولی فکر میکنم خودشون تا چند روز آبنده درست کنن این مورد رو چون برای خیلی ها پیش اومده پس مشکلی هست که سراسری هست و مطمئنا از طرف خودشون هست که با تماس های متعددی هم که گرفته شده برای بررسی و درست کردنش اقدام میکنن
    بشرطی که همه خبردار بشن و تماس بگیرن
    اگر تماس زیاد باشه باسه این موضوع میشه رو این حرف حساب کرد.

17. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

توی شبکه های اجتماعی مثل فیسبوک و ... هم میشه به بقیه خبر داد و اخبار رو پخش کرد

19. این کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •