شما کدوم منطقه ی مخابراتی هستی ؟
از کدوم سرویسش استفاده می کنی و سرعت دانلودت چقدره ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شما کدوم منطقه ی مخابراتی هستی ؟
از کدوم سرویسش استفاده می کنی و سرعت دانلودت چقدره ؟
من یکی از کارمندای اندیشه ام .قطعی های اخیر مقصر اندیشه نبود
خب، مقصر کی بوده و هست، دوست عزیز؟ مگه شرکت شما واسطه بین مخابرات و مشترکانش نیست؟ وقتی مشترک سرویس وعده داده شده را از شما دریافت نمیکنه، و طرف حسابش هم مخابرات نیست، باید از کی انتقاد کنه؟! اگر شرکت شما مقصر نیست، چرا نمیاد در اون سایتش رسما مشکل را به مشترکینش توضیح نمیده؟ اگر شرکت شما واقعا شفاف برخورد کنه، و مشکل هم از طرف خودش نباشه، آیا هیچ آدم عاقلی میاد ازش انتقاد کنه؟ شرکت شما نه حاضره مشکلات را به گردن بگیره، و نه حاضر مقصر احتمالی را معرفی کنه. علتش هم ساده هست، اگر الان شرکت شما از مخابرات یا هر سازمان دیگه ایی که بر فرض مقصر هستند، شکایت کنه، و آنها را متهم به کم کاری کنه، پای خودش هم در مشکلات مختلف گیر هستند، و آنها هم متقابلا به موارد تخلف و کم کاری شرکت شما اشاره می کنند. اون وقت هست که مشتری متوجه میشه پشت این به اصطلاح سرویس دهی ها چه کثافت کاری هایی هست. به همین جهت، تمامی طرف های مسئول، از شرکت شما گرفته، تا مخابرات، ترجیح میدن که سکوت کنند، تا پته خودشون بر آب نره!من یکی از کارمندای اندیشه ام .قطعی های اخیر مقصر اندیشه نبود
از بحث قطعی که بگذریم، چه توضیحی درباره اخلال های متعددی که از ماه آخر سال 89 تا به امروز در بازه های زمانی مختلف روی پورت 80 و روی سرویس های گوگل اعمال می کنید، دارید؟ دوست قبل از شما مدعی مشکل در سرویس فیلترینگ شمال غرب بود، ولی مشخص نکرد که اگر همچین مشکلی هست، چرا برای سایر ISP های استان این اتفاق نمیافته که مثلا چند هفته در پورت 80 شان اختلال شدید ایجاد بشه، یا صفحه جستجوی گوگل در مقایسه با سایر سرویس های جستجو 10 برابر کند تر باز بشه؟
قبلا هم گفتم، اگر واقعا به فکر سرویس دهی به مردم هستید، خب به جای اینکه فضای سایت اینترنتی شرکت را صرف لینک اخبار خبرگزاری ها کنید، اخبار مربوط به سرویس های خودتان و قطعی ها و دلایل آنها را شفاف در آنجا منعکس کنید. اگر هم واقعا درست کار کردید، نباید از این باکی داشته باشید که فردا یک سازمان یا نهاد در مقابل شفاف سازی شما موضع گیری کنه.
دمت گرم! خیلی باهات حال کردم که اومدی گفتی من کارمند اندیشه م، بعد ازش هواداری کردی!
تو این بحث کارمندای ISP های دیگه هم هستن ولی وجود ندارن بگن ما از فلان ISP هستیم اینجا خودشون رو به عنوان مشتری خودشون جا می زنن(فلاکت ISP هامون رو می بینی؟) با دروغ و مزخرف و فتوشاپ و ... واسه ISP شون تبلیغ می کنن هر کی هم از ISP شون ناراضی باشه می گن مشکل از خط و نویزه.
به سلامتی هرچی آدم با وجود! ( الان که سر صبحه ولی سری بعد یادم می مونه)
من هم با گوگل مشکل داشتم با Firefox ولی با Google Chrome مشکل حل شد و خیلی سریع صفحه ی گوگل لود میشه. شما هم یه تست بکن.
Last edited by phidelity; 12-08-2011 at 07:35.
دیگه واقعا نوبره! سابقه نداشته اختلال شبکه اندیشه اینقدر طول بکشه
10 روزه پیش 35 تومن ریختم 5 روزه این مکافات ولمون نمیکنه! آقای کارمند، اندیشه هیچوقت حاضر شده خسارت بده و به شارژ مشترکاش اضافه کنه؟ کلا تو اساسنامه و مرامنامه شرکت شما همچین لغتی وجود داره؟
آخه دیگه تو این فروم هم باید با ------ اومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پینگش خیلی فوق العادست من تاحالا چنین پینگی ندیده بودم
می شه بگی چه سرویسی داره و کجا این سرویس رو استفاده می کنی
یکم مشکوکه ها![]()
منم خوشحالم که صادقانه صحبت کردین ، دلیلی نداره دوست عزیز بخوایم دروغ بگیم اینجا یک نفر نیست که داره در مورد شرکتهای ISP صحبت می کنه فکر می کنم از هر شرکت اینترنتی چند نفر هستن که صحبت می کنن
فتوشاپ چیه آخه الان یعنی این لینک پایین فتوشاپه ، من فکر می کنم هر شرکتی که خوب سرویس بده همه ازش تعریف می کنن ، در ضمن الان تمام شرکتهای ISP (همه رو می گم) دارن کم فروشی می کنن البته دولت هم مقصره چون اصلی ترین مشکل ارتباطات اینترنتی کشور ، نتیجش هم که دیدیم تو دنیا از آخر ششم شدیم
ولی این اندیشه هم دیگه داره ناز میکنه برای مشتری ها
کسی بخواد سرویس بگیره باید دومه تو نوبت باشه
شما هم مثل دائی جان ناپلئون خدا بیامرز به همه چی مشکوکی
این پینگ رو از محل کارم گرفتم که فکر کنم 512 باشه و مرکز 2 هست.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)