اخلاق خانواده
مولف : زهرا آیت اللهی
اینکه سایت گلستان از عصر ترکیده و باز نمیشه
+
انتخاب واحد نیمسال دوم 93-92 دانشگاه پیام نور :
از 27 دی ماه 92 لغایت 4 بهمن ماه 1392
اخلاق خانواده
مولف : زهرا آیت اللهی
اینکه سایت گلستان از عصر ترکیده و باز نمیشه
+
انتخاب واحد نیمسال دوم 93-92 دانشگاه پیام نور :
از 27 دی ماه 92 لغایت 4 بهمن ماه 1392
ای بابا یعنی کسی معماری پاس نکرده اینجا ؟
من این درس رو ندارم
ولی شما 3 دوره نمونه سوال آخر رو بگیر .. ببین تستی ها و تشریحی ها به طور کل از کدوم قسمت میاد
بعدش برو همون قسمت ها رو بیشتر بخون.
Last edited by M £ H D I; 06-01-2014 at 23:57.
فکرنکنم از تفسیرموضوعی قران و نهج البلاغه سخت تر باشه
اینا که آسونن سخت ها رو چیکار میخوایید بکنیدتخصصی ها کمر شکنن
![]()
من ترم پیش پاس کردم. یعنی اول ترم که کتاب رو دیدم تا آخر ترم عزا گرفته بودم که کی میخواد این همه رو بخونه و رسماً ایمان داشتم که میوفتمولی سه چهار روز وقت داشت امتحانش نشستم فقط یه دور خوندم و خوشبختانه تونستم پاس کنم. میان ترم هم 5 داده بود. تازه خیلی از شکل ها و توضیحاتش رو هم بلد نبودم. کلاً یه بار از اول تا آخر بخونی با همون چیزهایی که تو ذهنت میمونه میشه پاس کرد. بعضی تعریف ها هم تابلو هستن که مهمن اونها رو هم حتما حفظ کن. نمونه سوالا رو هم حتماً ببین چون تو قسمت تشریحی اکثراً تکراری میدن سوالات رو...
کلا تو همه امتحانا این کارایی که الان میخوام بگم رو بکن: اول قبل از هر چیزی نمونه سوالای دو سه تا ترم قبلی رو بگیر و فقط سوالات رو بخون و گزینه هاش رو. کاری هم به جوابش نداشته باش فقط بخونشون تا موقعی که کتاب رو میخونی بدونی از کجاها سوال میاد و اونجاها رو با دقت بیشتری بخونی. بعدش کتاب رو از اول تا آخر حتماً بخون. حتی اگر چیزی ازش نمیفهمی هم بخون چون حداقل یه چیزهایی حتما یادت میمونه که میشه دو سه تا تست رو باهاش زد. بعدشم دوباره برو سروقت نمونه سوالا و اینبار سعی کن خودت جوابا رو بگی و گزینه صحیح رو هم ببینی. تشریحی های ترم های قبل رو هم همونطوری که گفتم حتماً حتماً حفظ کن چون تو معماری حداقل یک سوال تکراریه.
من فکر کنم داری شوخی میکنیاندیشه؟ سختی؟ من همیشه اعتقاد داشتم این دو تا اندیشه ها رو گذاشتن دانشجوی پیام نور آرزوی نمره بالا گرفتن رو به گور نبره
![]()
Last edited by hosseincode2008; 07-01-2014 at 12:08.
آقا دمت گرم برم ببینم چیکار میکنممرسی
دوستان بجز اقا مهدی کسی نظر دیگه ای داره؟
کلا برنامه همینههر ترم سخته
من فیزیک 1 داشتم ولی حدودا 12 13 تا سوال تستی از تمرینا و مثالای کتاب بود ولی عین کتاب نبود تغییر داده بودن . یکی 2 تا سوال که کلا نه تو تمرینا بود نه تو مثال ها. 2 3 تام شبیه نمونه سوال های سال قبل بود !!! در کل سخت بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)