تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1014 از 1291 اولاول ... 145149149641004101010111012101310141015101610171018102410641114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,131 به 10,140 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin750's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با سلام
    دوستان ایرانسل طرح تخفیفی برای مودماش نداره؟
    اگه داره کدوم مودمش و اینکه چطور میتونم بگیرم؟
    با کارت دانشجویی روی مودم usb تخفیف میده 70 تومن یعنی 50 تومن حسابش میکنه
    اگر هم بخوای سریع درجا تحویل بگیری برو تو سایت ایرانسل یه قسمت داره نوشته تحویل فوری وایمکس
    یه سری نماینده مشخص کرده که میری مدارکتو میدی مودمم بهت میدن
    این تخفیفش هم تا آخر آذره فک کنم

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

دوستان ایرانسلی خواهش میکنم...خواهش میکنم که چک کنید اگه این مشکل واسه شما هم پیش اومده(حجم مصرفی رو بیشتر از مقداری که مصرف کردین واقعیش ثبت کردن) حتما...حتما هم اینجا و هم به ایرانسل اعلام کنید
    واسه من اس.ام.اس زدن که هم خط مشی مصرف رو رعایت نکردین و هم وقتی که زنگ زدم و گفتم که این مقدار مصرف من نیست قبول نمیکنن.......

سلام
    این محاسبه گر حجم ایرانسل قاطی کرده ؟!!!
    نگاه کنین حجم ها رو چطوری واسه من محاسبه کرده : (2مگ نامحدود)
    یکیش که اصلا حتی روی کاغذ و تئوری هم ممکن نیست و 2 تا هم من باید خیلی شدید و حرفه ای بی وقفه دانلود کنم که انصافا عملا غیر ممکن هست و کارکرد آخری (این دوره ) هم فقط در صورتی درسته میشه که من توی این 5 روز حداقل بیشتر از 140 گیگ دانلود کرده باشم که بازم نمیشه :
    به نظرتون به 707 رنگ بزنم و بگم ؟
    من 1 مگ نامحدود دارم و الان که دقت کردم دیدم مسأله ای شبیه شما واسه من هم اتفاق افتاده و میزان مصرف ماه های قبلم همگی دو برابر شده!
    من هم احساس می کنم کارکرد دو ماه قبل رو اشتباه زده.
    512 4 گیگ داشتم که مصرف یک دوره رو نزدیک 30 گیگ زده. یعنی من همه سی روز رو با سرعت ثابت در ساعات رایگان در حال دانلود باشم بیشتر از 40 گیگ نمی شه!!!
    هر دم از این باغ گندی میرسد....

دلمون خوش بود ایرانسل مثل بقیه شرکتها نیست. با این که سرعتش پایین تره و قیمتش بالاتر ولی کار نداره چه قدر دانلود میکنیم. این اس.ام.اس نا جوانمردانه برای بنده هم اومده.
    مصرف برج پیش من هم از حدود هفتاد هشتاد گیگ شده 150 گیگ. اینترنت من 512 هست و سرعت دانلودم به خاطر محدودیت جزئی در آنتن دهی روی 55 هست. یعنی دانلود هر یک گیگ حدود پنج الی شش ساعت طول میکشه. یعنی شبانه روزش میشه 4 گیگ. حالا نه بگیریم سرعت دانلودم همون 65 باشه بازم شبانه روزش میشه 5 گیگ. یعنی سیستم بنده عین سی روز رو باید شبانه روز بی وقفه روشن میبوده و دانلود میکرده تا این حجم حاصل بشه در حالی که اصلا اینطور نبوده. من خیلی کم سایت باز میکنم و فقط فایل دانلود میکنم. همون هفتاد گیگ رو هم با بدبختی جا دادم روی دیسک و هاردام. 150 گیگ غیر ممکنه.

