تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1015 از 1211 اولاول ... 155159159651005101110121013101410151016101710181019102510651115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,141 به 10,150 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شهاب جان اگه این حرکت رو می خوای زیاد انجام بدی می تونی بری و بازیکنانت رو Weak Foot Freqaunty شون رو بذاری روی 3 و شوت تکنیکشون رو بالای 80 بذاری اگه بازیکنت چپ پا باشه با حرکت به سمت چپ و قرار دادن شوت روی پای غیر تخصصی به صورت اتوماتیک بازیکن رابونا می زنه و اگه بازیکنت راس پا باشه باید به نوعی حرکت کنی که بازیکن مجبور بشه با پای چپ ضربه بزنه ولی چون بازیکن نمی تونه پای غیر تخصصیش رو استفاده کنه رابونا میزنه. البته می گم بازیکن باید ذاتا تکنیکی باشه. بازم اگه این جور شیرین کاری ها رو دوست داشته باشی نحوه اجراشون رو برات توضیح میدم موفق و پیروز باشی

کسی چک نکرد ببینه گزارشگر برا فابرگاس تعریف شده یا نه؟؟؟
    نه عزیزم گزارشگر انگلیسی اسم فابرگاس رو صدا نمی کنه اگه علاقه داری از فایل گزارش ژاپنی استفاده کن حتی اسامی فیک رو هم تلفظ می کنه. کم مونده اسم منم صدا کنه
    Last edited by Spaniuly; 23-02-2010 at 21:56.

2. 6 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

5

خیلی مسخرس مثلا کی میخواد گل بزنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نه نه حالا اومدیمو پاسشم دا پویول میخواد گل بزنه عمرا
    اولا که فکر نکنم که به توپ برسه دوما کونامی وا سه این بازی کنا یمعروف مسیو کریسو رونالدینیوو............از این حرکتا تعریف میکنه گرفتی

---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------

شهاب جان اگه این حرکت رو می خوای زیاد انجام بدی می تونی بری و بازیکنانت رو Weak Foot Freqaunty شون رو بذاری روی 3 و شوت تکنیکشون رو بالای 80 بذاری اگه بازیکنت چپ پا باشه با حرکت به سمت چپ و قرار دادن شوت روی پای غیر تخصصی به صورت اتوماتیک بازیکن رابونا می زنه و اگه بازیکنت راس پا باشه باید به نوعی حرکت کنی که بازیکن مجبور بشه با پای چپ ضربه بزنه ولی چون بازیکن نمی تونه پای غیر تخصصیش رو استفاده کنه رابونا میزنه. البته می گم بازیکن باید ذاتا تکنیکی باشه. بازم اگه این جور شیرین کاری ها رو دوست داشته باشی نحوه اجراشون رو برات توضیح میدم موفق و پیروز باشی
    دستت درد نکنه میرم ام تحان کنم راستی شما واسه سوال ما هم پاسخی ندارید دوست من؟
    مگم این کار کته هاهم خیلی چیزا بلدن که ما ها حالا حالا هاااااا منده به اون برسیم

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

حالا تا نكشتنمون فرار كنيم‌ !!‌
    اومديم يه عكس بزاريم دور هم باشيم
    هر كي يه چيزي پروند ...
    براي بعضي ها متاسفم
    من با اين عكس نميخواستم بازي خوبم رو نشون بدم ( اگه پست هاي منو تو قسمت آنلاين pes ميخواندين و يكمي سابقه ي بيشتري تو اين فروم داشتين ميفهميدين كه من همچين آدمي نيستم )
    ممنون ارمين جون
    خوبه بازم افرادي مثله شما و حسين جان و وحيد جان و ... در اين فروم و مخصوصا ايت تاپيك فعاليت ميكنن وگرنه ....
    اگر هم ميشه يه كمي درمورد اين تكنيك ها توضيح بده ممنون ميشم
    Last edited by CATALONIA; 23-02-2010 at 23:06.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

7

حالا تا نكشتنمون فرار كنيم‌ !!‌
    اومديم يه عكس بزاريم دور هم باشيم
    هر كي يه چيزي پروند ...
    براي بعضي ها متاسفم
    من با اين عكس نميخواستم بازي خوبم رو نشون بدم ( اگه پست هاي منو تو قسمت آنلاين pes ميخواندين و يكمي سابقه ي بيشتري تو اين فروم داشتين ميفهميدين كه من همچين آدمي نيستم )

ممنون ارمين جون
    خوبه بازم افرادي مثله شما و حسين جان و وحيد جان و ... در اين فروم و مخصوصا ايت تاپيك فعاليت ميكنن وگرنه ....
    بیخیال شوخی کردم معزرت میخوام ببخشید
    حنه قشنگی بود ولی خیلی تکراری بود
    راستی کسی نمیدونه چطوری بیکام ا لگند دو 10تا 95 بگیرم؟ پدرم درومد نتونستم بیشتر از8تا بگیرم
    help

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا شهاب جان خودتو ناراحت نکن. این دوستمون فکر کردش که شما مسابقه گذاشتی و به خاطر همین جواب دادش در ضمن امضای ایشون یکمی مسخرست. حالا می بینیم چه تیمی قهرمان میشه

7. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی کسی نمیدونه چطوری بیکام ا لگند دو 10تا 95 بگیرم؟
    فکر کنم یه نفر که نام کاربریش ashe بود اینو بدونه چون میگفت overall rating بازیکن تا 99 هم شده. من خودم زیاد این قسمتو نمیرم به خاطر همین نمیدونم.
    Last edited by vahidgame; 23-02-2010 at 23:31.

9. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

9

ممنون دوست عزیز شما مطمئنی که گفته بود 99کرده
    مگه میشه من خودم دیدم بیشتر از 95 نمیشه
    بازم ممنون
    راستی امضامم عقیدمو نشون میده نه کی قهرمان میشه گرفتی!

داره خودمونی میشه mahdi256's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    In my DREAM

10

آرمین جان تو هم مثل اینکه مسترلیگ فصلهای زیادی میری.واقعا به نظر من هم بعد از چند فصل تخیلی میشه. من واقعا نمیدونم اصلا چه ربطی داره که مثلا بازیکنی که باشگاه نداره و فقط مثلا توی تیم ملی هست توی Youth team تیمهای دیگه میاد توی شماره های قبلی اصلا همچینین چیزی نبود. ولی واقعا فکر کنم یه سری چیزها از کارتون فوتبالیستها الهام گرفته شده
    فکر کنم موقع شروع مستر لیگ ، کلاسیک پلیر رو فعال کردی که اینطوریه ()
    در کل بازی جالبه ولی خیلی مشکل داره (دروازه بان ، داور )
    4 فصل تو مستر لیگ فقط دو تا باخت دارم
    دیگه واسم مسخره شده
    تو نسخه 2011 باید ultra top player هم اضافه کنند
    البته قصد تعریف از خودم نداشتم ، فکر کنم واسه همه خیلی راحت باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminrafael3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام آرمین جان یه پچ خیلی خوب با تمام متعلقات برام میزاری ؟

راستی اون گزارش زاپنی که گفتی چه جوری باید اضافه کنم فایلشو میزاری؟

یه سوال دیگه تو قسمت لیگ چه جوری یه لیگ درست کنم هر چی تیم بخوام خودم انتخاب کنم واسه لیگ تو قسمت لیگ کونامی کاپ نداره مثل قدما؟

ممنون

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خیلی مسخرس مثلا کی میخواد گل بزنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نه نه حالا اومدیمو پاسشم دا پویول میخواد گل بزنه عمرا
    اولا که فکر نکنم که به توپ برسه دوما کونامی وا سه این بازی کنا یمعروف مسیو کریسو رونالدینیوو............از این حرکتا تعریف میکنه گرفتی
    رابونا توی کونامی فقط برای شوت استفاده میشه یعنی شما نمی تونی رابونا رو برای پاس دادن استفاده کنی مسی داره سعی می کنی شوت بزنه نه پاس

این حرکت برای بازیکن خاصی تعریف نشده همونطور که گفتم کافیه بازیکن Weak Foot Ferequenty اش 3 یا کمتر باشه یا توانایی استفاده از پای غیر تخصصیش کم باشه و حتی تحت شرایط هم نتونه با پای غیر تخصصی شوت بزنه به نظرم رابونا رو خوب حلاجی کونامی و تعبیر خوبی برای استفاده از اون به کار برده کرده ولی ای کاش برای پاس دادن هم تعریف می شد. البته بازیکن شوت زننده باید شوت تکنیک بالایی داشته باشه که اکثر مهاجمین تیم ها این طور هستند.

بیکام ا لگند دو 10تا 95 بگیرم؟
    بی کیم ا لجند = افسانه شدن 000 ما توی فروم بهش میگیم BAL
    منظورت از دو 10 تا 95 رو نمی تونم متوجه بشم منظورت اگه نمره و Rate بازیت هست باید بدونی که کمترین نمره ای که یک بازیکن می تونه بگیره 3 هست و بیشترین نمره 8.5 نمرات شما توی این بازه هست.

اگه منظورت Overale که خوب اگه از هیچ ترینری استفاده نکنی و به روش طبیعی پیش بری تا حدود 94 اینا می تونی پیشرفت کنی البته من تا 27 - 8 سال رفتم تازه الان بهتره توی 2009 از روش عادی می رفتی تا 85 هم نمی رسیدی

خوب یه شیرین کاریه دیگه با یک بازیکن ستاره و تکنیکی ثل رونالدو یا کاکا یا مسی یا زلاتان و ... توپ رو استوپ کنید

14. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •