توی سایت شون هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
#######
راستی دوستان سرعت دانلود از سرورهای داخلی برای شما چقدره (سایت های مثل دانلودها و پی سی دانلود)؟
توی سایت شون هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
#######
راستی دوستان سرعت دانلود از سرورهای داخلی برای شما چقدره (سایت های مثل دانلودها و پی سی دانلود)؟
دوستان فک کنم مخابرات تعرقه های قبلی رو برگردونده.....
من نتم رو بعد تعرفه های جدید تا دو هفته شارژ نکردم بعد دیدم طرح خودم رو بازم میتونم شارژ کنم.....![]()
حداکثر 120
Sent from my GT-
using Tapatalk
من قبلا:
نقره ای داشتم (1مگ) با ماهی 8 گیگ وشبانه رایگان. میافتاد درکل ماهی حدود 28,000 تومن.
الان بخوام مشابهشو داشته باشم: 20 تومن طرح پاییزه و 6 گیگ ترافیک اضافه و 6 درصد مالیات: (20,000+5*4,000+1*3,000)*1.06=45,580
![]()
دست شما درد نکنه سرویس دهنده برتر با افزایش قیمت بی خبر و غیرموجه 62 درصدی تون!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Masoud.Neshat; 17-01-2014 at 07:50.
1 تا 5 گیگ رو با تعرفه 4240 حساب می کنه ..
و بعد 1 گیگ رو با 3000 تومن ..
میشه همون ! ...
همرو از اول 3000 تومن حساب نمیکنه ..
سلام من به هر سایتی بگی رفتم شکایت کردم آخه این چه وضعشه قیمت رو بسیار بالا بردن ترافبک رو کمتر کردن. ازتون خواهش دارم شما هم پیگیری کنید اینطوری دیگه نمیشه روز به روز اوضاعو بدتر میکنند.این چه آدمیه ملک جعفریان دین داری آقای ملک جعفریان. انشاالله خوردت نشه این پولا. خواهشا همتون اقدام کنید تا کی صبر تحمل. کاری کنید که تو اخبار 2030 بگن تا آبروشون بره با طرحاشون
طرح نت من نقره ای 3 ماهه 10 گیگه میخواستم تمدیدش کنم گفتن این طرح دیگه تمدید نمیشه به نظرتون کدوم طرحو بگیرم که مشابهه همین طرح خودم باشه که شبانشم رایگان باشه؟
ای بابا از کی تاحالا نقره ای رو 1 مگ کردن؟؟؟؟؟ بابا اینا دیگه کین تو روحشون چقد دزدن اینا پهنای باندو تغییر میدن که ملت ساده به هوای 1.5 مگ برن نقرهای بگیرم(نمونش خودم) آخه این چه وضعشه؟؟؟؟؟
سلام طرح بعثت هنوز شبانه اش رایگانه؟؟؟ من میخوام تمدید کنم درصورتی شبانه داشته باشه ؟
راستی طرح 128 ضریب اشتراکش 1 به 1 ـه یعنی با سرعت 128KB/s میشه دانلود کرد![]()
تو تعرفه ها زده این مورد رو ؟!
لینک لطفا .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)