تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1013 از 1298 اولاول ... 135139139631003100910101011101210131014101510161017102310631113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,121 به 10,130 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

اصفهان وب جان مخابرات خطوط فیبر رو از انحصار خودش در بیاره
    محدودیت هایی هم که برای isp های دیگه ایجاد کرده رو از بین ببره
    اونوقت ببین کی میمونه !!!

مورد بعدی اینکه اینجا یه جامعه الگو هست نیازی نیست همه مشترکین مخابرات اینجا عضو باشن
    به قول معروف مشت نمونه خرواره!!

خیلی از مشترکین هم اصلا از اینترنت چیزی نمیدونن
    اینو من تو یه صبح تا ظهری که توی مخابرات 22 بهمن نشسته بودم فهمیدم!!
    برای یه کانفیگ مودم که چهارتا دونه next باید بزنی رفته بودن خونش 20 تومن ازش گرفته بودن!
    اصلا نمیدونه پینگ چیه ، واحد سرعت اینترنت چیه ، ip چیه ، دانلود شبانه چیه؟!!
    طبیعتا کلاه گذاشتن سر اینجور مشترکایی آسون تر هم هست!
    Last edited by new2012user; 24-03-2015 at 11:40.

2. 4 کاربر از new2012user بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان واقعا بیکارید که جواب این اقا رو میدید
    کسایی که چند ماه باشه پیگیر این تایپیک باشن میفهمن چی میگم بحث با ایشون مثل آب توی هاون کوبیدن هست بیخود اعصاب خودتون رو خورد نکنید کسی که ذره ای از امار نمیدونه چه بحثی هست باهاش میکنید
    توی این پست اخر چند تا حرف زد که همش چرت هست ولی نمیخوام جواب بدم شما هم خواهشا جوابش رو ندید اصولا اینجور مواقع شروع میکنه به تست سرعت گرفتن و رو اعصاب همه راه میره و تایپیک رو منحرف میکنه
    با تشکر
    =============
    ویرایش:
    سوال خودم رو یادم رفت بپرسم
    دوستان توی این چند وقت از چه رنج ای پی هایی راضی بودید؟(هر کسی امارش رو داره به ترتیب اولویت بگه)
    با تشکر
    من به ترتیب از 37.255
    5.221
    185
    راضی بودم.البته چند روزیه 5.221 سرعتش برای من خیلی بد شده ولی قبل سال از همشون بهتر بود

آقای اصفهان وب این طرح بینهایت من آخرش درست نشدا.لطفا به اون دوستتون آقای Cman بگید.نه پشتیبانی آنلاینش کاری کرد برای من نه خود مخابرات
    Last edited by zxzxcvcv; 24-03-2015 at 16:50.

4. این کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من هیچوقت از پشتیبانی بد و ناجور مخابرات دفاع نکردم ، متأسفانه شرکتهای پیمانکار پشتیبانی ADSL مخابرات خیلی بد نیرو گرفتند و خیلی بدتر پشتیبانی میکنند.

همانطور که قبلاً هم گفتم همه نمی توانند متخصص اینترنت و ADSL باشند همانطور که همه نمی توانند مکانیک ماشین خودشان باشند

ولی شرکتهای پیمانکار پشتیبانی ADSL نگاه فقط و فقط مالی به مشترکین دارند و فقط میخواهند جیب خودشان را پر کنند کسی هم توی مخابرات به عملکرد این شرکتها نظارت نمی کند.
    اصفهان وب جان مخابرات خطوط فیبر رو از انحصار خودش در بیاره
    محدودیت هایی هم که برای isp های دیگه ایجاد کرده رو از بین ببره
    اونوقت ببین کی میمونه !!!

مورد بعدی اینکه اینجا یه جامعه الگو هست نیازی نیست همه مشترکین مخابرات اینجا عضو باشن
    به قول معروف مشت نمونه خرواره!!

خیلی از مشترکین هم اصلا از اینترنت چیزی نمیدونن
    اینو من تو یه صبح تا ظهری که توی مخابرات 22 بهمن نشسته بودم فهمیدم!!
    برای یه کانفیگ مودم که چهارتا دونه next باید بزنی رفته بودن خونش 20 تومن ازش گرفته بودن!
    اصلا نمیدونه پینگ چیه ، واحد سرعت اینترنت چیه ، ip چیه ، دانلود شبانه چیه؟!!
    طبیعتا کلاه گذاشتن سر اینجور مشترکایی آسون تر هم هست!

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

سرویس حرفه ایی ها 5 مگ...

7. 2 کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من هیچوقت از پشتیبانی بد و ناجور مخابرات دفاع نکردم ، متأسفانه شرکتهای پیمانکار پشتیبانی ADSL مخابرات خیلی بد نیرو گرفتند و خیلی بدتر پشتیبانی میکنند.

همانطور که قبلاً هم گفتم همه نمی توانند متخصص اینترنت و ADSL باشند همانطور که همه نمی توانند مکانیک ماشین خودشان باشند

ولی شرکتهای پیمانکار پشتیبانی ADSL نگاه فقط و فقط مالی به مشترکین دارند و فقط میخواهند جیب خودشان را پر کنند کسی هم توی مخابرات به عملکرد این شرکتها نظارت نمی کند.
    قربون ادم چیز فهم خودت گفتی
    پس مخابرات داره کم کاری میکنه که نظارت نمیکنه البته پشتیبانی مخابرات باز بقیه شرکت ها خیلی بهتره ولی بازم یه خورده راه داره که بره
    در مورد کیفیت اقا وقتی بزرگ یک جمع ادم ضعیفی باشه بقیه که زیر دستن دیگه هیچی اونا رو باید انداخت دور دقیقا تو شرکت ها هم همینه وقتی کله گندهه داره ضعیف عمل میکنه نوسان حسابی داره درحت ۸ مگابیت خوب معلومه یکی حجم میدزده یکی کلاه میزاره یکی میزنه زیر قرارداد مثل صبانت یکی همش قطع هست یکی گرون میفروشه خوب همینه وقتی مثلا الگو و پیشرو و بزرگ ترین شرکت این طوری باشه بقیه ازشون اتنضاری نیست من خودم ۸ مگابیت نوسان سرعت رو داشتم الکی نمیگم دوستاد دیگه هم داشتن حالا شما نداری یا نداشتی شانست خوب بوده یا هم از جایی حمایت میشی

9. 2 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

من دو سال و نیمه که از مخابرات اصفهان دارم اینترنت میگیرم . تو این دو سه سال مطلقا مشکل خاصی نداشتم. اوایل سرعت دانلود از سایت های چه ایرانی و چه خارجی زیر 250 کیلوبایت یر ثانیه پایین تر نمیومد. الانم که تقریبا سه ماهه که مخابرات پهنای باند رو دو برابر کرده و سرعت دانلودم 580 کیلو بایت بر ثانیه هستش. خداییش راضی هستم. قطعی نداشتم اگه هم بوده سریعا برطرف شده. قیمتش هم که تقریبا مناسبه.گیگابایتی 3500 تومن..کجا همچین پهنای باندی با این قیمت میدن ؟

11. این کاربر از meysam2578 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

عزیز الان بنده شاهین شهر کل بچه ها از این مخابرات گرفتن هی 10 دقیقه به 10 دقیقه قطع میشه اینترنت.
    الان زنگ میزنم میگه مشکل نیس الان ريست میکنم برات،میگم حلش کن میگه مشکلی نداری.از خودم در نمیارم الان چند مورد شماره بدم زنگ بزنی بگن این مشکل را دارن.کجاش غلطه؟!!!
    سلام دوست عزیز من هم سک سال پیش مشکل شما رو داشتم و چند روز رفتم مخابرات پیش مهندس ممبینی .دست آخر برای مخابرات اصفهان نامه نوشتن جهت تعویض پورت و بعد از یک هفته مشکلم حل شد

13. این کاربر از bornamilad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrouz_se60's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

دقیقاً وقت خوبی تست گرفتم چون جزو ساعت رایگان شبانه است و ساعت پیک دانلودها

احتمال زیاد شما از افرادی هستید که اگر توی جاده ماشینتان پنچر بشود انتظار دارید همه ماشینهای دیگر در آن جاده هم پنچر بشوند

کسی هم لازم نیست گول بخورد همه کسانیکه سرویس مخابرات با دانلود رایگان شبانه دارند لذت استفاده از دانلود رایگان شبانه را می برند

عقل سلیم هم حکم می کند که اگر بقول خودتان از سرویس افتضاح مخابرات ناراضی هستید تشریف ببرید سراغ یک سرویس دهنده دیگر که افتضاح نباشد
    عزیز من مخابرات این خط رو برداشته !!!! من چطوری برم سرویس دهنده دیگه ؟ فقط می مونه وایمکس که واسه بازی آنلاین خوب نیست.پیش شماره تلفن من 3786 هست.هیج جا اینو نمیدن به من.نگویید که از شرکتهای طرف قرارداد که اونم کیفیتشون مثل مخابرات هست.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

اینترنت من از ساعت 6 تاحالا قطع بود.بقیه مشکلی نداشتن ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrouz_se60's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

تا الان نه.شاید به روتری که وصل هستین قطع شده یا اینکه مودم تو ویندوز شما گیر کرده که یک جورایی تنها با حذف درایور و نصب مجدد جواب میده.برای من همین مورد اتفاق افتاد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •