ممنون میشم اگه لینکشو بزارید!![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ممنون میشم اگه لینکشو بزارید!![]()
Last edited by parisa6628; 03-09-2009 at 14:16.
من 2-3 هفته است که 512 گرفتم .. با استفاده از جواز کسب مغازه مون!! البته مغازه جای دیگه است ولی قبول کردن ..
یعنی با جواز کسب مغازه واسه خونه مون که یه منطقه دیگه هستش adsl دادن ( نتیجه می گیریم زیاد سخت گیر نیستن)!!
فقط مهر مغازه یا شرکت رو حتما میخوان پای قرارداد!!
خب شما با اين وضع بايد 128 آرت برداري.
هر مهری رو قبول نمیکنن ... حتما باید شماره ثبت جواز یا مجوز شرکت داخل مهر درج شده باشه.
سلام دوستان
من 512 دارم و امروز برای اولین بار از یه سایت تورنت داونلود کردم ( با برنامه u torrent )
سوال من اینه که موقع داونلود خیلی upload دارم !!
آیا عادیه یا نه ؟ یه فایل 150 مگی رو تقریبا 30 مگ سند داشتم
نمیدونم عادیه یا نه ؟ اگه امکان داره پاسخ بدین
میدونم جاش اینجا نبود ولی برای اینکه اسپم نشه یه تست سرعت میزارم
![]()
در مورد مغازه ، مهر مغازه ما شماره ثبت جواز روش ثبت نشده !! ولی قبول کردن فقط اسم مغازه و زمینه فعالیتش رو تلفنی پرسیدن ، به همین سادگی!
آگر قبال از تورنت استفاده كردي عاديه اگر هم نه با يه برنامه اينترنت سكوريتي چك كن ببين كدو برنامه ها از پهناي باندت استفاده ميكنند.
kasperky internet security 2010 واسه اين كار خوبه.![]()
نمیدونم. واسه ما که خیلی گیرشون بیشتره. البته خود اپراتور شاتل گفت گیر بیشترش بخاطر اینه که منطقه مخابراتی ما تازه راه افتاده و ممکنه خود مخابرات منطقه سختگیری کنه.
نهایتا همون 128 رو گرفتم... تا 2-3 هفته دیگه نامه دانشگاه میبرم براشون. دردسرش کمتره.
شاتل با اين مودم كار نميكنه.
zyxel,paradyon,asus با اينا بيشتر كار ميكنه توصيه ميشه از خودشون بخر با بيرون تفاوت زيادي نداره.
به به مباركه به ما هم بده فيض ببريم ارشد. راستي يه عكس با ما ميندازي؟![]()
هم اکنون 205 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 205 مهمان)