آقایون.... کلاه گشادی داره سرمون میره... . شاتل اینترنت 256 نامحدودش نصف این قیمته و سرعت دانلودش هم روی هشتاده. اگه این وضع ادامه پیدا کنه و بخواد تعلیقی در سرویس صورت بگیره من مودمم رو میفروشم و ADSL معمولی میگیرم. چون شاتل هم تعلیق میکنه و سرعت رو میکشه پایین پس چه لزومی داره پول اضافه بدم؟ دیگه واقعا دلیلی نمیبینم این مودم مشکی بد قواره با اون وایفای افتضاح رو تحمل کنم.
    Last edited by zed2; 18-12-2013 at 19:26. دليل: فونت نامناسب

3. این کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دلمون خوش بود ایرانسل مثل بقیه شرکتها نیست. با این که سرعتش پایین تره و قیمتش بالاتر ولی کار نداره چه قدر دانلود میکنیم. این اس.ام.اس نا جوانمردانه برای بنده هم اومده.
    مصرف برج پیش من هم از حدود هفتاد هشتاد گیگ شده 150 گیگ. اینترنت من 512 هست و سرعت دانلودم به خاطر محدودیت جزئی در آنتن دهی روی 55 هست. یعنی دانلود هر یک گیگ حدود پنج الی شش ساعت طول میکشه. یعنی شبانه روزش میشه 4 گیگ. حالا نه بگیریم سرعت دانلودم همون 65 باشه بازم شبانه روزش میشه 5 گیگ. یعنی سیستم بنده عین سی روز رو باید شبانه روز بی وقفه روشن میبوده و دانلود میکرده تا این حجم حاصل بشه در حالی که اصلا اینطور نبوده. من خیلی کم سایت باز میکنم و فقط فایل دانلود میکنم. همون هفتاد گیگ رو هم با بدبختی جا دادم روی دیسک و هاردام. 150 گیگ غیر ممکنه.

آقایون.... کلاه گشادی داره سرمون میره... . شاتل اینترنت 256 نامحدودش نصف این قیمته و سرعت دانلودش هم روی هشتاده. اگه این وضع ادامه پیدا کنه و بخواد تعلیقی در سرویس صورت بگیره من مودمم رو میفروشم و ADSL معمولی میگیرم. چون شاتل هم تعلیق میکنه و سرعت رو میکشه پایین پس چه لزومی داره پول اضافه بدم؟ دیگه واقعا دلیلی نمیبینم این مودم مشکی بد قواره با اون وایفای افتضاح رو تحمل کنم.

5. 2 کاربر از afn.gig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

میشه لطفا ، حتما...حتما همین الان زنگ بزنید و بگید ؟ و اگه امکانش هست نام کاربری و نام خانوادگی تون رو هم پ.خ یا همینجا اعلام کنید ؟
    حتما...حتما هم ماه قبلی رو چک کنید ، واسه من از اولین ماه تا الان همه چند برابر شده
    Last edited by ase_pase; 18-12-2013 at 17:42.

7. این کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان بنده به لطف حجم غیبی که مصرف نکرده ام هم به وجود اخطار شرف یاب شدم ( بعد از ممیز رو حذف کردم )

کدوم نبوغی تو شرکت زده حجم رو چند برابر حساب کنن

بررسی کردم برای من بجز ماه قبل (تازه با خطای چند گیگی )بقیه ماه ها چند برابر حساب شده ( هم ساعت مصرف رو دارم هم زمان مصرفم رو هم متوسط و روزانه رو)
    تا ماه 6 سال 91 اینجوری امارها
    حالا من با این محاسبات چند برابر و اخطار چه کنم

سلام
    این محاسبه گر حجم ایرانسل قاطی کرده ؟!!!
    نگاه کنین حجم ها رو چطوری واسه من محاسبه کرده : (2مگ نامحدود)
    یکیش که اصلا حتی روی کاغذ و تئوری هم ممکن نیست و 2 تا هم من باید خیلی شدید و حرفه ای بی وقفه دانلود کنم که انصافا عملا غیر ممکن هست و کارکرد آخری (این دوره ) هم فقط در صورتی درسته میشه که من توی این 5 روز حداقل بیشتر از 140 گیگ دانلود کرده باشم که بازم نمیشه :
    به نظرتون به 707 رنگ بزنم و بگم ؟
    باید بگیم چون الان همه نامحدود ها رفتن بالای خط قرمز مصرف و می ریم تو بلک لیست بی خود و بی جهت

من 1 مگ نامحدود دارم و الان که دقت کردم دیدم مسأله ای شبیه شما واسه من هم اتفاق افتاده و میزان مصرف ماه های قبلم همگی دو برابر شده!
    عرض تسلیت

من هم احساس می کنم کارکرد دو ماه قبل رو اشتباه زده.
    512 4 گیگ داشتم که مصرف یک دوره رو نزدیک 30 گیگ زده. یعنی من همه سی روز رو با سرعت ثابت در ساعات رایگان در حال دانلود باشم بیشتر از 40 گیگ نمی شه!!!
    تاریخچه رو دقیق چک کنید ببیند که بعدا پشیمون نشین

دوستان ایرانسلی خواهش میکنم...خواهش میکنم که چک کنید اگه این مشکل واسه شما هم پیش اومده(حجم مصرفی رو بیشتر از مقداری که مصرف کردین واقعیش ثبت کردن) حتما...حتما هم اینجا و هم به ایرانسل اعلام کنید
    واسه من اس.ام.اس زدن که هم خط مشی مصرف رو رعایت نکردین و هم وقتی که زنگ زدم و گفتم که این مقدار مصرف من نیست قبول نمیکنن.......
    لطفا از فونت قرمز استفاده نکن

میشه لطفا ، حتما...حتما همین الان زنگ بزنید و بگید ؟ و اگه امکانش هست نام کاربری و نام خانوادگی تون رو هم پ.خ یا همینجا اعلام کنید ؟
    حتما...حتما هم ماه قبلی رو چک کنید ، واسه من از اولین ماه تا الان همه چند برابر شده
    من دارم می رم دنبال این قضیه ( گرچه بخاطر اینکه هنوز زیاد نیستیم به من هم جواب شمارو خواهند داد.)

پ ن:
    این بار دوم هست بلا از طرف ایرانسل سر من نازل میشه

9. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

مگه نباید میزان مصرف از اون ترافیک مجاز ماهیانه رد بشه که بلک لیست بشیم ؟
    من زنگ زدم و آخر قانع کردم این 707 رو که این مقدار میزان مصرف من نیست و یک شماره پیگیری دادن و گفتن میرن تو واحد ریز مصرف و حداقل 24 ساعت طول میکشه که جواب بیاد که میشه شنبه درواقع.
    واسه من توی همین 2-3 ساعت هم که دانلود ها استاپ هست ، مصرفم 2 گیگ دیگه زیاد شده.......
    اون دفعه که این اتفاق افتاد چیکار کردین ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من یکم فکر کردم (جون خودم!)....

به نظرم بعیده ایرانسل چنین گافی داده باشه و توی این بازار پر از رقیب چنین کاری رو عامدانه کرده باشه. احتمالا یه باگ در سیستمشون هست که حالا داره خودش رو نشون میده. سیستم هم شعور کافی نداره و وقتی میبینه تو یه شب مقدار مصرف دو برابر شده (یا از حد نصاب بالاتر رفته) خودکار یه پیام از پیش آماده شده برای کاربرها فرستاده. البته باید مکرر تماس بگیریم و موضوع رو اعلام کنیم که یا باگ رو رفع کنن، یا اگه عمدی درکار بوده (زبونم لال) بفهمن این تصمیم پاشون گرون تموم میشه و بازار رو ممکنه از دست بدن بلکه کوتاه بیان. زمان معلوم میکنه کار به لیست سیاه میکشه یا نه.
    Last edited by zed2; 19-12-2013 at 00:08. دليل: فونت نامناسب - قوانین را بخوانید

12. این کاربر از afn.gig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

نکته مهم اینکه همه ایرانسلی ها چک کنن که این مشکل هست یا نه و در صورت بودن مشکل همونطور که گفتید حتما زنگ بزن اعلام کنن و پیگیر باشن

14. این کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

بنده 512 دائمی و نامحدود دارم . بررسی که کردم میزان مصرف در مقایسه با دوره های قبل تغییر قابل توجهی نداشته و معقول بوده . احتمال میدم این مشکل فقط برای کابران اعتباری پیش اومده !

16. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مگه نباید میزان مصرف از اون ترافیک مجاز ماهیانه رد بشه که بلک لیست بشیم ؟
    من زنگ زدم و آخر قانع کردم این 707 رو که این مقدار میزان مصرف من نیست و یک شماره پیگیری دادن و گفتن میرن تو واحد ریز مصرف و حداقل 24 ساعت طول میکشه که جواب بیاد که میشه شنبه درواقع.
    واسه من توی همین 2-3 ساعت هم که دانلود ها استاپ هست ، مصرفم 2 گیگ دیگه زیاد شده.......
    اون دفعه که این اتفاق افتاد چیکار کردین ؟
    نه ان حجم حجم نهایی است

تا جایی که از سیستم خبر دارم
    میزان مرز خطر بر اساس میزان میانگین مصرفی کاربرا + یک ضریب بزرگ اضافه شده هست که باید طی چند ماه پشت سر هم مصرف از این مجموع بیشتر بشه تا به اخطار و بلک لیست برسه.
    ان حجم برای موقعی است که یک کاربر برای یک ماه فول تایم حجم رو ماکس استفاده کنه و ماه های بعد کم مصرف کنه .... در ان صورت سیستم اهمیت نمی ده.

