با درود
ضمن تشکر از تمامی دوستانی که اطلاعات با ارزش خود را در اختیار سایرین قرار می دهند ، بعنوان یک ناوارد برای خرید دوربین دیجیتال بین دو دستگاه canon sx30 & nikon p500 مردد هستم . از دوستان عزیز خواهش میکنم راهنماییم کنند .
با درود
ضمن تشکر از تمامی دوستانی که اطلاعات با ارزش خود را در اختیار سایرین قرار می دهند ، بعنوان یک ناوارد برای خرید دوربین دیجیتال بین دو دستگاه canon sx30 & nikon p500 مردد هستم . از دوستان عزیز خواهش میکنم راهنماییم کنند .
Sony Nex 3 و Nex 5 دوربین های بسیار خوبی هستند اما خوب محدودیت های مربوط به خودشون رو هم دارن که البته برای شما که قصد استفاده از اینها رو برای خارج از کشور دارید این محدودیت ها کمتر هم میشه و بهتره .
به نظر شخص من اگر با ابعاد و وزن نیکون D5100 ( دقت کنید دی 5100 نه نیکون دی 5000 ) مشکلی ندارید ، بهترین انتخاب برای شما تا این سقف بودجه خواهد بود . یک لنز واید هم بعدها تهیه کنید و از مناظر اروپا لذت ببرید .
شاد باشید .
مرسي بابت جوابتون
ممكنه با جزئيات بيشتر بگين كه اون مدل Nikon چه برتري هايي داره نسبت به نكس ؟
چون نكس سبك تر و كوچيكتره و من ميخوام كلا همه ي خوبي و بدي هارو سبك سنگين كنم و ببينم كدوم بهتره
مثلا تو عكاسي از موضوعات متحرك بهتره يا از نظر رنگ يا چيز ديگه؟
من واسم کنون یا نیکون بودن فرقی نمی کنه
شما فکر می کنین بهترین ترکیب رو میشه از نیکون 3100 و 18-105 گرفت؟
و ترکیب کنون 550 دی و 105-18 چجوره ترکیبش؟
قیمتاشون رو وقتی با کیت 105-18 تعویض کنیم چجور در میاد؟؟؟
از کجا میشه خرید کرد با قیمت خوب و گارانتی و خدمات پس از فروش رو چقدر در نظر بگیرم؟
ممنون واسه کمکتون!
Last edited by sahandmsh; 29-07-2011 at 18:21.
ممكنه با جزئيات بيشتر بگين كه اون مدل Nikon چه برتري هايي داره نسبت به نكس ؟
چون نكس سبك تر و كوچيكتره و من ميخوام كلا همه ي خوبي و بدي هارو سبك سنگين كنم و ببينم كدوم بهتره
مثلا تو عكاسي از موضوعات متحرك بهتره يا از نظر رنگ يا چيز ديگه؟این لینک رو مطالعه کنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد بعضی موارد که بیشتر از همه مهم هستند و حالت عمومی تری هم برای همه دارند :
برتری های Nikon D5100 :
فیلمبرداری فول اچ دی در برابر اچ دی
تعدد و تنوع لنز که به نظر من مهم ترین عامل هستش ( حداقل 168 لنز برای نیکون که هر سال هم بهشون اضافه میشه و 3 لنز برای سونی نکس 3 )
ایزوی بالاتر ( دو برابر )
زمان شارژ بسیار بیشتر ( بسته به کارکرد تا دو برابر )
فلاش داخلی پاپ آپ ( نکس 3 فلاش سر خود نیست یعنی هیچ گونه فلاشی نداره و باید اکسترنال نصب کرد روی هات شو )
ویوفایندر یا همون چشمی ( نکس 3 نداره و باید از صفحه نمایشگر همه چیز رو دید و برای اطلاع شما ، من و دوستان عکاسم طی این چند سال استفاده از دوربین عکاسی شاید برای عکاسی به تعداد کمتر از انگشتان دست از صفحه نمایشگر استفاده کرده باشیم و فقط در ویوفایندر کادر رو می بندیم )
برتری های سونی نکس 3 :
ابعاد بسیار کوچکتر و وزن کمتر ( نصف وزن نیکون )
تعداد نقاط فوکوس بیشتر
دارای 2 اسلات مموری ( خیلی کاربردیه )
سرعت عکاسی بیشتر ( 7 فریم در ثانیه در مقابل 4 فریم )
قیمت کمتر
موارد دیگه هم اگر بخوایم وارد جزییات بشیم هست که به نظر من نیازی به ارائه اونها نیست و با همین مواردی که ذکر شد میشه تصمیم گرفت که کدوم یکی از این دو دوربین ارزشمند برای هدفی که هر فردی داره مناسب تر هستش .
بهترین ترکیب که میشه موارد دیگه باشه اما به نظرم ترکیب دی 3100 و 18-105 برای کیس شما پیشنهاد خوبی باشه .من واسم کنون یا نیکون بودن فرقی نمی کنه
شما فکر می کنین بهترین ترکیب رو میشه از نیکون 3100 و 18-105 گرفت؟
و ترکیب کنون 550 دی و 105-18 چجوره ترکیبش؟
قیمتاشون رو وقتی با کیت 105-18 تعویض کنیم چجور در میاد؟؟؟
از کجا میشه خرید کرد با قیمت خوب و گارانتی و خدمات پس از فروش رو چقدر در نظر بگیرم؟
550 دی کنن هستش و لنز نیکون یعنی 18-105 رو نمیشه روی اون سوار کرد . البته میشه از لنزهای 18-135 و موارد مشابه استفاده کرد که باید بودجه رو بیشتر کنید چیز حدود 400 تومن بیشتر .
برای قیمت ها چون روز به روز عوض میشه می تونید با نمایندگی شرکت های عرضه کننده تماس بگیرید و البته اگر تهران هستید سمت جمهوری و حافظ و . . . هم میشه رفت . فقط پیشنهاد میکنم که برای خرید عجله نکنید و اینطور نباشه که اگر فرضا امروز رفتید بازار برای خرید ، حتما همین امروز هم خرید کنید . از همه جا قیمت بگیرید و بهترین قیمت رو خریداری کنید . گارانتی هم فقط باشه ، زیاد اسمش مهم نیست . لوازم جانبی هم از فروشنده ای که دوربین رو می خرید ، نخرید و از جاهای دیگه خرید کنید .
موفق باشید و خرید خوبی داشته باشید دوست من .
بازم ممنون بابت وقتي كه گذاشتي
از مزاياي Nikon فيلمبرداري Full HD و تنوع لنز و فلاش برام مهم نيست چون من نه پول لنز دارم نه قصد خريد لنز
ويديو ام كلا مهم نيست برام و فلاش هم به ندرت اشتفاده ميشه و اگه لازم بشه هم كه به صورت اكسترنال موجوده
باطري NEX C3 هم بهتر شده نسبت به 3 و 5 و تا چهارصدو خورده اي عكس جواب ميده كه كافيمه
اما ISO و View finder
ممكنه بگي LCD غير از مشكلات احتمالي زير نور ديگه چه ضعف اساسي نسبت به View finder داره ؟
و اينكه NEX عكساي شب خيلي خوبي داره, اين ISO دوبرابري در عمل چقدر به نظرت ميتونه تاثير گذار باشه ؟
سلام
من یک تازه کار هستم که چندی پیش یک Canon SX30 خریدم و از آن راضیم و از عکس گرفتن باآن هم خیلی لذت میبرم.
من زیاد در بیرون از طبیعت وآثار باستانی عکس میگیرم.
سه پایه ای میخواهم که سبک و محکم باشد و در شیب و پرتگاه باریک هم قابل استفاده باشد.
دوستان حرفه ای راهنمایی بفرمایند. سپاسگزارم.
تصویری که شما توی صفحه نمایشگر می بینید بطرز محسوسی با تصویری که روی سنسور ثبت میشه متفاوت هستش . مخصوصا برای این نمایشگرهای 920 کیلو که بطور اغراق آمیزی تصاویر رو نشون میدن . اگر ثبت های شما چندان حساس نیست که این موضوع برای شما اهمیت داشته باشه و با مشکل نور هم کنار بیاید که نداشتن ویوفایندر برای شما عیب به حساب نمیاد .اما ISO و View finder
ممكنه بگي LCD غير از مشكلات احتمالي زير نور ديگه چه ضعف اساسي نسبت به View finder داره ؟
و اينكه NEX عكساي شب خيلي خوبي داره, اين ISO دوبرابري در عمل چقدر به نظرت ميتونه تاثير گذار باشه ؟
در مورد ایزو خوب یک چیز بدیهی هستش . حساسیت دو برابر به معنای آزادی عمل برای بستن یک استاپ دیاف با سرعت شاتر ثابت یــــــــــــا یک استاپ سریع تر کردن شاتر با مقدار دیاف ثابت هستش که این یعنی بسته به کاربرد و بترتیب ، بیشتر کردن عمق میدان یــــــــــــا سریع تر کردن ثبت که باعث کم شدن بلار شدن میشه .
مثلا شما با ایزوی 800 ، دیاف 5.6 و سرعت شاتر 1/80 بهتر میتونید سوژه رو فریز کنید یا با ایزوی 1600 ، دیاف 5.6 و سرعت شاتر 1/160 ؟؟ خوب مشخصا مورد دوم . ( البته اگر تنها همین مورد هنوز برای شما عامل بازدارنده خرید نکس 3 هستش و بقیه موارد برای شما حل شده هستند ، من پیشنهاد میکنم همون نکس 3 رو خریداری کنید ) .
درودسه پایه ای میخواهم که سبک و محکم باشد و در شیب و پرتگاه باریک هم قابل استفاده باشد.
والا من که حرفه ای نیستم اما در حد اطلاعات عرض میکنم که برای کاربری شما با توجه به وزن کم دوربین و مکانهایی که قصد رفتن دارید مثل آثار باستانی یا مناظر طبیعی چندان نیازی به سه پایه های حرفه ای ندارید و با سه پایه های چینی با برندهای مختلف که توی بازار هستند هم میتونید کار خودتون رو حداقل برای چندین سال راه بندازید . قیمت هم از 10 تومان برای جنس های افتضاح شروع میشه تا جنس های تقریبا خوب چینی که حدود 30 هزار تومن قیمت دارن .
در غیر اینصورت و اگر قصد خرید سه پایه های حرفه ای رو دارید باید بودجه رو بالای 100 ست کنید .
موفق باشید .
پی نوشت :
توی اهواز برندهای حرفه ای سه پایه رو فروشگاه پیکسل و برندهای معمولی تر و اکثرا چینی رو دو فروشگاه کنج پاساژ مرکزی کامپیوتر روبروی خیابان طالقانی موجود دارن .
تایید میشه خیلی زیاد
به سفارش بچه های همین جا برای یکی از دوستام همین Ixus 300 رو گرفتم،به لطف سنسور Cmos و رزولوشن 10 مگا + F2 واقعا کیفیت خوبی داره،ضمنا ماکروش هم تا 1 سانت جواب میده که همه اینها واسه این دوربین فسقلی عالی بود،ضمنا توی مود اتو و عکس برداری INdoor تو شب،واقعا روی SX210 خودمو کم کرد،کیفیت خیلی خیلی عالی بود و SX210 تو شب حرفی در مقابلش برای گفتن نداشت
پیشنهاد میکنم هرکی بودجش حدود 300 تومنه و میخواد بی دنگ وفنگ عکس بگیره همین Ixus 300 رو بگیره،فقط حواستون باشه که دو جورش هست :سنگاپور و ژاپن
سنگاپورش منو فارسی داره و ژاپنیش خیر
![]()
من هم مدتی پیش بعنوان یک تازه کار بین این 2 مدل و Fuji HS20 , واقعا نمیدونستم کدوم رو انتخاب کنم که پس از مشورت و کلی تحقیق و مقایسه فوجی رو انتخاب کردم و راضی هستم. در ضمن سونی HX100 هم هست، اما بعد از فوجی حتما کانن sx30 !
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)