این کنسول از این چیز ها مثل gameshark نداره
این کنسول از این چیز ها مثل gameshark نداره
نه 360 چیتی نیست ، برای این مدل کارها شما باید بری یه دونه مموری ریدر برای مموری 360 بخری ، بعدش سیو بازیت رو بریزی روی PC و با سیو گیم ادیتور انگولیش کنی
اگه میشه بیشتر توضیح بده
مموری ریدر xbox چه شکلیه عکس ازش داری؟
از چه نرم افزارایی استفاده میکنی؟ (اگه هست آپ کن )
داداش اخه این چه کاریه خوب !
اصلا بازی کردن با کد تقلب و چیت و این صحبتا ضایع است و جدای ضایع بودنش حال نمیده . اصل قضیه اینه که ادم خودش بدون این چیزا و حتی بدون راهنمایی گرفتن درباره مراحل بازی رو تموم کنه . اونم حداقل رو Normal .
در مورد سری Residen Evil که خودم از 1 تا 4 شو همه جوره تموم کردم اینو بگم که مزه اش به همین یه کم سخت بودنشه و اونجوری هم نیست که نشه تمومش کرد که بخوای بوسیله چیت کد و اینا بری تا اخرش . بی صبرانه منتظرم RE5 رو هم 10-20 باری تموم کنم .
راستی داش پدرام ایشالله فردا میرم یه XBOX360 خام میگیرم 360 هزار (elite jasper) . قیمت خوبه ؟
یکی از دوستان می گفت اگه Dashbord بزنی حل میشه.
راست می گه ؟ یا هیچ راهی نداره
خیلی گرونتر از قیمت دبی هست
ولی خوب چاره چیه
چیکار کنم دیگه مجبورم . کسی رو که بخواد از دبی برام بیاره پیدا نکردم .
360 هزار خامشو میگیرم . میبرم پیش رفیقم مجانی کپی خورش میکنم ;-)
می ارزه ؟
بهش میگن Transfer Kit که به هیچ عنوان توصیه نمیشه چون خطر قفل شدن هارد و رمتون %95 هست.
اینم عکسش :
![]()
Last edited by SamGun; 25-11-2009 at 19:06.
با سلام
براي تماشاي فيلمهاي با پسوند AVIبا وجود کدک 5مگي باز دستگاه پيغام اتصال به لايو رو ميده
چراه کار چيه؟
ممنون
خود من از این استفاده میکنم :
یه مینی SD میخوره بغلش و سیو ها رو میریزم روش بعدش میارم روی PC خودش نرم افزار لازم رو هم داره و خطری هم برای هاردتون نداره و تا سقف 16 گیگ قابل ارتقاء هستش .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه کابلی هم هست توی همون سایت پیدا میکنید با Action replay max ارائه میشه که میتونید سیو ها رو دانلود کنید و بریزید روی مموری های اورجینال و یا از روشون کپی کنید .
من خودم بازی رو روی حالت های مختلف تموم کردم ، بعدش با استفاده از این پولم رو زیاد کردم که البته به هیچ دردم هم نخورد
SaveGame Editor هم برای اویل 5 دارم ولی کار کردن باهاش سرطانه خواستی بگو برات آپ کنم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)