مراحل داخل این صفحه رو به ترتیب انجام بدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
مراحلی که در این صفحه گفته شده رو انجام بدید مشکل حل میشه
سلام
من یه فایل با پسوند rtf دارم. قرار بود فایل doc به من بدن. ولی اشتباه شده و الان مجبورم تا شنبه صبر کنم.
سعی کردم با ورد بازش کنم ولی خرچنگ قورباغه به اصطلاح نشون میده:
راهی هست بتونم درستش کنم؟
مثل اینکه به unicode مربوط میشه ولی دقیقا نیم دونم باید چیکار کنم و با سرچ کردن هم نتیجه خوبی به دست نبومد.
ممنون یمشم راهنمایی کنین.
![]()
سلام خدمت دوستان گرامی. اگر امکان داره نحوه پاراگراف بندی به شکل عکس زیررو برام توضیح بدین. متشکرم.
ویرایش: دوستان در اینترنت نمونه فایل خام wordاش رو تحت عنوان فرمت همایش پیدا کردم. ولی به هر حال اگه توضیح بدین ممنون میشم.
نمونه عکس: یعنی میخوام عنوان هربخش همین شکلی بتونم بنویسم و خطی کنارش (یا زیرش بیاد) و بعد در هر صفحه در هر دو سمت مطالب رو بنویسم. در کل شبیه به نمونه فایل بالا.
![]()
Last edited by AqAqzZA; 15-07-2016 at 15:33.
سلام
چطوری میشه در هر صفحه بیشتر از یه کادر ایجاد کرد ؟ یعنی مثلا به دلخواه برای قسمت های مختلف یک متن کادر کشید و اندازه کادر خودمون تعیین کنیم ؟
سلام
من استایل ها رو تعریف کردم. هدینگ 1 و 2 و 3 و ...
و شماره گذاری با multilevel list
ولی مشکل اینه که مثلا عنوان ها این شکلی میشه:
1 فصل اول (با هدینگ 1)
1-1 مقدمه (هدینگ 2)
1-2 الـــــــــــــــــــــــ ـــف (هدینگ 2)
1-2-1 بــــــــــــــــــــــــ ـــــ (هدینگ 3)
1-3 جــــــــــــــــــــــــ ــ (هدینگ 2)
سوال اینه که چطور اون عدد 1 کنار فصل اول رو حذف کنم طوری که بقیه فهرست ها بهم نخورن ؟ ممنون
سلام
آیا امکان تایپ و کپی کردن حروف اول یا میانی بصورت تکی هست یا نه؟ منظورم اینه که مثلا ه دوچشم تایپ کنیم بدون اینکه حرف دیگه ایی بهش وصل باشه یا ح اول یا ح وسط و ...
چنین چیزی امکان داره؟![]()
ساده ترین راه اینه که بعد از تایپ حرف مورد نظر کلیدهای ترکیبی shift و J (شیفت + ت) رو با هم فشار بدید. اینطوری علامت ـ به آخر حرف میچسبه و تبدیل به حرف وسط میشه.
مثلا: ح + ـ = حـ
حـ هـ بـ مـ
راه دوم: از منوی استارت Character map رو پیدا کنید. با توجه به فونتی که در کادر بالا وجود داره میتونید کاراکترهای مورد نظر خودتون رو پیدا و انتخاب کنید؛ بعد select و در نهایت با کپی کردن به کلیپ بُرد ببرید. حالا میتونید در محیط word یا جای دیگه اون رو Paste کنید. ضمناً فونت فارسی انتخاب کنید که زیاد بین کاراکترها نگردید
مثل: ﭼ ﭘ ﭽ ﺣ ﺣ ﻬ ﻤ
سلام مشکلی که برام پيش اومده وقتی می خوام فايل ورد پایان نامو پی دف اف کنم به جای تبديل به پی دی اف اون فايل تبديل به notepad میشه . از ی نفر پرسيدم گفت چون چون فهرست خودکار داره اين طوری میشه بايد اونو غير فعال کرد .چطور ميشه اين مشکل رو حل کنم ؟![]()
من میخواهم یک جدول را تو سایز A0 طراحی کنم و پرینت بگیرم اما ورد محدودیت کاغذ دارد چطور میتوانم این کار را انجام بدهم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)