1 گواهی اشتغال به تحصیل بردم خطاب به شرکت شاتل برای استفاده ازاینترنت پور سرعت
چرا قطع میشه؟؟ مودمتون چیه؟
شبانه رایگان هم خودش اتوماتیک از ساعت 1 شروع میشه و کار خاصی لازم نیست انجام بدی![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
1 گواهی اشتغال به تحصیل بردم خطاب به شرکت شاتل برای استفاده ازاینترنت پور سرعت
چرا قطع میشه؟؟ مودمتون چیه؟
شبانه رایگان هم خودش اتوماتیک از ساعت 1 شروع میشه و کار خاصی لازم نیست انجام بدی![]()
کار خاصی لازم نیست انجام بدی
اونم فقط برای اطلاع هستش 1 روزه مونده به اینکه سرویست تمام بشه برو و پرداخت کن![]()
در پستهای 9339 و 9347 و 9800 و 9802 و 9860 مشکل خود را که شبها افت شدید سرعت و قطعی مکرر است،بیان کردم.شاتل برای سود بیشتر دو کار را انجام داده:1-فروش بیش از پهنای باند تخصیص داده شده به مرکز مخابراتی خاص 2-برداشتن محدودیت سرعت
دوستان یکی کمک کنه ایا کسی linksys wag200 داره که باشاتل کار کنه لطفا یکی راهنمایی کنه
سلام دوستان
من سرویس اکو 512 شاتل رو دارم ولی یه مشکل عجیبی وجود داره!
اگه 3 تا 4 ساعت از اینترنت استفاده نکنم سرعت اینترنتم خیلی میاد پایین،512 میشه 70 و بیشتر هم نمیشه تا اینکه مودم رو خاموش و روشن کنم تا به حالت عادی خودش برگرده!!!
شما چنین مشکلی رو با شاتل ندارید؟
ممنون
سلام
مشکلتون یکم عجیبه
شما از کجا متجه میشی که سرعتت میشه 70 ؟؟
مودمتون چیه؟
یکم بیشتر توضیح بده
کدوم شرکت ؟ من که شرکت ندارم !
یعنی الان من برم مدرسه بگم یک گواهی بدید ؟ من پیش دانشگاهی هستم.
از مدرسه نه از دانشگاه
ببین یا باید از دانشگاه نامه ببری یا شرکت
اگه تو فامیل کسی شرکت داشته باشه هم فکر کنم بشه![]()
فامیل؟
من یه مهر از شرکت یکی که هصل نمیدونم کی بود و کجا بود زدم پای برگ قرار داد، بردم دادم تحویل! کی به کیه! فقط اسم یه شرکت با شماره ثبتش لازمه!
یه خبر خوب ارشد قبول شدم....حالا میتونم 512 واقعی بگیرم....از اونا که سرعت آپلودش 256 هستش....
![]()
هم اکنون 170 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 170 مهمان)