من خوب دادم
عمومی ها میانگین 60
ریاضی 25-30
فیزیک و شیمی 70-80
فکر کنکم 6100 بتونم بشم
درسته ؟؟؟
من خوب دادم
عمومی ها میانگین 60
ریاضی 25-30
فیزیک و شیمی 70-80
فکر کنکم 6100 بتونم بشم
درسته ؟؟؟
صد در صد می یاری
بابا تو واقعا نابغه هستی! مغز متفکری تو! ایولا داره کارت!
6400 کجا بود ! تو ترازت بالای 8000 است!
بهت قول میدم تو رشته انتخابیت جز 3 نفر اولی!
همه درس ها را بالای 85 زدی اونوقت 6400 میخوای! تو ترازت گفتم 8000 میشه! بهت قول میدم !
سراسری هم همینطوی زدی؟
مرسی
بالاخره تموم شد
به همه ی بچه های ریاضی تبریک می گم که این 1 سال سخت و واقعا اعصاب خورد کن رو تموم کردیم
برای بچه های تجربی هم دعا می کنم
دیگه به هیچی فکر نکنید
فقط به 3 ما عشق و صفا و محبتی که در پیشه توجه کنید
خیلی خوشحالم![]()
ریاضی فزیک سراسری اعصابم رو خورد کرد ولی بقیه اش بد نبود
انتخاب اولم مهندسی شیمی علوم تحقیقات
اگه نیاوردم چی ؟![]()
من پارسال با عمومی میانگین 60 ریاضی 24 - فیزیک 67 شیمی 56 6482 شدم!
6600 این حدودا میشی حتما
منم فیزیک و شیمیم رو خوب زدم . برای فیزیک بشین فقط و فقط فرمولا رو حفظ کن ! فرمولایی هم که فکر میکنی حفظ کردنشون سخته بهت اطمینان میدم نمیان ( مثل فرمولای اخر فصل 5 فیزیک 3 یا فرمولای ماه و اره) فرمولا هم فقط فرمولای کتاب باشه ها نری یه وقت فرمولای تستی و ... رو حفظ کنی . مثال و نمونه هم لازم نیست حل کنی فقط کافیه بفهمی در فرمول k=1/2mv^2 مقدار m بر حسب کیلوگرم هست و v بر حسب متر بر ثانیه هست و... ( مثالم چه قدر چرت بود ! )
شیمی رو هم باید خوند ! ولی در سطح روخونی کتاب ! تست های شیمیش نسبت به سراسری اسونتره ولی خوب باید درس رو فهمیده باشی سوال فرمولی و ... هم در حد 3-4 تا میاد که الان وقت خوندنش نیست ، با سواد 20 درصد سراسری میتونی شیمی ازاد رو 40 اینا بزنی ( به شرطی که کل کتاب شیمی ها رو خونده باشیا ! )
مال منو نگفتینا!!!!!!!!!!!!!!![]()
آخه گفتم دستمو بزارم زیر چونم بدون فشار آوردن به خودم بزنم که نشد و یه کوچولو فکر کردم واین خیلی زجر آور بود!!)
راست میگی!
منم اولش اومدم تریپ وردارم ،لم دادم رو صندلی...
بعد پاشدم خودمو جمع کردم!
ببینم نوروز آرایش چی بود؟! مجاز مگه نباید باشه؟! استعاره بود مثلا؟!
تو عربی هم سر اون سواله که نوشته بود عین الخطا،بابو پنجره معنی کرده بود زدم زیر خنده،بغلیام شاکی شدن!
7 سالاین چرا تو سوالای ما نبود یعنی فرق داشتن سوالامون؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)