تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1015 از 1045 اولاول ... 1551591596510051011101210131014101510161017101810191025 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,141 به 10,150 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

درود
    ممنون میشک وقت بذارید و پاسخ من رو بدید؛ باز تو کار مقالم موندم!!
    چند وقت پیش با آفیس مشکل داشتم uninstall کردم و دوباره install کردم حالا هر بار که میخوام اجرا کنم گویا دوباره داره نصبش میکنه، منتظر میمونم تا کارش ور تموم کنه و بعد میتونم با آفیس کار کنم!! مثل شکل زیر:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با نرم افزار total uninstaller را هم نصب کردم و دوباره برنامه رو پاک کردم و نصب کردم همین مشکل رو داره؛

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با سلام
    دوتا سوال داشتم.
    1- همون طور که می دونین یکی از ویژگی های ورد اینه که می تونیم فایل ها رو با پسوند pdf ذخیره کنیم . اما چطور می تونم فایل ورد را به طورت pdf رو همانند صفحات html ذخیره کنم ؟ طوری که دیگه صفحات پیوسته باشن .
    2- در هنگام تایپ متونی که دو زبان فارسی و انگلیسی باهم دارند . وقتی که بعد از چند بار از طرق دکمه های Shift+Alt زبان را از فارسی به انگلیسی تغییر می دهم برنامه دچار مشکل می شه به طوری که وقتی زبان انگلیسی هست فارسی تایپ می شه و فقط از طریق قسمت left to right text direction می تونم انگلیسی تاپ کنم . یا این که ورد رو ببندم و دوباره باز کنم . چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام مشکلی که برام پيش اومده وقتی می خوام فايل ورد پایان نامو پی دف اف کنم به جای تبديل به پی دی اف اون فايل تبديل به notepad میشه . از ی نفر پرسيدم گفت چون چون فهرست خودکار داره اين طوری میشه بايد اونو غير فعال کرد .چطور ميشه اين مشکل رو حل کنم ؟
    برای pdf کردن از برنامه رایگان pdf995 استفاده کنید. فوق العاده است و یکی از بهترین برنامه ها تو این زمینه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام خدمت دوستان گرامی. اگر امکان داره نحوه پاراگراف بندی به شکل عکس زیررو برام توضیح بدین. متشکرم.

ویرایش: دوستان در اینترنت نمونه فایل خام wordاش رو تحت عنوان فرمت همایش پیدا کردم. ولی به هر حال اگه توضیح بدین ممنون میشم.

نمونه عکس: یعنی میخوام عنوان هربخش همین شکلی بتونم بنویسم و خطی کنارش (یا زیرش بیاد) و بعد در هر صفحه در هر دو سمت مطالب رو بنویسم. در کل شبیه به نمونه فایل بالا.

برای عنوان یک استایل تعریف کنید و در قسمت تنظیمات اون در قسمت tabs ، یک تب چپ چپن در عرض آخر متن (سایز عرض متن) قرار بدید و حالت اون تب رو روی خط (حالت شماره 4) قرار بدید.
    سپس، آخر هر عنوان یک tab بزنید تا این خط ایجاد بشه.
    برای دو ستونی کردن متن هم پس از آخر کار، متن زیر هر عنوان رو دو ستونی کنید
    یا اینکه از اول فایل رو دو ستونی تعریف کنید وقتی کار تموم شد، تمامی عناوین استایل مورد نظر رو از قسمت styles انتخاب کرده و یکباره تک ستونی کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    یک متن اصلی وجود داره که دارای پاورقی است. حالا میخوام که به اون پاورقی ، یک پاورقی بزنم.
    نمونه کار:

متن اصلییییییییی(1)

لطفا راهنمایی کنید.
    همچین امکانی در ورد نیست؛ باید دستی انجام بدین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام یه سوالی دارم هرکی میددونه خداوکیلی بگه خیلی کارم گیره
    من یه پروزه 33 صفحه ای دارم که تو ورد نوشتم
    وقتی دارم صفحات را بالا پایین میکنم کنار سمت راست مینوسه صفحه 1 یا مثلا 8
    مشکل اینجاس که از صفحه 1 تا 13 که میاد صفحه بعدش میشه 4 و دوباره ادامه میده
    من میخوام شماره گذاری کنم و شماره گذاری خیلی مهمه برام
    واسه همین مشکل شماره صفحات هم که میزنم همین طوری میشه
    کسی راهکاری نداره که ترتیبش درست شه؟
    شما در متن section قرار دادی و بعد از اون شماره صفحات از اول شروع میشه
    یا باید section ها رو برداری یا اینکه بعد از هر section ، به قسمت سرصفحه/پاصفحه رفته و از تنظیمات header and footer tools>page number> format page n umber گزینه continue from previous section رو بزنید .
    کار با section ها رو یاد بگیرید خیلی به دردتون میخوره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام

چطور میتونم هر دو جمله رو در یک سلول جدول قرار بدم؟

مثال:

جمله اول
    جمله دوم
    جمله سوم
    جمله چهارم
    جمله پنجم
    جمله ششم

به صورت خودکار به این صورت در بیاد

جمله اول
    جمله دوم
    جمله سوم
    جمله چهارم
    جمله پنجم
    جمله ششم

اگر تمامی خطوط به صورت پاراگراف جدا از هم تعریف شدند، اونها رو انتخاب و از منوی Insert>table، گزینه convert text to table رو بزنید و مقدار ستون رو ، روی 2 قرار بدید.
    حالا جدول رو اتخاب کنید و پنجره table tools>layout>convert to text رو باز کنید و موارد انتخابی رو روی other قرار داده و یک کارکتر خاصی که در متن استفاده نشده رو تایپ کنید (مثلا @ ) و اوکی کنید.
    حالا دوباره پاراگرافها رو انتخاب کرده و تبدیل به جدول کنید (اینبار مقدار ستون رو ، روی 1 قرار بدید)
    حالا با جستجو و جایگزینی، کارکتر مورد نظر رو با علامت پاراگراف ^p و یا علامت ^l (همون شیفت و اینتر) جایگزین کنید.

8. 2 کاربر از cinemaresearch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام

من استایل ها رو تعریف کردم. هدینگ 1 و 2 و 3 و ...
    و شماره گذاری با multilevel list

ولی مشکل اینه که مثلا عنوان ها این شکلی میشه:

1 فصل اول (با هدینگ 1)

1-1 مقدمه (هدینگ 2)

1-2 الـــــــــــــــــــــــ ـــف (هدینگ 2)

1-2-1 بــــــــــــــــــــــــ ـــــ (هدینگ 3)

1-3 جــــــــــــــــــــــــ ــ (هدینگ 2)

سوال اینه که چطور اون عدد 1 کنار فصل اول رو حذف کنم طوری که بقیه فهرست ها بهم نخورن ؟ ممنون

یه استایل با level1 برای فصلها تعریف کن و هدینگ عناوین رو یکی بیار بالا
    در هنگام فهرست گرفتن اگه میخوای اولین تیتر بعد از عنوان فصل، با کمی تورفتگی بیاد، در تنظیمات فهرست گیری عدد مربوط به هدینگها رو یکی اضافه کن، یعنی هدینگ 1 رو 2 بزار، و ... الی آخر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

درود
    ممنون میشک وقت بذارید و پاسخ من رو بدید؛ باز تو کار مقالم موندم!!
    چند وقت پیش با آفیس مشکل داشتم uninstall کردم و دوباره install کردم حالا هر بار که میخوام اجرا کنم گویا دوباره داره نصبش میکنه، منتظر میمونم تا کارش ور تموم کنه و بعد میتونم با آفیس کار کنم!! مثل شکل زیر:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با نرم افزار total uninstaller را هم نصب کردم و دوباره برنامه رو پاک کردم و نصب کردم همین مشکل رو داره؛
    آقا یکیم پاسخ منون بده خب!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آقا یکیم پاسخ منون بده خب!!
    این مشکل وقتی دو ورژن مختلف برنامه آفیس نصب بشه به وجود می‌آد؛ شما هم احتمالا از ورژن قبلی حداقل یک برنامه رو سیستمتون مونده.
    ولی وقتی ورد رو باز میکنید، لازم نیست حتما صبر کنید تا این پنجره تموم بشه، میتونید همون اول ضربدر رو بزنید تا کنسل کنه و برنامه باز بشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •