به نظر من
بستگی به منطقه و مرکز مخابراتی داره
به نظر من
بستگی به منطقه و مرکز مخابراتی داره
اولا که به قول آرمین جا بستگی به مرکز مخابراتی داره.
هیچ شرکتی نیست که شبانه رو به طوری که تا آخر محدود نکه به مشترک نحویل بدن یا اوایل سرعت بالاست برای جمع کردن مشتری بعد سرعتا رو میارن یا اینکه همراه با محدودیت هستن.افت سرعت هم همه دارن ولی بعضی شرکتا مثلا تو یکسال کل ساعت هاش به 3 ساعت نمیکشه بعضی شرکتا هفته ای 3 ساعت قطعی دارن.
قیمت هم که هر شرکتی یه جور سیاستی داره.
اگه اهل نامحدود هستی با سرعت پایین برو مخابرات که ارزونه ولی با قطعی بستگی به شهر داره.
اگه دنبال شبانه هستی که شاتل ماهانه میده ولی 3تومن میگیره با محدودیت سایت های خارجی و ترافیک.
آسیاتک هم که شبانه برای سرویس های 10 گیگ هست که سرعت واقعی رو شاید بده.
های وب که جدیدا خراب شده.
پارس آنلاین فعال خوبه.
صبا نت هم خوبه.
کسی تو این چند روزه افت سرعت داشته.مثلا سرعت دانلودم که هر شب روی 500 بود دیشب از 200 به بالا نمی رفت.کسی مشکلی نداشته؟؟؟ سرویسم مخابرات کرمانه.
شبانه 60 65 در شرایط نرمال
روزانه هم حداقل روی 2مگ بسته میشه
ببینید.یک سوال داشتم.
من در حال حاضر دارم از اینترنت 1024 مبین نت استفاده میکنم
مصرف اینترنت چقدر بیشتر خواهد بود اگر از اینترنت 2048 استفاده کنم؟؟؟؟؟
ایا 1 ساعت وبگردی و باز کردن سایت ها و انجمن ها برای 2048 دوبرابر 1024 حجم مصرفی بیشتری داره ؟؟ یا خیلی کمتر خواهد بود؟؟
اگر منظورتون سرعت مبین نت هست
پیشنهاد می کنم به تاپیک مبین نت مراجعه کنید
سلام.
سرویس اینترنت کدوم شرکت بهتره برای سمت لویزان و شیان؟
من می خوام شبانه رایگان باشه و طول روز هم متوسط سرعت دانلود 100 تا 150 رو داشته باشم.
سلام
به تاپیک استان مربوطه و یا شرکت مراجعه کنید تا سریع تر پاسخ مورد نظر رو دریافت کنید
با تشکر
سلام دوستان من زمانی که اسپلیتر به مودم وصل میکنم اینترنتم سرعتش مثل دایل آپ میشه ولی زمانی که اسپلیتر رو بر میدارم درست میشه میشه من رو راهنمایی کنید در ضمن اسپلیتر رو روی یه مودم دیگه امتحان کردم درست بودش .ممکنه از تنظیمات مودم باشه؟؟؟؟
سلام دوستان من زمانی که اسپلیتر به مودم وصل میکنم اینترنتم سرعتش مثل دایل آپ میشه ولی زمانی که اسپلیتر رو بر میدارم درست میشه میشه من رو راهنمایی کنید در ضمن اسپلیتر رو روی یه مودم دیگه امتحان کردم درست بودش .ممکنه از تنظیمات مودم باشه؟؟؟؟مودم 2730u dlink
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)