تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1013 از 4428 اولاول ... 13513913963100310091010101110121013101410151016101710231063111315132013 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,121 به 10,130 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من فعلا دارم از سرویس تمدید موقت استفاده میکنم سرعتش خیلی بهتر از سرویس هست که داشتم. حیف که امشب تموم میشه.

از پارس یه همچین پینگی بعید هست

2. این کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amylee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

13

فکر نکنم این قضیه کم شدن سرعت خیلی مربوط به محله و مخابرات و .. داشته باشه ---- اگه اینجوری بود باید همیشه سرعتمون کم می موند نه اینکه یه شب 50 باشه یه شب 120 یا -- اینکه همه مشترکای پارس آنلاین باید سرعتشون کم باشه و همشون اینجا جمع بشن!!! رسما یه شب درمیون سرعت من یکی که داره کم و زیاد میشه

کلا بجای اینکه اینترنت واسمون بشه یه وسیله به درد بخور، شده آینده دق!!
    مسئله فقط شبانه نیست و روزانه هم همینه خیلی افت داشته و غیر قایل تحمل شده

4. 2 کاربر از amylee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kamlo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مسئله فقط شبانه نیست و روزانه هم همینه خیلی افت داشته و غیر قایل تحمل شده
    دقیقا من هم همین مشکل رو دارم سرعت روزانه ی من از 200 رسیده به 80!!!!

این وضعیت خیلی بده!!!

6. این کاربر از kamlo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kamlo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من فعلا دارم از سرویس تمدید موقت استفاده میکنم سرعتش خیلی بهتر از سرویس هست که داشتم. حیف که امشب تموم میشه.

این تمدید موقت داستانش چیه؟ چطوری میشه تمدید موقت کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MojiOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینترنت من درست شده ! هورااااااااا سرعت دانلود = 207
    Last edited by MojiOS; 22-08-2011 at 21:51.

9. 2 کاربر از MojiOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من تو این مورد اشکال دارم بعضی موقع ها با حالت bridge کانکت میشه بعضی موقع ها نمیشه!

باید مک آدرس رو فعال کنم؟
    ببین اگر تو حالت Bridge زیاد قطع میشی یا اینکه موقع وصل شدن گاهی میشه و گاهی نمیشه مطمئن باش تو حالت دیگه هم همینه فقط فرقش اینه که چون تو حالت PPPoE مودم اینکارو میکنه و سریع سعی مجدد میکنه شما متوجه این موضوع زیاد نمیشی.
    ممکنه ایراد از نویز خط یا شلوغی بیش از حد لینک سرویس دهنده باشه.

11. این کاربر از Ehsan1355 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Hi5

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

Last edited by l30l30y; 22-08-2011 at 22:22.

13. این کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

میگم شما صاحب پارس آفلاین نیستی؟
    غلط نکنم یکی از سهامداراشی...
    حداقل واسش که کار میکنی؟
    این همه اطلاعاتت زیاده در مورد پارس آفلاین...
    یه اکانت درست کردی فقط داری از پارس دفاع میکنی...
    خوب پس مشخص شد که واسش کار میکنی...

چون حوصله ندارم و شما مسئول چیزی نیستی فقط چندتا چیز رو ازتون میپرسم...
    1. آخه اون کارشناس چجور کارشناسی هست که نمیتونه یه مودم رو کانفیگ کنه؟ مگه چند مدل توی ایران پیدا میشه؟
    من خودم فقط طرز اولین مودمم رو که billion بود با توجه به آموزشی که شبیه اون مودم بود کانفیگ کردم و بعد از اون هم تونستم asus zyexle tenda و dlink رو خودم کانفیگ کنم...
    2.این پول رانژه کردن خط رو واسه چی میگیرید؟ من میدونم که مخابرات 1 ریال بابت رانژه ازتون نمیگیره...
    3.این قضیه چیه که اگه بخوایم قرارداد رو فسخ کنیم و خط رو از رانژه در بیاریم باید 2 ماه صبر کنیم؟
    آره صاحبش هستم. این اطلاعات شبکه ای است. Ping و.... یک چیز خیلی معمول در تمام شبکه ها است.
    در مورد کارشناس صاحب اصلیش باید جواب بده، ولی فکر میکنی اون کسی که کارشناس هست و تو اونجا نشسته چقدر دانش و سواد داره که اینی که شما میگیو درک کنه؟! از نظر اون حتی اگه یک چراغ مودم هم فرق کنه یک مودم دیگه است.
    در ضمن در مورد رفتار مودم ها نمیشه راحت اظهار نظر کرد. شاید اینترفیس شبیه هم داشته باشند و خیلی از اونها ساخت یک کارخانه باشند ولی با مارک های متفاوت. ولی تفاوت ورژن FirmWare ها و ورژن سخت افزار تاثیرات عجیب غریبی میزاره.
    مثلا Linksys مودم معروفیه ولی یکسری اولیه وارد شد که خیلی از دوستان باهاش مشکل داشتن و در حالت PPPoE روی مودم قطع که میشد دیگه وصل نمیشد. اینا رو کارشناس برای همه مودم ها نمی دونه.

2. من اول از پارس سرویس داشتم.(به عنوان کاربر) اون موقع 3000 تومن بود. بعد گفتند که شده 1000 تومن. و به صورت اعتبار برش گردوندند.اون زمان من شهرستان (کرج) بودم و این آبونمان رو قبض تلفن کم میشد.(در بعضی نقاط رو فاکتور پارس بود و بعضی جاها قبض مخابرات) شاید بعضی از دوستان شهرستانی بتونن این موضوع رو تصدیق کنند. واسه همین هم میگم که مخابرات مطمئنم پولش رو میگیره خوبم میگیره.
    3. من که فسخ کردم 1 هفته ای رانژه ام جمع شد. الان هم از مخابرات دارم ولی 2 هفته طول کشید که مخابرات رانژه کنه( تو منطقه الانم پارس سرویس نمیده).
    Last edited by Ehsan1355; 22-08-2011 at 22:24.

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

کلا شما هر تاپیکی رفتی فقط هی تست سرعتتو گذاشتی؟
    خیلی ذوق مرگ شدیا... =))

مزاح میکنم
    در کل من مشکلی که با پارس دارم عدم ثباتش هست...

16. 4 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

نیازی نیست سرعت رو کم و زیاد کنین.
    وقتی یه پورت پیزوری رو بین 10 نفر share میکنین دیگه معلومه چی میشه.
    بنده اشتراک 256 دارم دیشب سرعتم به 15 نمیرسید اگه sharing روی حساب کتاب باشه هیچ وقت مشکلی پیش نمیاد ولی از اونجایی که پارس فقط به پول فکر میکنه اگه لازم باشه بین 15 نفر هم share میکنه و از نظر پارس همیشه مشکل از مخابراته

متاسفانه شما چه بخای چه نخای جیره خوره پارس هستی و مجبوری از پارس دفاع کنی.

این حرفا رو مو به مو از پشتیبانی شنیدیم شما دیگه نمیخواد یادآوری کنی.
    اگه به شما باشه که پینگ 500 هم عالیه ولی برای دوستان گیمر پینگ بالای 200 کابوسه.
    10 برابر قیمت جهانی پول میگیرین حداقل سرویس خوب بدین..!!!

اره رفیق ایشون پای گود نشسته میگه لنگش کن.
    اگه خودش رو جای ما بزاره که هم داریم پول میدیم هم حرص میخوریم اون موقع حساب کار دستش میاد.
    نت مجانی و مودم مجانی گرفته و خودش هم که دستش تو کاره و هیچ وقت از ماله خودش کم نمیزاره

باور کن شک کرده بودم
    دمت گرم که دست این جیره خور رو برای ما رو کردی
    اگه جواب منطقی نداشته باشی راحته که بگیم شما هم جیره خوار شرکت دیگه هستی که بی منطق بد بگی.
    اگر دلیلی داره باید فنی و با منطق صحبت کنی مسلما من هم چیزی نمی تونم بگم.

1. جواب اول من من در رابطه به اون دوستی بود که گفت اگر زیاد دانلود کنی سرعتت رو کم میکنم. این که شما میگی روی همه کاربرا تاثیر میزاره نه یک نفر خاص.
    2. سایت TCT.ir ماله مخابرات برید و تعرفه اینترنت 256 را ببینید.(تعرفه ها ، سرویس های دیتا) این قیمت اینترنت با پهنای باند 256 اختصاصی است. یعنی 330 هزار تومان. به اون قیمت قیمت لینک های داخل شهری، برق، کارمندان و... اضافه کنید. اگر این هزینه را از شما بگیریند خوب است. فلسفه این سرویس ها در تمام دنیا اینست که بوسیله Share کردن قیمت آن را برای شما به صرفه کنند. اگر فکر میکنید مخصوص ایران است اشتباه می کنید. سایت Plus.net مربوط به مخابرات انگلیس را بروید و ببینید و در قسمت ساپورت آن مطالب خوبی از جمله سرعت در زمان اوج ترافیک و... را می توانید ببینید و متوجه می شوید که همه جا همین است. هیچ شرکتی خیریه کار نمی کند باید حاشیه سود خود را داشته باشد. اگر اینترنت فروخته شده توسط مخابرات ارزان شود مطمئن باشید این هم ارزان میشود.

در مورد Ping هم که مطمئنا کسانی که شبکه کار هستند و اطلاعات علمی لازم را دارند میدونند تا سرور های آمریکایی فعلا مسیری نداریم که Ping تایمی که شما فکر میکنید را بدهد. یا باید سرور گیمت در ایران و کشورهای در مسیر اینترنت ما ولی نزدیک باشد یا اینکه راه دیگه ندارید.

کمی واقع نگر باشید. اگر با منطق به من نشان دهید که مشکل از سرویس دهنده است من قبول میکنم ولی مشکل مخابرات یک محدودیت کلی برای همه ایرانیان است.

شما به پست های شرکت شاتل و.... هم که در جای خودش در این انجمن ها است نگاه کنید. آنها هم پر این حرفهاست. این یعنی اینکه مشکل کلی است و جای دیگه است.

یکی از مهمترین موارد برای سود بیشتر شرکت ها رضایت کاربران است. برای همین با حاشیه سود خوب همه این شرکت ها دوست دارند سرویس خوب بدهند.

روزنامه های فناوری و.... را بخوانید. دو شماره بخوانید اوضاع و شرایط جایی که زندگی میکنید دستتان می آید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •