تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1014 از 1049 اولاول ... 1451491496410041010101110121013101410151016101710181024 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,131 به 10,140 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

میخوام بدونم تفاوت اینکه یه بلندگو توانش پایین تر از یکی دیگه است و برعکس در چه چیزه؟ ( به سیم پیچه به آهنرباهه یا ....)
    خب این بستگی به خیلی چیزها داره. اولین نکته اینکه توان کلی هر اسپیکر چند راهه برآیندی از توان قابل تحمل قطعات اونه بنابراین یه اسپیکر چند راهه رو میزاریم کنار و برای درک بهتر فاکتورهای موثر در توان قابل تحمل یه درایور بلندگو مثلا یه ووفر رو بررسی می کنیم. اول باید بدونیم که توان هر بلندگو رابطه مستقیمی با حرارت ایجاد شده در اون بلندگو داره.

ضخامت سیم پیچ: ضخامت سیم پیچ یکی از مهمترین فاکتورها در تعیین توان قابل تحمل بلندگوهای پیستونی هست. هرچه سیم پیچ ضخیم تر باشه تحمل حرارتی بالاتری داره ولی از طرفی وزن سیم پیچ هم در مشخصات اون قطعه موثر میشه و باید مد نظر قرار بگیره.
    ابعاد سیم پیچ: هرچه ارتفاع و قطر سیم پیچ بیشتر باشه طبیعتا میتونه گرمای بیشتری تحمل کنه
    جنس سیم پیچ: جنس سیم پیچ هم یه فاکتور خیلی موثر دیگه ست. مس متداول ترین فلز برای سیم پیچ بلندگو هست. آلومنیوم بعد از مس قرار میگیره. تفاوت هایی بین مس و آلومنیوم هست که طراح بر اساس اهداف طراحی استفاده میکنه. کاملا مشخصه که مس فلز رساناتر از آلومینیم هست ولی مس چگالی بیشتری داره. یعنی وزنش در حجم برابر، بیشتر هست. وزن بیشتر سیم پیچ هم یه فاکتور موثر در پارامترهای فنی بلندگو هست و باعث افزایش moving mass یا وزن بخش متحرکه میشه. سیم آلومینیم در ضخامت برابر، مقاومت بیشتری نسبت به مس داره در نتیجه امپدانس رو بالا می بره. برای رسیدن به مقاومت کمتر باید سیم قطورتر آلومینیم استفاده کرد که به مقاومتی در حد مس برسه در عوض وزن همچنان از مس کمتر خواهد بود.
    فرم دهنده سیم پیچ: سازنده ها از مواد مختلف سخت کننده برای شکل دهی سیم پیچ استفاده میکنند. ترکیبات مختلفی از شالاک، پلی اروتان، کاغذ، کپتون، پلیمرهای مختلف و ...
    تهویه: همه بلندگوها از یه سیستم تهویه استفاده میکنند. جنگ سازنده هایی که بلندگوهای با توان های چند هزار واتی تولید میکنند بر سر همین خنک کردن سیم پیچ هست. معمولا روی بخش سیم پیچ سوراخ های برای ونتلییشن و تهویه تعبیه میشه. به تصویر زیر توجه کنید. این سوراخ ها باعث میشه با هربار حرکت پیستونی بلندگو به بیرون داخل، هوا از اون سوراخ ها مکش بشه و این رفت و آمد هوا باعث خنک شده سیم پیچ میشه:

همچنین اکثر سازنده ها داخل مگنت حفره هایی تعبیه میکنند که باعث تبادیل حرارتی بهتر مگنت و سیم پیچ با هوای بیرون میشه. به حفره بزرگ پشت این قطعه توجه کنید:

ساختار تعلیق بلندگو: خیلی بخش ها در نحوه تعلیق دیافراگم یه بلندگو موثر هست که توضیحاتش خیلی طولانی میشه ولی هرچه تعلیق درست تر انجام بشه و حرکت دیافراگم با تقلای کمتری انجام بشه در نتیجه سیم پیچ با آزادی عمل بیشتری در میدان مغناطیسی حرکت میکنه. حرکت کردن آزادانه تر یعنی جابجایی بیشتر و خنثی شدن جریان داخل سیم پیچ در تقابل با میدان مغناطیسی آهنربا و همچنین جابجایی بیشتر یعنی تهویه بهتر و تبادل حرارتی

کلا مبحث خیلی طولانی و مفصلی هست اینایی که گفتم سربسته و خلاصه در حد رفع کنجکاوی یا ایجاد کنجکاوی برای مطالعه بیشتر
    Last edited by flipp; 30-07-2015 at 09:25. دليل: typo

2. 4 کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فلیپ جان سپاسگزارم. یه چیز دیگه که میخوام بدونم اینه که اگه تصادفا بچه ای داست کپ بلندگویی رو به تو فشار بده رو صدای بلندگو اثر میذاره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

فلیپ جان سپاسگزارم. یه چیز دیگه که میخوام بدونم اینه که اگه تصادفا بچه ای داست کپ بلندگویی رو به تو فشار بده رو صدای بلندگو اثر میذاره؟
    خواهش میکنم
    در مورد ووفرا معمولا اتفاق خاصی نمیافته. در مورد میدرنج ها چرا. کج و معوج شدن دام گنبدی شکل میتونه توی الگوی انتشار بلندگو تاثیر بزاره.

5. 2 کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه esfhost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من امروز سینما خانگی 930 الجی گرفتم
    اما خونه را نمیلرزونه خیلی سایتا نظر داده بودن عالیه

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال:
    من یه سینمای ال جی از بانه گرفتم که قابلیت اتصال بیسیم باندها رو داره.البته اطلاعاتم کمه و مثلا نمیدونم که فقط باند های عقب این قابلیت رو دارن یا همه باندها(چطور میشه فهمید؟)
    مدل bh7540 tw
    حالا سوال اصلیم اینه که چطور میتونم بصورت بیسیم ازشون صدا بگیرم.الان صدا رو با سیم دارم.
    یعنی ساب و باند مرکزی و دوتا باند جلو با سیم به پلیر وصل شدن و دوتا باند عقب با سیم وصل شدن به کیت وایرلس ولی راه اتصال بیسیم رو بلد نیستم.
    ضمنا پشت کیت وایرلس یه سوراخ هست که کنارش نوشته paring ولی با فشار دادن اون اتفاقی نیفتاد.
    ببخشید طولانی شد.منتظر راهنمایی دوستان هستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    من یه سینمای خانگی تو بانه دیدیم مدل sony E4100 , می خوام بدونم زیرنویس فارسی رو ساپورت میکنه؟ (زیرنویس فرسی SRT)

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخواستم ادیفایر c6 برای کامپیوتر بگیرم متاسفانه گیرم نیومد مقایسه ای که با z906 کردم دیم 906 ارزش این قیمت رو نداره نسبت به c6
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برای کامپیوتر کارت صدا هم میخواستم بگیرم که روی لپ تاپ هم بتونم استفاده کنم به همین دلیل عملا ورودی اپتیکال به کارم نمیاد و بی استفاده میشه
    حالا که c6 گیرم نیومد به نظرم با قیمت کمتر از 906 میشه یک چیزی بهتر از اون بست چون امکاناتش به کارم نمیاد
    فکری که حالا دارم اینه که یک ست 5 باند بگیرم با ساب و av reciver هم خب به کارم نمیاد وقتی به دارم به کامپیوتر متصل میکنم ، امپلی فایرش رو یا بخرم یا بسازم (الکرونیک کار نکردم ولی اموزش ها رو دیدم به نظرم زیاد نباید کاری داشته باشه) اگر هم بشه برای هر باند یک پاور ساخت که شاید بهتر باشه (منظورم اینه باندها اکتیو شن) ، ضمنن کیفیت برام مهمه و بلندی صدا برام ارزشی نداره
    دوستان نظر بدهند ممنون میشم
    من یک دستگاه aiwa nsx-rv26 دارم
    که اینو با aux به سیستم متصل کردم البته نمیدونم اصلا اینها برای اینکار ساخته شدن یا نه ولی عمق صدا رو عالی پخش میکنه نسبت به اسپیکرهای خودم (با مارک متفرقه ی first)
    من این باند ها رو به امپلی فایر اسپیکر هم متصل کردم و همون کییفیت رو گرفتم چیزی که فهمیدم امپلی تاثیری در کیفیت نداره البته در باند های بهتر از اینها نمیدونم
    فقط چیزی که برام جالب بود من یکی از باندها رو با دستگاه زدم به کامپیوتر یکی با امپلی فایر اسپیکر ، صدا رو طوری تنظیم کردم که هر دو حجم صداشون یکی باشه تا کیفیت رو مقایسه کنم اسپیکر از 60 روی 40 بود کیفیت یکی بود دستگاه هم 17 از 31 ، فقط trebl دستگاه رو بیشتر میکردم شفاف تر از اسپیکر میشد جالب اینه امپلی فایر اسپیکر رو مزاشتم 50 همون کیفیت رو باز داشتم (صدا رو با کامپیوتر کم میکردم همون حجم صدا رو داشته باشم) خلاصه اینکه صدای امپلی فایر اسپیکر رو که زیاد میکردم صدا شفاف تر و کمتر میکردم بم تر میشد ولی همون کیفیت رو در صدای زیاد امپلی فایر اسپیکر داشتم و حدسی هم که زدم به دلیل وات خیلی کم اسپیکر نسبت به این باند ها این مشکل بوده که وقتی امپلی فایر اسکپیر رو زیاد میکردم خوب میشده و همون کیفیت رو داشتم این شد که این تصمیم رو گرفتم باندها رو بخرم و av reciver نگیرم و فقط امپلی فایر جدا بخرم
    دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم
    با سپاس
    Last edited by amirpcp30; 03-08-2015 at 15:09.

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخواستم ادیفایر c6 برای کامپیوتر بگیرم متاسفانه گیرم نیومد مقایسه ای که با z906 کردم دیم 906 ارزش این قیمت رو نداره نسبت به c6
    برای کامپیوتر کارت صدا هم میخواستم بگیرم که روی لپ تاپ هم بتونم استفاده کنم به همین دلیل عملا ورودی اپتیکال به کارم نمیاد و بی استفاده میشه
    حالا که c6 گیرم نیومد به نظرم با قیمت کمتر از 906 میشه یک چیزی بهتر از اون بست چون امکاناتش به کارم نمیاد
    فکری که حالا دارم اینه که یک ست 5 باند بگیرم با ساب و av reciver هم خب به کارم نمیاد وقتی به دارم به کامپیوتر متصل میکنم ، امپلی فایرش رو یا بخرم یا بسازم (الکرونیک کار نکردم ولی اموزش ها رو دیدم به نظرم زیاد نباید کاری داشته باشه) اگر هم بشه برای هر باند یک پاور ساخت که شاید بهتر باشه (منظورم اینه باندها اکتیو شن) ، ضمنن کیفیت برام مهمه و بلندی صدا برام ارزشی نداره
    دوستان نظر بدهند ممنون میشم
    من یک دستگاه aiwa nsx-rv26 دارم
    که اینو با aux به سیستم متصل کردم البته نمیدونم اصلا اینها برای اینکار ساخته شدن یا نه ولی عمق صدا رو عالی پخش میکنه نسبت به اسپیکرهای خودم (با مارک متفرقه ی first)
    من این باند ها رو به امپلی فایر اسپیکر هم متصل کردم و همون کییفیت رو گرفتم چیزی که فهمیدم امپلی تاثیری در کیفیت نداره البته در باند های بهتر از اینها نمیدونم
    فقط چیزی که برام جالب بود من یکی از باندها رو با دستگاه زدم به کامپیوتر یکی با امپلی فایر اسپیکر ، صدا رو طوری تنظیم کردم که هر دو حجم صداشون یکی باشه تا کیفیت رو مقایسه کنم اسپیکر از 60 روی 40 بود کیفیت یکی بود دستگاه هم 17 از 31 ، فقط trebl دستگاه رو بیشتر میکردم شفاف تر از اسپیکر میشد جالب اینه امپلی فایر اسپیکر رو مزاشتم 50 همون کیفیت رو باز داشتم (صدا رو با کامپیوتر کم میکردم همون حجم صدا رو داشته باشم) خلاصه اینکه صدای امپلی فایر اسپیکر رو که زیاد میکردم صدا شفاف تر و کمتر میکردم بم تر میشد ولی همون کیفیت رو در صدای زیاد امپلی فایر اسپیکر داشتم و حدسی هم که زدم به دلیل وات خیلی کم اسپیکر نسبت به این باند ها این مشکل بوده که وقتی امپلی فایر اسکپیر رو زیاد میکردم خوب میشده و همون کیفیت رو داشتم این شد که این تصمیم رو گرفتم باندها رو بخرم و av reciver نگیرم و فقط امپلی فایر جدا بخرم
    دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم
    با سپاس
    سلام دوستان
    اگه بتونید راهنمایی کنید ممنون میشم
    تا یک میلیون تومان باند + ساب ووفر + امپلی فایر میخواستم (امپلی فایر معمولی av reciver همونطور که گفتم بکارم نمیاد)
    با سپاس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان منم دو روز پیش یه سینما خانگی ال جی 3d اسمارت گرفتم که قابلیت private sound mode رو داره برنامه lg av remote رو هم روی موبایلم نصب کردم و سینما و موبایل هم با یک روتر بهم وصل هستن ولی توی برنامه lg av remote سینما شناسایی نمیشه هر سه نسخه lg av remote رو هم امتحان کردم
    به نظرتون میتونه مشکل از تنظیمات امنیتی مودم روتر باشه مودم روتر من d-link هست
    مدل سینمای من هم 3d blu-ray home theater BH6730T
    ممنون
    Last edited by redman2; 08-08-2015 at 08:43.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان منم دو روز پیش یه سینما خانگی ال جی 3d اسمارت گرفتم که قابلیت private sound mode رو داره برنامه lg av remote رو هم روی موبایلم نصب کردم و سینما و موبایل هم با یک روتر بهم وصل هستن ولی توی برنامه lg av remote سینما شناسایی نمیشه هر سه نسخه lg av remote رو هم امتحان کردم
    به نظرتون میتونه مشکل از تنظیمات امنیتی مودم روتر باشه مودم روتر من d-link هست
    مدل سینمای من هم 3d blu-ray home theater BH6730T
    ممنون
    دوستان دیشب با مودم روتر tplink امتحان کردم راحت وصل شد و private sound mode هم شد. 100 درصد مشکل از تنظیمات مودم هست آیا کسی میدونه که تو کجای تنظیمات باید دستکاری شه تا مودم d-link هم مثل tplink قابلیت private sound mode را اجرا کنه
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •