سرعت 1 مگ که روی 4 مگ بسته شده
![]()
سرعت 1 مگ که روی 4 مگ بسته شده
![]()
سلام به همگی
چندی پیش خونه یکی از دوستام بودم، سرویس پیشگامان داشت، حالا از مقایسه سرعت این حرفاکه بگذریم، یه Gadget جالب نصب کرده بود که وضعیت سرویس و جحم باقی مونده و سایر اطلاعات رو نمایش می داد، ای کاش Hiweb هم همچین چیزی رو ارائه می کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشترین کاربردش برای من اینه که وقتی فشفشه ای که گرفتم زودتر از زمانش تموم میشه، سیستم بهم خبر بده. متاسفانه چنین چیزی وجود نداره. راه حل جایگزین که من واسه خودم سر هم بندی کردم، استفاده از Extension زیر برای Chrome هست.
مراحل کار:
1. افزونه بالا رو نصب کنین(ممکنه نیاز به پیل*تر*ش*کن داشته باشین)
2. وارد پنل کاربری های وب بشین
3. روی افزونه(بالا سمت راست) کلیک کنید و گزینه Monitor this page رو کلیک کنید.
4. پس از اون گزینه Option رو کلیک کنید
5. در Tab Advanced گزینه Custom mode رو انتخاب کنید و سپس حالت Regex
6. کادر رو به روی اون عبارت زیر رو وارد کنید(حتما کپی پیست کنید چون به صورتی که مشاهده می کنید نیست و جابه جا شده ولی اگر کپی کنید دوباره برمیگرده با حالت اولش)
([0-9][0-9].[0-9][0-9] \u06AF)7. سپس روی تست کلیک کنید قائدتا اگر حجم شما بالای 10 گیگ باشه(10.00) جواب تست نمایش حجم باقیمانده فعلی شما خواهد بود
8. و تمام.
حالا می مونه بازی کردن با عبارتی که درون کادر Regex وارد می کنیم.
فرض کنیم حجم فعلی من 20.36 گیگ باشه(چیزی که تو اون کادر زرد تو پنل کاربری نشون میده). می خوام اگه حجم فعلی کمتر از14.89 شد. افزونه به من اطلاع بده:
نکته کلیدی تنظیم کردن یک عدد دو رقمی با دو رقم اعشار [9-0][9-0].[9-0][9-0] هست.
رقم دهگان صحیح: [1-0]
رقم یکان صحیح: [4-0]
رقم دهگان اعشار:[8-0]
رقم یکان اعشار: [9-0]
و درنهایت عبارت u06AF\ که نشان دهنده حرف گ، اول کلمه گیگابایت هست.
صورت نهایی:
([0-1][0-4].[0-8][0-9] \u06AF)چیزی که مشخصه اینه که عبارات درون براکت Range هستن مثلا عدد 13.87 هم شامل میشه(که کمتر از 14.89 هست) ولی 13.91 رو نه!!
پس عبارت فوق نیاز به اصلاح داره، رقم دهگان اعشار رو به [9-0] تغییر می دهیم
صورت نهایی:
([0-1][0-4].[0-9][0-9] \u06AF)چون زمان چک کردن تغییرات بسته به بازه زمانی هست که خودمون در افزونه تعریف می کنیم. ممکنه تو همون لحظه که افزونه تغییرات رو چک می کنه به عبارت 13.91 برخورد کنه و دچار اشتباه بشه و پیام نده! پس باید همه حالات رو در نظر گرفت. همونطور که متوجه شدید الان با این تغییر عدد 14.99 هم شامل میشه، دیگه یه خرده به ما تخفیف بدید، سوادمون در مورد Regex در حد 2 ساعته!!
** برای حجم های زیر 10 فقط لازمه عدد دهگان رو حذف کنیم. مثلا به جای 14.89 در مثال فوق داشته باشیم 4.89
([0-4].[0-9][0-9] \u06AF)مطمئنا تنظیمات پیشرفته تری میشه با استفاده از Regex انجام داد که این دیگه از توان فعلی من خارجه و فرصت یادگیری رو هم ندارم.
خودم تست کردم و جواب گرفتم، گفتم به اشتراک بذارم شاید بقیه هم نیاز داشه باشن، یا حق
Last edited by salehi.com; 07-03-2015 at 14:20.
مخصوص پیشگامانه این برنامه؟
برنامه Gadget آره
ولی روشی که توضیح دادم می تونه همه جا کاربرد داشته باشه. از های وب گرفته تا مطلع شدن از تخفیف های ویژه دیجی کالا!
چرا همه تست از صبح میزارن که خلوته تقریبا برای من که از ظهر منهدم میشه فکر کنم های وب اعتقادی به تناسب پهنای باند و تعداد کاربر نداره فقط به فکر جیبشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
اینترنت من 256 هست و تست هم بعد از ظهر گذاشتم و هم همین الان گذاشتم که مشکلی نباشه و دوستانی که میگفتند این موقع ها بزارید بعد حرف بزنید دیدید امروز دو تست تک کانکشن گذاشتم و خودتون قضاوت کنید .
![]()
دوست عزیز طبق حرف شما من دو تا تست امروز گذاشتم یکی همین بعد از ظهر و یکی هم همین الان امیدوارم شما به نتیجه چیزی که گفته بودید رسیده باشید
با تشکر![]()
به نظر میاد هایوب پهنای باندها رو جابهجا اختصاص داده
شما سرویس ۲۵۶ کیلو دارید و اون تک کانکشن رو میگیرید . . .
من هم سرویس ۸ مگابیت دارم وضعیتم به این صورته :
![]()
Last edited by robotop; 08-03-2015 at 00:36.
همین الان، یهویی!! 12:34AM
سرویس 4Mbps
متاسفانه برای من دیگه صبح ها هم داغونه فکر کنم هر نفر با 20 نفری شیر شده و پهنای باندی خریداری نکردن و این یعنی کم فروشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)