دوستانی یه پروژه گروهی برای ساخت یه اسپیکر هورن بسیار عالی در حال انجام هست اگر دوست داشتید این مطلب مطالعه کنید شاید علاقمند شدید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
دوستانی یه پروژه گروهی برای ساخت یه اسپیکر هورن بسیار عالی در حال انجام هست اگر دوست داشتید این مطلب مطالعه کنید شاید علاقمند شدید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
سلام . دوستان سیستم صوتی جهت پخش صداهای 5.1 سینمایی DTS HD و True-HD می خوام که کیفیتش راضی کننده باشه و می خوام به اسمارت تی وی سامسونگ وصل کنم. بودجه تا 1.5 میتونم ببندم
اساتید لطفا راهنمایی بفرمایید
فیلیپ جان دیدگاهت درباره این دو بلندگو چیه؟ بررسیهایی که در زمینه اش کردم گوینده ی صدایی دلپسنده. شاید روزی بخرمش. شیفته رخ جعبه و درایورهاش هستم به ویژه رنگ سفیدش:
B&W CM10 S2
B&W 683
میتونی چنین بلندگویی با این رنگ و رخ بسازی؟
فیلیپ جان دیدگاهت درباره این دو بلندگو چیه؟ بررسیهایی که در زمینه اش کردم گوینده ی صدایی دلپسنده. شاید روزی بخرمش. شیفته رخ جعبه و درایورهاش هستم به ویژه رنگ سفیدش:
B&W CM10 S2
B&W 683
میتونی چنین بلندگویی با این رنگ و رخ بسازی؟
بی اند دبیلیو بلندگوساز خوبیه اگه می پسندی انتخاب خوبیه
- - - Updated - - -
بی اند دبیلیو بلندگوساز خوبیه اگه می پسندی انتخاب خوبیه
سلام من یک موتکی سونی ام 22 خریدم
چینش بلندگو بهتره کنار تلویزیون باشه یا به صورت سینمایی ؟
- - - Updated - - -
سلام من یک موتکی سونی ام 22 خریدم
چینش بلندگو بهتره کنار تلویزیون باشه یا به صورت سینمایی ؟
در سینماهای سری موتکی ام 22 صدای دی تی اس چطور فعال میشود؟
باید منبع اصلی صدا dts باشه.
سلام
دوستان نظرتون در مورد سینمای خانگی BDV-N9200WL چیه ؟
سلام
من چند ماه پیش این مدل رو گرفتم. حجم و شفافیت صدا از نظر من خوبه. سیستم هنگ و اذیت ابدا نداره و دینامیک صدا در پخش موزیک هم از نظر من قابل قبول و عالی هست (صدا مقوله کاملا شنیداری هست و ممکنه از نظر بعضی از دوستان این سیستم های به اصطلاح تجاری خوب نباشه ولی منم به نوبه خودم دوست ندارم دنبال آمپلی فایر و اسپیکر و ساب و .... برم و کلی هزینه کنم و وسط خونه و پشت تلویزیون دنیای کابل و سیم بشه و در آخر هم بخاط عدم هماهنگی بین قطعات و ارنج ناصیح صدایی نامطلوبی نصیبم بشه . کلا دوستانی که دنبال ارنج کردن این قطعات هستن بیشتر دنبال مقاصد حرفه ای و خاصی هستن و برای کاربران عادی برای گوش دادن به موسیقی و دیدن فیلم با کیفیت خوب و بدون دردسر سینماهای خانگی مفید هستن که با ارنج و محاسبات صحیح از نظر فرکانس و قطعات توسط سازنده های مطرح اسمبل شدند). در مورد این سیستم ضمن اینکه از لحاظ ظاهری هم زیباست و این مدل WL بخاطر داشتن لومینار رنگی در پشت اسپیکرها جلوه زیبایی به فضای خونه میده یک جورایی شبیه دیسکو میشه فضای خونه و به نظر من لذت شندن موسیقی رو بیشتر میکنه.
ببخشید طولانی شد. امیدوارم مفید بوده باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)