یعنی هرچی عدد سیگنال کمتر باشه بهتره؟
یعنی هرچی عدد سیگنال کمتر باشه بهتره؟
کلا مدل های 4جی کم وارد ایران میشن (تا قبل از راه افتادن نسل 4 منطقی بود) وگرنه خیلی از گوشی ها دیگه دارن قدیمی میشن. مخصوصا گوشی هایی که در دو مدل یکی 3جی و 4جی ساخته میشن مدل دوم معمولا وارد کشور نمیشه مثل همین گلکسی ایس 4
باید منتظر گوشی هایی مثل اومیا 635 -638 و 735 بود دید کی وارد ایران میشن
عددی که به صفر نزدیک تر بهتره
هرچی قدر مطلق عدد کوچکتر باشه بهتره (|60-| بهتره از |80-|)
دوست عزیز الان بیشتر مردم روستاها و حتی عشایر با خرج حدود 70 الی 100 هزار تومن دیش ماهواره نصب کردن و مشغول دیدن سریالهای مزخرف ساخت ترکیه و کلمبیا و ... هستند و شبکه های صداوسیما رو هم روی عربست(بدر) با کیفیت خوب میبینن . الان کی دیگه شبکه های داخلی رو نگاه میکنه؟! الان ملت مخصوصا خانم های محترم با جم و فارسی 1 و تی وی پرشیا و ... روزگار میگذرونن!
تا جای که من میبینم الان بیشتر مردم روستاها مخصوصا جوانانش حداقل یک گوشی هوآوی ارزون قیمت 3جی دارن![]()
Last edited by m2music; 22-02-2015 at 21:04.
من سه روز پیش به اون ایمیلی که کریمی گذاشت ایمیل زدم و مشکل آنتن دهی دکل ایرانسل شهرمون رو بهشون گفتم، دیشب یکی از کارشناساشون بهم زنگ زد و یسری سوالات کرد و گفت شماره ی دو نفر از دوستانت رو بده تا به اونا هم زنگ بزنیم و اگه مشکلی بود برطرف بشه
هنوز که مشکل دکل برطرف نشده، اگه اومدن رسیدگی کردن و درست شد نتیجه رو اعلام میکنم
مشکل هم ازین قراره که کلا تو شهر ما یه دکل ایرانسل هست، بعدش چند ماه قبل، حدود ماه رمضان یکی از فرستنده ها (یا سکتور، همون مستطیل سفیدا) که از شانس بد ما به سمت خونه ی ما بود و اکثرا ازین سکتور آنتن میگیرم، دچار مشکل شد و واسه یه هفته کلا اینترنت نداشت، بعد یک هفته وصل شد ولی سرعتش تو خلوت ترین ساعات هم به ۵ کیلوبایت نمیکشید، ما هم گفتیم خودشون میان درستش میکنن، این در صورتی بود که دو سکتور دیگه سرعت نسبتا خوبی،(همیشه بالای ۱۰ کیلوبایت ) داشتن. قبل از این اتفاق من هر ماه دوتا بسته ی دو گیگ مصرف میکردم ولی به بعد حتی نمیشد یه پیج کوچیک باز کرد، دو سه ماه معطل شدیم درست نشد، بعدش از سر ناچاری بسته همراه اول گرفتم که اونم روز به روز سرعتش خوابید و بعد از فعال شدن فورجی تو مشهد کلا نت همراه اول هم پوکید، بعدش هم که بسته های ایرانسل گرون شد و من دیگه ماهانه نگرفتم ولی چون ۵ گیگ دیتا داشتم بسته دویست مگ ماهانه فعال کردم
بگذریم، حدود یک هفته قبل یه مشکلات دیگه ای هم اضافه شد، با اینکه بیشتر از هفتصد متر با دکل فاصله ندارم ولی مدام آنتن کم میشه تا اینکه قطع میشه و میپره، بعد از چند ثانیه آنتن میاد که اونم از دکل های روستا های اطراف هست که نه نت داره و نه موقع مکالمه کیفیت
منم همین مشکل رو با اختصار به آدرسی که کریمی داد ایمیل کردم و دیشب بهم زنگ زدن، حالا نمی دونم نتیجه داره یا نه
ولی فکر کنم مشکل پرش آنتن مربوط به تجهیز تربت حیدریه به نسل سه باشه، چون کل پهنای باند دکل های ایرانسل تو محدوده کاشمر و شهر و روستاهای اطراف از طریق لینک از تربت حیدریه تغذیه میشه و هیچ کدوم از دکل هاش از فیبر نوری استفاده نمیکنه
Sent from my PAP5500DUO
بله کاملا درسته ولی اون با 100 تومن یه امکاناتی رو برای 4 نفر و حتی بیشتر فراهم میکنه و حداقل 6 7 سالی هم ازش استفاده میکنن همشون
دلیلشم این هست که به نظرشون برنامه های اون ور بهتر هست و شبکه های بیشتری + شبکه های کل ایران در دسترسش هست
ای آقا دلتون خوشه ، شاید باورتون نشه اینا فقط برای وایبر و چت و این چیزا از اینترنت استفاده میکنن و اصلا شاید ندونن نسل سوم و چهارم چیه
ما که از خدامونه این اتفاق بیفته ولی خب باید خواسته های اونا رو هم سنجید و دید
حالا روستا پیشکش ، ایرانسل این شهر ها رو به درستی خوبی سرویس بده
من شنیده بودم یکی از مزیت های 4g نسبت به 3g اینه که با سیگنال کم میشه سرعت بالا داشت؟بالاخره ما نفهمیدم این حرف درسته یا نه؟![]()
بله اینطوری هست. اما بالاخره سرعت 4G هم به قوی بودن سیگنال شدیدا ربط داره و هرچه به دکل نزدیکتر باشید سرعت بیشتری دریافت میکنید.
با سیگنال خیلی ضعیف حداقل سرعت 6-8مگ رو میده.
گوشی هووای y550 قیمتش ۳۸۰ تومن از طبقه ششم علاالدین من بعنوان گوشی و مودم استفاده میکنم خوشبختانه روی 4G اصلا داغ نمیکنه. فعلا من که راضیم تا ببینیم بعد چی پیش میاد. فقط پارت نامبر L01 بگیر اگه خواستی بخری.
Sent from my iPhone using Tapatalk
بعد این مدل قابلیت شیر داره؟یعنی من میتونم از یه گوشیه دیگه از اینترنتش استفاده کنم؟
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
قابلیت هات اسپات داره میتونی راحت شیر کنی اخرین ورژن اندروید هم داره یعنی 4.4.4 و اندروید ۵ قراره براش بیاد.
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)