من تمام روز های میلادی مصرفم رو به شمسی کردم متوجه شدم ضریب ضرب شده در حجم مصرفی من تقریبا برای من تو ماهای افزایش یافته بین 2 تا 2.04 بوده ( با یکم خطا البته - ولی بالای 2 بودنش شکی نیست )

خواستم از طریق بخش درخواست مشکل با اطلاعات کامپیوتر و دادن لینک فایل مصرفی مشکل رو بگم برای اولین بار متوجه محدودیت 500 کارکتری پیغام در این بخش شدم - نمی تونم همه موضوع رو بزارم داخل کادر + نمی تونم ادامه اش پیغام بزارم - این بخش باسه اعلام این مشکل غیر قابل استفاده است.... ( طراح این بخش رو هم باید بهش تبریک گفت با این محدودیت های خنده دار)
    حالا بیا به پشتیبانی پای تلفن بفهمون که مسئله چیه ......

+
    قبلا برای من یک بار اشتباه سرویس حجمی رو بجای نامحدود گذاشتن و قبول هم نکردن ان موقع درست کنن ( چون بر اساس قوانین از مرز استفاده سرویس قبل از امکان تعویض گذشته بودم. )
    با این موضوع میشه دومی ( البته اگر مورد سخت اقزاری که مودم رو که با وجود تاکید ، به من نگفتن شبکه N پشتیبانی نمی کنه رو حساب نکنیم )

من یکم فکر کردم (جون خودم!)....

به نظرم بعیده ایرانسل چنین گافی داده باشه و توی این بازار پر از رقیب چنین کاری رو عامدانه کرده باشه. احتمالا یه باگ در سیستمشون هست که حالا داره خودش رو نشون میده. سیستم هم شعور کافی نداره و وقتی میبینه تو یه شب مقدار مصرف دو برابر شده (یا از حد نصاب بالاتر رفته) خودکار یه پیام از پیش آماده شده برای کاربرها فرستاده. البته باید مکرر تماس بگیریم و موضوع رو اعلام کنیم که یا باگ رو رفع کنن، یا اگه عمدی درکار بوده (زبونم لال) بفهمن این تصمیم پاشون گرون تموم میشه و بازار رو ممکنه از دست بدن بلکه کوتاه بیان. زمان معلوم میکنه کار به لیست سیاه میکشه یا نه.
    هنوز معلوم نیست اشتباه برنامه نویسی بوده یا عمدی انجام دادن ....
    فعلا اگر با این حجم که اینا گذاشتن حساب کنیم من باید هر 3 ماه یکبار هارد یک ترا بخرم ( که من از این پول ها ندارم خرج کنم ....)

نکته مهم اینکه همه ایرانسلی ها چک کنن که این مشکل هست یا نه و در صورت بودن مشکل همونطور که گفتید حتما زنگ بزن اعلام کنن و پیگیر باشن
    در این مورد تاکید میشه به همه نامحدود ها اطلاع رسانی کنیم که این موضوع رو بررسی کنن. ( کاربر های دیگر که تو این تاپیک فعال بودن رو یکی خبر کنه باسه بررسی این مورد که انها هم بررسی کنن تا مشخص بشه اپیدمی است یا نه)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام .

بنده 512 دائمی و نامحدود دارم . بررسی که کردم میزان مصرف در مقایسه با دوره های قبل تغییر قابل توجهی نداشته و معقول بوده . احتمال میدم این مشکل فقط برای کابران اعتباری پیش اومده !
    در حد 10 گیگ یا کمتر بوده بنظرم درسته.( بر اساس تبدیلات واحد دو استاندارد مختلف حجمی ).... خوب بود اگر یک تعداد بیشتر از دائمی ها خبر بدن و اعتباری ها هم حجمشون رو چک کنن دقت اطلاعاتمون افزایش پیدا می کرد.
    Last edited by zed2; 19-12-2013 at 00:11. دليل: -

18. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •