از پارس یه همچین پینگی بعید هست![]()
از پارس یه همچین پینگی بعید هست![]()
مسئله فقط شبانه نیست و روزانه هم همینه خیلی افت داشته و غیر قایل تحمل شده![]()
دقیقا من هم همین مشکل رو دارم سرعت روزانه ی من از 200 رسیده به 80!!!!
این وضعیت خیلی بده!!!![]()
این تمدید موقت داستانش چیه؟ چطوری میشه تمدید موقت کرد؟
اینترنت من درست شده ! هوراااااااااسرعت دانلود = 207
![]()
Last edited by MojiOS; 22-08-2011 at 21:51.
ببین اگر تو حالت Bridge زیاد قطع میشی یا اینکه موقع وصل شدن گاهی میشه و گاهی نمیشه مطمئن باش تو حالت دیگه هم همینه فقط فرقش اینه که چون تو حالت PPPoE مودم اینکارو میکنه و سریع سعی مجدد میکنه شما متوجه این موضوع زیاد نمیشی.
ممکنه ایراد از نویز خط یا شلوغی بیش از حد لینک سرویس دهنده باشه.
آره صاحبش هستم. این اطلاعات شبکه ای است. Ping و.... یک چیز خیلی معمول در تمام شبکه ها است.
در مورد کارشناس صاحب اصلیش باید جواب بده، ولی فکر میکنی اون کسی که کارشناس هست و تو اونجا نشسته چقدر دانش و سواد داره که اینی که شما میگیو درک کنه؟! از نظر اون حتی اگه یک چراغ مودم هم فرق کنه یک مودم دیگه است.
در ضمن در مورد رفتار مودم ها نمیشه راحت اظهار نظر کرد. شاید اینترفیس شبیه هم داشته باشند و خیلی از اونها ساخت یک کارخانه باشند ولی با مارک های متفاوت. ولی تفاوت ورژن FirmWare ها و ورژن سخت افزار تاثیرات عجیب غریبی میزاره.
مثلا Linksys مودم معروفیه ولی یکسری اولیه وارد شد که خیلی از دوستان باهاش مشکل داشتن و در حالت PPPoE روی مودم قطع که میشد دیگه وصل نمیشد. اینا رو کارشناس برای همه مودم ها نمی دونه.
2. من اول از پارس سرویس داشتم.(به عنوان کاربر) اون موقع 3000 تومن بود. بعد گفتند که شده 1000 تومن. و به صورت اعتبار برش گردوندند.اون زمان من شهرستان (کرج) بودم و این آبونمان رو قبض تلفن کم میشد.(در بعضی نقاط رو فاکتور پارس بود و بعضی جاها قبض مخابرات) شاید بعضی از دوستان شهرستانی بتونن این موضوع رو تصدیق کنند. واسه همین هم میگم که مخابرات مطمئنم پولش رو میگیره خوبم میگیره.
3. من که فسخ کردم 1 هفته ای رانژه ام جمع شد. الان هم از مخابرات دارم ولی 2 هفته طول کشید که مخابرات رانژه کنه( تو منطقه الانم پارس سرویس نمیده).
Last edited by Ehsan1355; 22-08-2011 at 22:24.
کلا شما هر تاپیکی رفتی فقط هی تست سرعتتو گذاشتی؟
خیلی ذوق مرگ شدیا... =))
مزاح میکنم
در کل من مشکلی که با پارس دارم عدم ثباتش هست...
اگه جواب منطقی نداشته باشی راحته که بگیم شما هم جیره خوار شرکت دیگه هستی که بی منطق بد بگی.
اگر دلیلی داره باید فنی و با منطق صحبت کنی مسلما من هم چیزی نمی تونم بگم.
1. جواب اول من من در رابطه به اون دوستی بود که گفت اگر زیاد دانلود کنی سرعتت رو کم میکنم. این که شما میگی روی همه کاربرا تاثیر میزاره نه یک نفر خاص.
2. سایت TCT.ir ماله مخابرات برید و تعرفه اینترنت 256 را ببینید.(تعرفه ها ، سرویس های دیتا) این قیمت اینترنت با پهنای باند 256 اختصاصی است. یعنی 330 هزار تومان. به اون قیمت قیمت لینک های داخل شهری، برق، کارمندان و... اضافه کنید. اگر این هزینه را از شما بگیریند خوب است. فلسفه این سرویس ها در تمام دنیا اینست که بوسیله Share کردن قیمت آن را برای شما به صرفه کنند. اگر فکر میکنید مخصوص ایران است اشتباه می کنید. سایت Plus.net مربوط به مخابرات انگلیس را بروید و ببینید و در قسمت ساپورت آن مطالب خوبی از جمله سرعت در زمان اوج ترافیک و... را می توانید ببینید و متوجه می شوید که همه جا همین است. هیچ شرکتی خیریه کار نمی کند باید حاشیه سود خود را داشته باشد. اگر اینترنت فروخته شده توسط مخابرات ارزان شود مطمئن باشید این هم ارزان میشود.
در مورد Ping هم که مطمئنا کسانی که شبکه کار هستند و اطلاعات علمی لازم را دارند میدونند تا سرور های آمریکایی فعلا مسیری نداریم که Ping تایمی که شما فکر میکنید را بدهد. یا باید سرور گیمت در ایران و کشورهای در مسیر اینترنت ما ولی نزدیک باشد یا اینکه راه دیگه ندارید.
کمی واقع نگر باشید. اگر با منطق به من نشان دهید که مشکل از سرویس دهنده است من قبول میکنم ولی مشکل مخابرات یک محدودیت کلی برای همه ایرانیان است.
شما به پست های شرکت شاتل و.... هم که در جای خودش در این انجمن ها است نگاه کنید. آنها هم پر این حرفهاست. این یعنی اینکه مشکل کلی است و جای دیگه است.
یکی از مهمترین موارد برای سود بیشتر شرکت ها رضایت کاربران است. برای همین با حاشیه سود خوب همه این شرکت ها دوست دارند سرویس خوب بدهند.
روزنامه های فناوری و.... را بخوانید. دو شماره بخوانید اوضاع و شرایط جایی که زندگی میکنید دستتان می آید.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)