تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1014 از 1126 اولاول ... 145149149641004101010111012101310141015101610171018102410641114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,131 به 10,140 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

دوستان این تنظیم خانواده عوض شده کتاب و ناشرش؟ممنون میشم ی عکس از کتاب با اسم ناشرش رو بزارید
    اخلاق خانواده
    مولف : زهرا آیت اللهی

اینکه سایت گلستان از عصر ترکیده و باز نمیشه
    +
    انتخاب واحد نیمسال دوم 93-92 دانشگاه پیام نور :
    از 27 دی ماه 92 لغایت 4 بهمن ماه 1392

2. این کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ای بابا یعنی کسی معماری پاس نکرده اینجا ؟
    کی معماری کامپیوتر پاس کرده؟ چقدر سوالاش شبیه ترمای پیشه ؟ کلا یکی یه راهنمایی بکنه چه جوری بخونم ،کتاب ؟ تمرینای آخر فصل ؟ نمونه سوالا ؟.... دم همتون گرم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

من این درس رو ندارم
    ولی شما 3 دوره نمونه سوال آخر رو بگیر .. ببین تستی ها و تشریحی ها به طور کل از کدوم قسمت میاد
    بعدش برو همون قسمت ها رو بیشتر بخون.
    Last edited by M £ H D I; 06-01-2014 at 23:57.

5. این کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه m.a.r.y.a.m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

درسی سخت تر از اندیشه هم وجود داره؟؟؟ :(

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

فکرنکنم از تفسیرموضوعی قران و نهج البلاغه سخت تر باشه

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

فکرنکنم از تفسیرموضوعی قران و نهج البلاغه سخت تر باشه
    اینا که آسونن سخت ها رو چیکار میخوایید بکنید تخصصی ها کمر شکنن

9. این کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

من ترم پیش پاس کردم. یعنی اول ترم که کتاب رو دیدم تا آخر ترم عزا گرفته بودم که کی میخواد این همه رو بخونه و رسماً ایمان داشتم که میوفتم ولی سه چهار روز وقت داشت امتحانش نشستم فقط یه دور خوندم و خوشبختانه تونستم پاس کنم. میان ترم هم 5 داده بود. تازه خیلی از شکل ها و توضیحاتش رو هم بلد نبودم. کلاً یه بار از اول تا آخر بخونی با همون چیزهایی که تو ذهنت میمونه میشه پاس کرد. بعضی تعریف ها هم تابلو هستن که مهمن اونها رو هم حتما حفظ کن. نمونه سوالا رو هم حتماً ببین چون تو قسمت تشریحی اکثراً تکراری میدن سوالات رو...

کلا تو همه امتحانا این کارایی که الان میخوام بگم رو بکن: اول قبل از هر چیزی نمونه سوالای دو سه تا ترم قبلی رو بگیر و فقط سوالات رو بخون و گزینه هاش رو. کاری هم به جوابش نداشته باش فقط بخونشون تا موقعی که کتاب رو میخونی بدونی از کجاها سوال میاد و اونجاها رو با دقت بیشتری بخونی. بعدش کتاب رو از اول تا آخر حتماً بخون. حتی اگر چیزی ازش نمیفهمی هم بخون چون حداقل یه چیزهایی حتما یادت میمونه که میشه دو سه تا تست رو باهاش زد. بعدشم دوباره برو سروقت نمونه سوالا و اینبار سعی کن خودت جوابا رو بگی و گزینه صحیح رو هم ببینی. تشریحی های ترم های قبل رو هم همونطوری که گفتم حتماً حتماً حفظ کن چون تو معماری حداقل یک سوال تکراریه.

من فکر کنم داری شوخی میکنی اندیشه؟ سختی؟ من همیشه اعتقاد داشتم این دو تا اندیشه ها رو گذاشتن دانشجوی پیام نور آرزوی نمره بالا گرفتن رو به گور نبره
    Last edited by hosseincode2008; 07-01-2014 at 12:08.

11. 2 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقا دمت گرم برم ببینم چیکار میکنم مرسی
    من ترم پیش پاس کردم. یعنی اول ترم که کتاب رو دیدم تا آخر ترم عزا گرفته بودم که کی میخواد این همه رو بخونه و رسماً ایمان داشتم که میوفتم ولی سه چهار روز وقت داشت امتحانش نشستم فقط یه دور خوندم و خوشبختانه تونستم پاس کنم. میان ترم هم 5 داده بود. تازه خیلی از شکل ها و توضیحاتش رو هم بلد نبودم. کلاً یه بار از اول تا آخر بخونی با همون چیزهایی که تو ذهنت میمونه میشه پاس کرد. بعضی تعریف ها هم تابلو هستن که مهمن اونها رو هم حتما حفظ کن. نمونه سوالا رو هم حتماً ببین چون تو قسمت تشریحی اکثراً تکراری میدن سوالات رو...

کلا تو همه امتحانا این کارایی که الان میخوام بگم رو بکن: اول قبل از هر چیزی نمونه سوالای دو سه تا ترم قبلی رو بگیر و فقط سوالات رو بخون و گزینه هاش رو. کاری هم به جوابش نداشته باش فقط بخونشون تا موقعی که کتاب رو میخونی بدونی از کجاها سوال میاد و اونجاها رو با دقت بیشتری بخونی. بعدش کتاب رو از اول تا آخر حتماً بخون. حتی اگر چیزی ازش نمیفهمی هم بخون چون حداقل یه چیزهایی حتما یادت میمونه که میشه دو سه تا تست رو باهاش زد. بعدشم دوباره برو سروقت نمونه سوالا و اینبار سعی کن خودت جوابا رو بگی و گزینه صحیح رو هم ببینی. تشریحی های ترم های قبل رو هم همونطوری که گفتم حتماً حتماً حفظ کن چون تو معماری حداقل یک سوال تکراریه.

من فکر کنم داری شوخی میکنی اندیشه؟ سختی؟ من همیشه اعتقاد داشتم این دو تا اندیشه ها رو گذاشتن دانشجوی پیام نور آرزوی نمره بالا گرفتن رو به گور نبره

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

دوستانی که این ترم فیزیک 1 دادن چجوری بود؟؟؟؟یکی از دوستانم داشت میگفت خیلی سخت بود درسته؟سوال ها از کتاب بود؟

کلا درسته که میگن سوال های این ترم رو خیلی سخت تر دارن طرح میکنند؟

دوستانی که معادلات دیفرانسیل دادن بگن چجوری بخونم...میان ترم 5 داده
    دوستان بجز اقا مهدی کسی نظر دیگه ای داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کلا برنامه همینه هر ترم سخته من فیزیک 1 داشتم ولی حدودا 12 13 تا سوال تستی از تمرینا و مثالای کتاب بود ولی عین کتاب نبود تغییر داده بودن . یکی 2 تا سوال که کلا نه تو تمرینا بود نه تو مثال ها. 2 3 تام شبیه نمونه سوال های سال قبل بود !!! در کل سخت بود
    دوستان بجز اقا مهدی کسی نظر دیگه ای داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •