تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1013 از 1211 اولاول ... 135139139631003100910101011101210131014101510161017102310631113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,121 به 10,130 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

11 Classic Teams Roster Real Name by Krauser

با سلام خدمت دوستان گل کماکان در حال فعالیت بر روی ادیت فایل متناسب با DLC 1.05 هست. امروز هم به لطف خدا اسامی بازیکنان تیم های کلاسیک رو اصلا ح کردم و شب با ادیتور وارد می کنم. قدم بعدی اصلاح اسامی بازیکنان فیک تیم های ملی لایسنس نشده هست و قدم بعد از اون ترانسفر کردن بازیکنان آزاد موجود در دیتابیس بازی به تیم های بوندس لیگا هست. فعلا این ها رو داشته باشن اونهایی که خودشون ادیت می کنن:

CLASSIC ENGLAND
    ========================
    SIYANEN ==> SEAMAN
    ADION ==> ADAMS
    SUMERSLADE ==> SOUTHGATE
    KILCAN ==> KEOWN
    SAINTPEALER ==> S. PEARCE
    IMGHE ==> INCE
    PLYGUTS ==> PLAT
    MALMORAN ==> MCMANAMAN
    GALBONE ==> GASCOIGNE
    IL RANCE ==> IAN WRIGHT
    SHIRARE ==> SHEARER
    SHELEARN ==> SHILTON
    MOLNA ==> BOBBY MOORE
    LE DOE ==> LA SAUX
    SALTON ==> SANSOM
    WALKERS ==> WILKINS
    RODENV ==> ROBSON
    HORNER ==> HODDLE
    CHIRINGBONE ==> CHARLTON
    SHILECON ==> SHERINGHAM
    BURDNER ==> BARNES
    WAROL ==> WADDLE
    LINDEN ==> LINEKER

CLASSIC FRANCE
    ========================
    BATHEZ ==> BARTHEZ
    DAIRSELL ==> DESAILLY
    BRUIN ==> BLANC
    TELIN ==> THURAM
    LIRAZAL ==> LIZARAZU
    DEROEM ==> DESCHAMPS
    KATANYFU ==> KAREMBEU
    POOROE ==> PETIT
    ZIROM ==> ZIDANE
    DJIUTALEFF ==> DJORKAEFF
    DERRAI ==> DUGARRY
    LINGNE ==> LAMA
    LEGHASCI ==> LEBOEUF
    BOLQUE ==> BOSSIS
    SAROMOL ==> SAGNOL
    ARGU ==> AMOROS
    CALMELA ==> CANDELA
    PROQUINEI ==> PLATINI
    WAIYRIN ==> WILTORD
    KOPO ==> KOPA
    PUTAM ==> PAPIN
    CALCOMA ==> CANTONA
    FONTAIL ==> FONTAINE

CLASSIC GERMANY
    ========================
    HUBER ==> KAHN
    KOLMANN ==> KÖHLER
    MALETZ ==> MATTHÄUS
    BURCKLAND ==> BUCHWALD
    ZONER ==> SAMMER
    JERNISCH ==> JEREMIES
    REUNSARA ==> REUTER
    ZIEDE ==> ZIEGE
    DARTLEY ==> DEISLER
    MEYNO ==> MÖLLER
    BILKOS ==> BIERHOFF
    KOETHLA ==> KÖPKE
    ITZMOLER ==> ILLGNER
    BEHRENGAUNA ==> BECKENBAUER
    HEMTON ==> HELMER
    BNARCK ==> BREHME
    SLOEGER ==> SCHNEIDER
    HOEITOR ==> HÄßLER
    REWTELIZE ==> RUMMENIGGE
    LISAGAWSKI ==> LITTBARSKI
    CLANTZGAN ==> KLINSMANN
    VAUNER ==> VÖLLER
    MJARNIE ==> GERD MULLER

CLASSIC ITALY
    ========================
    ZORU ==> ZOFF
    BAROINI ==> BARESI
    CORSACOUPE ==> COSTACURTA
    VAYENGODDO ==> VIERCHOWOD
    MAJUZHENI ==> MALDINI
    DINMO BRATTO ==> DINO BAGGIO
    ALMELINI ==> ALBERTINI
    BESNOLA ==> BERTI
    DORAMORE ==> DONADONI
    LON BARRON ==> ROBERTO BAGGIO
    VERRONI ==> VIALLI
    ZERVBO ==> ZENGA
    PALUNCA ==> PAGLUICA
    FENORRA ==> FERRARA
    BENBOLI ==> BERGOMI
    DE LIBRO ==> DI LIVIO
    TAUGANI ==> TARDELI
    MAROGHI ==> MANCINI
    SORUA ==> ZOLA
    LOGGU ==> ROSSI
    VILENI ==> VIERI
    CACCILI ==> CASIRAGHI
    RICCHINI ==> VERRONI

CLASSIC NETHERLANDS
    ========================
    DE HOME ==> DE GOEY
    TYUTAU ==> STAM
    FIL DA BUUN ==> F. DE BOER
    RAIGINAR ==> REIZIGER
    HOFU ==> COCU
    WELTAR ==> WINTER
    DARIT ==> DAVIDS
    BEMKAP ==> BERGKAMP
    RON DA BUUN ==> R. DE BOER
    ORHAIMNALZ ==> OVERMARS
    CREIBAAD ==> KLUIVERT
    VON HEIKEMEN ==> VAN BREUKELEN
    ROMAAL KULTAN ==> RONALD KOEMAN
    KJUNA ==> KROL
    WALTOOR ==> WOUTERS
    JALTANG ==> JANSEN
    JORME ==> JONK
    RAUKOORES ==> RIJKAARD
    NIILSENTZ ==> NEESKENS
    GULAAS ==> GULLIT
    CWARIM ==> CRUYFF
    VON BOLSEN ==> VAN BASTEN
    VAN OOIDORK ==> VAN HOOIJDONK

CLASSIC ARGENTINA
    ========================
    PULZATO ==> PUMPIDO
    RUNZAL ==> RUGGERI
    SEMINI ==> SENSINI
    CHIERO ==> CHAMOT
    SILJOME ==> SIMEONE
    ROGUEIRO ==> REDONDO
    GULY LOMER ==> GUSTAVO LOPEZ
    CAMIRRA ==> CANIGGIA
    MALGANI ==> MARADONA
    BOLIBO ==> BALBO
    BAQUISTATA ==> BATISTUTA
    FEREM ==> FILLOL
    PALTEZA ==> PASSARELLA
    VIGHATZ ==> VIVAS
    SOIM ==> SORÍN
    CURALLE ==> CUCIUFFO
    BARENQUA ==> BATISTA
    CALASSI ==> CALDERON
    ANLLEROZ ==> ARDILES
    BUJUTAVA ==> BURRUCHAGA
    BAZQUENI ==> VALDANO
    DIORAZ ==> DIAZ
    QUERANT ==> KEMPES

CLASSIC BRAZIL
    ========================
    TARALM ==> TAFFAREL
    ALDAHILLA ==> ALDAIR
    RICALRO ==> RICARDO
    JIRJONHO ==> JORGINHO
    LEYMAURO ==> LEONARDO
    MALO SILA ==> MAURO SILVA
    DORTE ==> DUNGA
    RASAN ==> RAÍ
    ZILCAO ==> ZINHO
    BENAR ==> BEBETO
    ROZERIO ==> ROMARIO
    LEMON ==> LEAO
    ZALBO ==> ZAGO
    CASHOO ==> CAFÚ
    BREVEL ==> BRANCO
    COLSEISO ==> F. CONCEICAO
    SALMAIO ==> SAMPAIO
    ZILRE ==> ZICO
    ELIMELTO ==> EDMUNDO
    PALM ==> PELÉ
    GANARRIN ==> GARRINCHA
    CAMRE ==> CARECA
    MIRACIR ==> MULLER

2. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این PES 2010 ناقص ترین بازی بود که من به عمرم دیدم. واقعا کونامی باید با این بضاعت کمش خودش رو با اون EA غول و قلدر یکی نکنه کونامی اگه برای ساخت PES 2 سال وقت بذاره فکر کنم خروجی بهتری داشته باشه چه بسا بتونه از رقیبش جلو بزنه. ولی خوب این کار رو نمی کنه کونامی 2 راه بیشتر نداره یا اینکه باید هزینه بیشتری بذاره و نیروی بیشتری استفاده کنه برای ساخت بازی یا اینکه 2 سال یکبار عرضه کنه و Date خاصی برای ارائه محصولش نذاره خوب معمولا بازی های Football سیمولیشن چند سالی هست که همزمان با شروع فصل لیگ های اروپایی عرضه میشه یعنی دور و بر سپتامبر و مثل یکی دو سال اخیر اکتبر عرضه میشه این Date و این محدودیت باعث میشه که سازنده تحت فشار زمان باشه شما بیا ببین سازنده ها و ناشر هایی مثل یوبی میان و به دفعات بازی رو کنسل می کنن فقط به خاطر اینکه خروجی خوبی ندارن و از آب خوب در نمیاد محصول و دوباره تغییرات رو اعمال می کنن و اونقدر لفتش میدن تا محصول کاملی بسازن و خودشون رو مجبور نمی کنن که حتما محصول بدن. این محدودیت زماینی که تیم سازنده باید در عرض حدود 9 ماه یک بازی جدید بسازه باعث میشه که عجله ای یه گیم بدن بیرون اونم خوب از آب در نمیاد
    آرمین فکر کنم اگه کونامی این چیزایی که تو درباره این بازی می نویسی بخونه دیگه اصلا هیچ بازیی نسازه
    حالا جدای از این واقعا یه سری مشکلات بازی عجیب هستش.مثلا در شماره قبلی دروازه بانها عالی بودن ولی نمی دونم به چه دلیلی در این شماره دوباره ضعیف ساخته شدن.انگار واقعا یه سری مشکلات رو از قصد میذارن تا در شماره بعدی درست کنن که خیلی این کار بد هستش ولی در کل کسانی که خیلی این بازیو بازی می کنن رو میتونه راضی نگه داره ولی من خودم واقعا دوست دارم که بازی کاملی کونامی ارائه کنه.

به پست 9000 مراجعه کنید و پچ 1.03 رو همراه با کرکش استفاده کنید
    یعنی واقعا با این کرک این مشکل بیرون اومدن در مسترلیگ حل میشه؟ خودت امتحان کردی؟

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

نسخه جدید pes editor امروز منتشر شد . توی این نسخه ویژگیهای جدیدی اضافه شده از جمله محدوده سن برای تنظیم استتها . وای که چقدر من منتظر این بخش بودم و چقدر از ناشر این برنامه خواستیم که این بخشو اضافه کنه که بالاخره این ویژگی هم اضافه شد حالا با این ابزار میشه بخوبی تواناییهای بازیکنان رو برای مد مستر لیگ واقعی تر کرد .
    از جمله ویژگیهای جدید این نسخه میشه به این موارد اشاره کرد :
    - حمایت از dlc 1.5
    - رندم کردن شادی بازیکنان بعد از گل
    - بهبود بخش ترنسفرها الان ادیتورها میتونن بازیکنان مورد نظرشون رو به تیمهای ML hide منتقل کنند .
    - لیست کفش های بازیکنان دوباره به این نسخه اضافه شده
    - امکان تغییر پیراهن بازیکنان به شکل لباسهای تنگ یا گشاد
    - اضافه شدن بخش محدوده سنی و مجموع تواناییها به بخش گلوبال فانکشنز
    - اضافه شدن بخش تغیییر اتوماتیک گزارشگری درزمانیکه اسم یک بازیکن بر روی پیراهن تغییر میکنه
    - تنظیمات جدید برای خروجی کال نیمها
    - دو مورد جدید از تواناییهای مخفی به بخش گلوبال فانکشنز اضافه شده

اگه سوالی درمورد موارد بالا دارین بگید تا کامل توضیح بدم . من فکر میکنم بعلت تغییرات گسترده ای که توی این نسخه داده شده ویلد به یکباره شماره این نسخه رو از 1.92 به 2 ارتقاء داده .

آدرس این نسخه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by 4039; 22-02-2010 at 13:27.

5. 4 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسین جان این محدوده سن برای تنظیم استتها میشه بگی به چه دردی میخوره؟
    راستی میشه توضیح بدی که چه جوری میشه با استفاده از این نرم افزار مثلا قدرت شوت بازیکنان رو به صورتی کم کرد که مثلا 15 واحد از 96 و 14 واحد از 95 و الی آخر کم بشه.بعد چه جوری میشه مثلا از یه تیم 8 واحد کم کنی.یعنی 8 درصد از کل خصوصیات کم می کنی؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان این محدوده سن برای تنظیم استتها میشه بگی به چه دردی میخوره؟
    راستی میشه توضیح بدی که چه جوری میشه با استفاده از این نرم افزار مثلا قدرت شوت بازیکنان رو به صورتی کم کرد که مثلا 15 واحد از 96 و 14 واحد از 95 و الی آخر کم بشه.بعد چه جوری میشه مثلا از یه تیم 8 واحد کم کنی.یعنی 8 درصد از کل خصوصیات کم می کنی؟

این بخش محدوده سن برای من خیلی اهمیت داشت شاید دیگران کمتر ازش استفاده کنن . یکی از علتهایی که تا الان من بخش رشد بازیکنان توی مسترلیگ رو انتخاب نمیکردم این بود که قدرت شوت بازیکنان بیش از حد رشد میکرد بطوریکه بازی دیگه حقیقتا غیر واقعی میشد . قدرت شوت بیشتر از 80 الی 82 واقعی نیست بیشتر از این مقدار سرعت شوت حالت غیر طبیعی به خودش میگیره . حالا با این بخش محدوده سنی من میتونم قدرت شوت بازیکنانی که در محدوده افت تواناییها روی منحنی رشدشون قرار میگیرن و هیمنطور بازیکنان نوجوانی که بصورت پیش فرض در مستر وجود هستند رو ویرایش کنم اگه بخوام این مورد رو توضیح بدم یه کم صحبتم طولانی میشه . خلاصش اینه که بقیه تواناییهای بازیکنان مختلف توی مستر لیگ با هم رشد میکنند و این رشد سبب میشه تفاوت محسوسی در رقابتها و جنگهای داخل زمین بوجود نیاد مثلا اگه دریبل اسپید بازیکنان 10 واحد افزایش پیدا کنه از اون ور تاپ اسپید حریفان هم همین حدود افزایش پیدا میکنه و این دو افزایش همیدیگه رو خنثی میکنن اما درمورد قضیه قدرت شوت اینطور نیست . جهت مقابل توانایی شوت مهارت های مختلف دروازه بانهاست اما تواناییهای دروازه بانها متناسب با قدرت شوت افزایش پیدا نمیکنه این میشه که بعد از گذشت چند فصل از مستر لیگ به راحتی میشه تمام حریفان رو با 3-4 گل بدرقه کرد . تنها علاج این کار تعدیل شوتها بر اساس محدوده سنیه که حالا این امکان برای ما فراهم شده که این بخشو تعدیل کنیم .

وحید جان با گزینه ها و محدوده های مختلفی که توی بخش گلوبال فانکشنز وجود داره میشه همه کار کرد . مثلا فقط تعداد خاصی از تیمها رو همزمان ویرایش کرد یا مثلا فقط محدوده خاصی از تواناییها رو تغییر داد و ....
    من قبلا این موارد رو با تصویر نشون داده بودم توی تاپیک هست پیداشون بهت خبر میدم .

8. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آرمین فکر کنم اگه کونامی این چیزایی که تو درباره این بازی می نویسی بخونه دیگه اصلا هیچ بازیی نسازه
    حالا جدای از این واقعا یه سری مشکلات بازی عجیب هستش.مثلا در شماره قبلی دروازه بانها عالی بودن ولی نمی دونم به چه دلیلی در این شماره دوباره ضعیف ساخته شدن.انگار واقعا یه سری مشکلات رو از قصد میذارن تا در شماره بعدی درست کنن که خیلی این کار بد هستش ولی در کل کسانی که خیلی این بازیو بازی می کنن رو میتونه راضی نگه داره ولی من خودم واقعا دوست دارم که بازی کاملی کونامی ارائه کنه.

یعنی واقعا با این کرک این مشکل بیرون اومدن در مسترلیگ حل میشه؟ خودت امتحان کردی؟
    البته با جمله اول شما کاملا مخالف هستم وحید جان مطمئن باش همیشه انتقاد هست که یک شرکت رو رشد میده شما فرض کن اگه همه بیان بگن آقا همه مسائل PES 2010 رو به راهه و کسی حتی یک کلمه در مورد باگ های عجیب الخلقه بازی چیزی نگه شک نکن کونامی اصلا نمی تونه و نمی خواد که تغییری بده مطمئن باش که همیشه انتقاد حتی اگه کوبنده باشه (البته به جا باشه و من در آوردی نباشه می دونی که من اگه از PES انتقادی می کنم من در آوردی نیست و براشون دلیل دارم مطمئن باش 10 برابر این انتقاد ها رو اشخاص معتبر تری رو چنان انجام می دن که به گوش کونامی و تیم سازنده بازی برسه)

البته من باز هم می گم به نظرم کونامی می تونه فعلا برای ساخت بازی هاش به خودش 2 سال مهلت بده یا حداقل 2 تا تیم مجزا اختصاص بده که هر سال یک در میان بازی بسازن اینطوری هم وقت بیشتری برای ساختن بازی به دست میارن هم می تونه خودش یه رقابت جالب دیگه بوجود بیاره و همین رقابت به نفع گیمر ها و فن های بازی هست.

من تا به حال از مستر لیگ بیرون شوت نشدم همیشه هم کرک درست و متناسب با ورژن بازیم استفاده می کنم مشکلی هم ندیدم. یه بار تا 12 سال مستر لیگ رو رفتم. بدش زیاد جالب نشد ستاره های بزرگ فرسوده شده بودن و یه سری از بازیکنان ضعیف که اسامیشون هم فیک بود شده بودن ستاره های حال حاضر اکثرا هم یا ملیت بلوک شرق داشتن خیلی مضخرف این مورد مستر لیگ واسه همین می گم که مستر لیگ بعد از چند فصل جذابیتش از بین میره

راستی خیلی خوب شد که ادیتور جدید ساخته شد واقعا دست حسین رو می بوسم بابت ارائه این خبر. من که مشتری دائمی این PES Editor هستم ادیتور های 2009 خیلی ضعیف بودن به طوری که من Pro Evo رو ترجیح می دادن پارسال ولی امسال واقعا ویلد ترکونده با این آپدیت کردن ادیتورش خیلی عالیه حتما دانلودش می کنم شب. اگه عمری باقی موند

10. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

البته با جمله اول شما کاملا مخالف هستم وحید جان مطمئن باش همیشه انتقاد هست که یک شرکت رو رشد میده شما فرض کن اگه همه بیان بگن آقا همه مسائل PES 2010 رو به راهه و کسی حتی یک کلمه در مورد باگ های عجیب الخلقه بازی چیزی نگه شک نکن کونامی اصلا نمی تونه و نمی خواد که تغییری بده مطمئن باش که همیشه انتقاد حتی اگه کوبنده باشه (البته به جا باشه و من در آوردی نباشه می دونی که من اگه از PES انتقادی می کنم من در آوردی نیست و براشون دلیل دارم مطمئن باش 10 برابر این انتقاد ها رو اشخاص معتبر تری رو چنان انجام می دن که به گوش کونامی و تیم سازنده بازی برسه)

البته من باز هم می گم به نظرم کونامی می تونه فعلا برای ساخت بازی هاش به خودش 2 سال مهلت بده یا حداقل 2 تا تیم مجزا اختصاص بده که هر سال یک در میان بازی بسازن اینطوری هم وقت بیشتری برای ساختن بازی به دست میارن هم می تونه خودش یه رقابت جالب دیگه بوجود بیاره و همین رقابت به نفع گیمر ها و فن های بازی هست.

من تا به حال از مستر لیگ بیرون شوت نشدم همیشه هم کرک درست و متناسب با ورژن بازیم استفاده می کنم مشکلی هم ندیدم. یه بار تا 12 سال مستر لیگ رو رفتم. بدش زیاد جالب نشد ستاره های بزرگ فرسوده شده بودن و یه سری از بازیکنان ضعیف که اسامیشون هم فیک بود شده بودن ستاره های حال حاضر اکثرا هم یا ملیت بلوک شرق داشتن خیلی مضخرف این مورد مستر لیگ واسه همین می گم که مستر لیگ بعد از چند فصل جذابیتش از بین میره

راستی خیلی خوب شد که ادیتور جدید ساخته شد واقعا دست حسین رو می بوسم بابت ارائه این خبر. من که مشتری دائمی این PES Editor هستم ادیتور های 2009 خیلی ضعیف بودن به طوری که من Pro Evo رو ترجیح می دادن پارسال ولی امسال واقعا ویلد ترکونده با این آپدیت کردن ادیتورش خیلی عالیه حتما دانلودش می کنم شب. اگه عمری باقی موند

آرمین جان بزرگواری شما با این حرفای شما من فقط شرمنده میشم .
    آره امسال ویلد روی نرم افزارش خیلی خوب داره کار میکنه البته بچه ها هم خیلی بهش سفارش میکنن .
    راستش من چون مستر لیگو بدون رشد بازیکنان میرم تا الان نمیدونستم بازیکنان گمنام شرقی توش رشد زیادی میکنن اینکه خیلی ناجوره انگار آدم توی یک عالم دیگست و کاری به دنیای واقعی نداره . من تازه تصمیم داشتم مستر لیگو با فعال کردن گزینه رشد بازیکنان شروع کنم اما از قرار معلوم حالا کارم خیلی زیاد تر شد حالاباید منحنی رشد بازیکنان رو هم درست کنم و برای بازیکنان گمنام از منحنی هایی استفاده کنم که رشد زیادی نداشته باشن . من نمیدونم این کونامی عمدا اینکار را میکنه یا نه ؟ شاید میخواد همش گیمرها رو به ویرایش بازی مشغول کنه من از این ناقص کاریهای کونامی حقیقتا همیشه خیلی دلخور میشم کاریشم نمیشه کرد .
    منم آرمین جان مثل خودت بیشتر دوست دارم از بازی نقد بشه تا موجب پیشرفتش بشه هر جا یک نظر سنجی رسمی از کونامی میبینم ضعیف ترین نمراتو بهش میدم و میویسم سال بعد شاید بازیو نخرم ( هرچند ما که پولی روش نمیدیم ) تا از این طریق به خودشون بیان و بازی با کیفیت بهتری ارائه بدن .
    راستش من توی این نسل دیگه امید چندان به تغییرات اساسی توی این بازی ندارم و فقط منتظر نسل بعدی کنسولها هستم که با اومدن اونا نسل جدید بازیها جایگزین نسل فعلی یعنی نکست جنریشن میشن اونوقت مجددا همه چیز از دوباره شروع میشه امیدوارم توی اون نسل یا این بازی مجددا به روزهای اوج و اقتدارش توی نسل کارنت برگرده و یا اینکه فیفا برای پی سی هم از نسل آینده استفاده کنه .
    Last edited by 4039; 22-02-2010 at 16:53.

12. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته آرمین جان من یکمی شوخی کردم ولی واقعا بازی دیگه اینجور که میگی ناقص ترین بازی عمرم بود دیگه نیستش من قبلا در مورد مشکلات بازی توضیح دادم.مثلا مسترلیگ رو به نظر من بیشتر از 5 فصل بری تیمت ذرت کاران هم باشه میتونی باهاش قهرمان اروپا بشی من خودم مثلا اگر تیمم جور نباشه یکمی بازیهارو میزنم بره و اینجوری سریع فصل تموم میشه.ولی اگر مثلا خصوصیات و پیشرفت بازیکنان رو یکمی تغییر بشه داد و مسترلیگ رو بیشتر از 5 سال نرفت و بازیها کمتر بزنیم بره فکر کنم بازی خیلی جذابتر بشه.

راستش من چون مستر لیگو بدون رشد بازیکنان میرم تا الان نمیدونستم بازیکنان گمنام شرقی توش رشد زیادی میکنن اینکه خیلی ناجوره انگار آدم توی یک عالم دیگست و کاری به دنیای واقعی نداره . من تازه تصمیم داشتم مستر لیگو با فعال کردن گزینه رشد بازیکنان شروع کنم اما از قرار معلوم حالا کارم خیلی زیاد تر شد حالاباید منحنی رشد بازیکنان رو هم درست کنم و برای بازیکنان گمنام از منحنی هایی استفاده کنم که رشد زیادی نداشته باشن . من نمیدونم این کونامی عمدا اینکار را میکنه یا نه ؟ شاید میخواد همش گیمرها رو به ویرایش بازی مشغول کنه من از این ناقص کاریهای کونامی حقیقتا همیشه خیلی دلخور میشم کاریشم نمیشه کرد .
    حسین جان این تغییراتی که دادی حتما آپشن فایل خودتو بذار تا ما دانلود کنیم.اینجوری که توضیح دادی می خوای تغییرات خیلی خوبی بدی و اینجوری بازی جذابتر میشه.من چند وقت هستش که مسترلیگ نرفتم و واقعا الان خیلی دوست دارم یه مسترلیگ درست و حسابی برم.اگه دوست داشتی اون فایل که ویرایش کردی بذار تا ما استفاده کنیم اگه نخواستی هم نذار .در کل دستت درد نکنه

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

دوستان يكم درباره خريد بازيكن راهنمايي كنين ... هنگ كردم خداييش ... هيچكس نمياد تو تيمم

چقدر خريد بازيكن سخته

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان يكم درباره خريد بازيكن راهنمايي كنين ... هنگ كردم خداييش ... هيچكس نمياد تو تيمم

چقدر خريد بازيكن سخته
    والا من زیاد خودم رو کشتم تنها نتیجه ای که گرفتم اینه بازیکنی که می خری رو حتما باید از لیستی انتخاب کنی که اسکوت بهت پیشنهاد میده همون قسمت که نوشته Scout Recomanded
    در ضمن باید بدونی که توی اون لیست بازیکنان هم سطح تیمت وجود دارند قرار می گیرند اگه به تدریج بازیکنان تیمت معدل توانایی بالایی داشته باشن می بینی که بزرگانی رو بهت پیشنهاد میده. من فقط از این راه تونستم به نتیجه برسم بارها و بارها من مستر لیگ رو از اول شروع کردم همیشه هم سیو رو پاک می کردم ولی دفعه آخر بازی کردمو با این شیوه جلو رفتم البته حیف که اون سیو رو نگه نداشتم ولی جالبه بدونید که بازیکنانم همگی بالای 92 بودند بهترینشون هم دیه گو بود که 98 بود دروازبانم

بقیه بازیکنانم هم بازیکنانی بودند که از دم فیک ورژن بودند حتی حاج صفی و نکونام فیک(همونی که توی تیم ملی هست نه اونی که توی اوساسوناست) و تعدادی بازیکن عراقی و بحرینی و اماراتی و نیوزلندی و چند تا یونانی و به طور خلاصه اکثرا مال بلوک شرق بودند و بازیکن بزرگ اسپانیایی و برزیلی و .. نداشتم به اون صورت فقط برزیلی همون دیه گو بود ولی بقیه که بهترین ها بودند خیلی موهومی و ناباورانه بودند و بازیکنانی مثل مسی و رونالدو و ... خیلی اورال کمی داشتن و حسابی تنزل کرده بودند و توی تیم های ضعیف بودند یکی از بزرگ ترین بدی های مستر لیگ هم فرکانتی بالای ترانسفرینگ هست که نمیشه تغییر داد توی 2009 میشد فرکانتی ترانسفر رو روی پایین گذاشت تا ترانسفر های محال صورت نگیره. در هر صورت میگم مستر لیگ واقعا حفره های زیادی داره که من حدس می زنم عممدی هست که واقعا کار نانجیبانه ای بود که از کونامی سر زد انتظارش رو از کونامی نداشتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •