تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1013 از 3347 اولاول ... 13513913963100310091010101110121013101410151016101710231063111315132013 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,121 به 10,130 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یعنی‌ هرچی‌ عدد سیگنال کمتر باشه بهتره؟

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

Samsung Galaxy Ace 4 LTE
    Samsung Galaxy Ace Style LTE

این دو مدل 4جی رو ساپورت میکنن ولی فکر کنم هنوز وارد ایران نشدن؟
    کلا مدل های 4جی کم وارد ایران میشن (تا قبل از راه افتادن نسل 4 منطقی بود) وگرنه خیلی از گوشی ها دیگه دارن قدیمی میشن. مخصوصا گوشی هایی که در دو مدل یکی 3جی و 4جی ساخته میشن مدل دوم معمولا وارد کشور نمیشه مثل همین گلکسی ایس 4

باید منتظر گوشی هایی مثل اومیا 635 -638 و 735 بود دید کی وارد ایران میشن

یعنی‌ هرچی‌ عدد سیگنال کمتر باشه بهتره؟
    عددی که به صفر نزدیک تر بهتره

هرچی قدر مطلق عدد کوچکتر باشه بهتره (|60-| بهتره از |80-|)

3. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

به نظر شما اون روستایی براش تلویزیون مهم تره یا نسل چهارم ؟؟
    کدوم روستایی میتونه 800 تومن حداقل پول گوشی نسل چهارم ساپورت بده ؟!
    خودتون میگید روستایی ، آخه منبع در آمده اونا چیه که بخوان هزینه کنن گوشی 4جی یا مودم بگیره
    بیچاره حتی دستگاه دیجیتال هم نمیدونه چیه ، همه شرایط رو در نظر بگیرید
    الان داره تلویزیون مفت و مجانی میبینه و کنارش 3نفر دیگم نگاه میکنن ولی اونطوری باید بسته بخره فلان قدر توی یه موبایل 5 اینچی بشینه تنها نگاه کنه و یه گوشی هم که هیچی 3تا دیگه هم برای اعضای خانواده بخره
    دوست عزیز الان بیشتر مردم روستاها و حتی عشایر با خرج حدود 70 الی 100 هزار تومن دیش ماهواره نصب کردن و مشغول دیدن سریالهای مزخرف ساخت ترکیه و کلمبیا و ... هستند و شبکه های صداوسیما رو هم روی عربست(بدر) با کیفیت خوب میبینن . الان کی دیگه شبکه های داخلی رو نگاه میکنه؟! الان ملت مخصوصا خانم های محترم با جم و فارسی 1 و تی وی پرشیا و ... روزگار میگذرونن!
    تا جای که من میبینم الان بیشتر مردم روستاها مخصوصا جوانانش حداقل یک گوشی هوآوی ارزون قیمت 3جی دارن
    Last edited by m2music; 22-02-2015 at 21:04.

5. 4 کاربر از m2music بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

من سه روز پیش به اون ایمیلی که کریمی گذاشت ایمیل زدم و مشکل آنتن دهی دکل ایرانسل شهرمون رو بهشون گفتم، دیشب یکی از کارشناساشون بهم زنگ زد و یسری سوالات کرد و گفت شماره ی دو نفر از دوستانت رو بده تا به اونا هم زنگ بزنیم و اگه مشکلی بود برطرف بشه
    هنوز که مشکل دکل برطرف نشده، اگه اومدن رسیدگی کردن و درست شد نتیجه رو اعلام میکنم
    مشکل هم ازین قراره که کلا تو شهر ما یه دکل ایرانسل هست، بعدش چند ماه قبل، حدود ماه رمضان یکی از فرستنده ها (یا سکتور، همون مستطیل سفیدا) که از شانس بد ما به سمت خونه ی ما بود و اکثرا ازین سکتور آنتن میگیرم، دچار مشکل شد و واسه یه هفته کلا اینترنت نداشت، بعد یک هفته وصل شد ولی سرعتش تو خلوت ترین ساعات هم به ۵ کیلوبایت نمیکشید، ما هم گفتیم خودشون میان درستش میکنن، این در صورتی بود که دو سکتور دیگه سرعت نسبتا خوبی،(همیشه بالای ۱۰ کیلوبایت ) داشتن. قبل از این اتفاق من هر ماه دوتا بسته ی دو گیگ مصرف میکردم ولی به بعد حتی نمیشد یه پیج کوچیک باز کرد، دو سه ماه معطل شدیم درست نشد، بعدش از سر ناچاری بسته همراه اول گرفتم که اونم روز به روز سرعتش خوابید و بعد از فعال شدن فورجی تو مشهد کلا نت همراه اول هم پوکید، بعدش هم که بسته های ایرانسل گرون شد و من دیگه ماهانه نگرفتم ولی چون ۵ گیگ دیتا داشتم بسته دویست مگ ماهانه فعال کردم
    بگذریم، حدود یک هفته قبل یه مشکلات دیگه ای هم اضافه شد، با اینکه بیشتر از هفتصد متر با دکل فاصله ندارم ولی مدام آنتن کم میشه تا اینکه قطع میشه و میپره، بعد از چند ثانیه آنتن میاد که اونم از دکل های روستا های اطراف هست که نه نت داره و نه موقع مکالمه کیفیت
    منم همین مشکل رو با اختصار به آدرسی که کریمی داد ایمیل کردم و دیشب بهم زنگ زدن، حالا نمی دونم نتیجه داره یا نه
    ولی فکر کنم مشکل پرش آنتن مربوط به تجهیز تربت حیدریه به نسل سه باشه، چون کل پهنای باند دکل های ایرانسل تو محدوده کاشمر و شهر و روستاهای اطراف از طریق لینک از تربت حیدریه تغذیه میشه و هیچ کدوم از دکل هاش از فیبر نوری استفاده نمیکنه

Sent from my PAP5500DUO

7. این کاربر از mcuteangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

دوست عزیز الان بیشتر مردم روستاها و حتی عشایر با خرج حدود 70 الی 100 هزار تومن دیش ماهواره نصب کردن و مشغول دیدن سریالهای مخرف ساخت ترکیه و کلمبیا و ... هستند و شبکه های صداوسیما رو هم روی عربست(بدر) با کیفیت خوب میبینن . الان کی دیگه شبکه های داخلی رو نگاه میکنه؟! الان ملت مخصوصا خانم های محترم با جم و فارسی 1 و تی وی پرشیا و ... روزگار میگذرونن!
    تا جای که من میبینم الان بشتر مردم روستاها مخصوصا جوانانش حداقل یک گوشی هوآوی ارزون قیمت 3جی دارن
    بله کاملا درسته ولی اون با 100 تومن یه امکاناتی رو برای 4 نفر و حتی بیشتر فراهم میکنه و حداقل 6 7 سالی هم ازش استفاده میکنن همشون
    دلیلشم این هست که به نظرشون برنامه های اون ور بهتر هست و شبکه های بیشتری + شبکه های کل ایران در دسترسش هست
    ای آقا دلتون خوشه ، شاید باورتون نشه اینا فقط برای وایبر و چت و این چیزا از اینترنت استفاده میکنن و اصلا شاید ندونن نسل سوم و چهارم چیه
    ما که از خدامونه این اتفاق بیفته ولی خب باید خواسته های اونا رو هم سنجید و دید
    حالا روستا پیشکش ، ایرانسل این شهر ها رو به درستی خوبی سرویس بده

9. این کاربر از smj.hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من شنیده بودم یکی از مزیت های 4g نسبت به 3g اینه که با سیگنال کم میشه سرعت بالا داشت؟بالاخره ما نفهمیدم این حرف درسته یا نه؟

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من شنیده بودم یکی از مزیت های 4g نسبت به 3g اینه که با سیگنال کم میشه سرعت بالا داشت؟بالاخره ما نفهمیدم این حرف درسته یا نه؟
    بله اینطوری هست. اما بالاخره سرعت 4G هم به قوی بودن سیگنال شدیدا ربط داره و هرچه به دکل نزدیکتر باشید سرعت بیشتری دریافت میکنید.
    با سیگنال خیلی ضعیف حداقل سرعت 6-8مگ رو میده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

380 و 4g???شوخی میکنی؟؟؟مدلش چیه؟اگه اینجوری باشه به عنوان مودم خیلی خوبه

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
    گوشی هووای y550 قیمتش ۳۸۰ تومن از طبقه ششم علاالدین من بعنوان گوشی و مودم استفاده میکنم خوشبختانه روی 4G اصلا داغ نمیکنه. فعلا من که راضیم تا ببینیم بعد چی پیش میاد. فقط پارت نامبر L01 بگیر اگه خواستی بخری.

Sent from my iPhone using Tapatalk

13. 5 کاربر از mehdi-sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

گوشی هووای y550 قیمتش ۳۸۰ تومن از طبقه ششم علاالدین من بعنوان گوشی و مودم استفاده میکنم خوشبختانه روی 4G اصلا داغ نمیکنه. فعلا من که راضیم تا ببینیم بعد چی پیش میاد. فقط پارت نامبر L01 بگیر اگه خواستی بخری.

بعد این مدل قابلیت شیر داره؟یعنی من میتونم از یه گوشیه دیگه از اینترنتش استفاده کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعد این مدل قابلیت شیر داره؟یعنی من میتونم از یه گوشیه دیگه از اینترنتش استفاده کنم؟

قابلیت هات اسپات داره میتونی راحت شیر کنی اخرین ورژن اندروید هم داره یعنی 4.4.4 و اندروید ۵ قراره براش بیاد.

16. 2 کاربر از mehdi-sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •