سلام دوستان
من میخواستم ادیفایر c6 برای کامپیوتر بگیرم متاسفانه گیرم نیومد مقایسه ای که با z906 کردم دیم 906 ارزش این قیمت رو نداره نسبت به c6
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای کامپیوتر کارت صدا هم میخواستم بگیرم که روی لپ تاپ هم بتونم استفاده کنم به همین دلیل عملا ورودی اپتیکال به کارم نمیاد و بی استفاده میشه
حالا که c6 گیرم نیومد به نظرم با قیمت کمتر از 906 میشه یک چیزی بهتر از اون بست چون امکاناتش به کارم نمیاد
فکری که حالا دارم اینه که یک ست 5 باند بگیرم با ساب و av reciver هم خب به کارم نمیاد وقتی به دارم به کامپیوتر متصل میکنم ، امپلی فایرش رو یا بخرم یا بسازم (الکرونیک کار نکردم ولی اموزش ها رو دیدم به نظرم زیاد نباید کاری داشته باشه) اگر هم بشه برای هر باند یک پاور ساخت که شاید بهتر باشه (منظورم اینه باندها اکتیو شن) ، ضمنن کیفیت برام مهمه و بلندی صدا برام ارزشی نداره
دوستان نظر بدهند ممنون میشم
من یک دستگاه aiwa nsx-rv26 دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که اینو با aux به سیستم متصل کردم البته نمیدونم اصلا اینها برای اینکار ساخته شدن یا نه ولی عمق صدا رو عالی پخش میکنه نسبت به اسپیکرهای خودم (با مارک متفرقه ی first)
من این باند ها رو به امپلی فایر اسپیکر هم متصل کردم و همون کییفیت رو گرفتم چیزی که فهمیدم امپلی تاثیری در کیفیت نداره البته در باند های بهتر از اینها نمیدونم
فقط چیزی که برام جالب بود من یکی از باندها رو با دستگاه زدم به کامپیوتر یکی با امپلی فایر اسپیکر ، صدا رو طوری تنظیم کردم که هر دو حجم صداشون یکی باشه تا کیفیت رو مقایسه کنم اسپیکر از 60 روی 40 بود کیفیت یکی بود دستگاه هم 17 از 31 ، فقط trebl دستگاه رو بیشتر میکردم شفاف تر از اسپیکر میشد جالب اینه امپلی فایر اسپیکر رو مزاشتم 50 همون کیفیت رو باز داشتم (صدا رو با کامپیوتر کم میکردم همون حجم صدا رو داشته باشم) خلاصه اینکه صدای امپلی فایر اسپیکر رو که زیاد میکردم صدا شفاف تر و کمتر میکردم بم تر میشد ولی همون کیفیت رو در صدای زیاد امپلی فایر اسپیکر داشتم و حدسی هم که زدم به دلیل وات خیلی کم اسپیکر نسبت به این باند ها این مشکل بوده که وقتی امپلی فایر اسکپیر رو زیاد میکردم خوب میشده و همون کیفیت رو داشتم این شد که این تصمیم رو گرفتم باندها رو بخرم و av reciver نگیرم و فقط امپلی فایر جدا بخرم
دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم
با سپاس