vpi و vci رو چک کنید بپرسید چند باید باشه
vpi و vci رو چک کنید بپرسید چند باید باشه
پیشنهاد من:
برو به تاپیک خود های وب:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام میخوام یه اشتراک بگیرم که سرعت دانلودش 100kb و رایگان شبانه هم نداشته باشه یک ماه هم باشه محدود یا نامحدود فرقی نمیکنه فقط قیمتش مناسب باشه
با سلام . دوستان اگه ممکنه منو راهنمایی کنن. چند وقت پیش رفتم adsl بگیرم . گفتن چون خط شما فیبر نوریه باید از مخابرات بگیرین . رفتم مخابرات بهم گفتن پورت های منطقه شما پر شده و خط شما فاقد پرت است . متاسفانه از وایمکس هم نمیتونم استفاده کنم. یک سوال داشتم . میخوام بدونم تو مشهد میشه از شرکتی به جز مخابرات adsl گرفت . چون برای مثال تو بیرجند یک شرکت هست که رو کافوهای نوری adsl میده . اگه اشتباه نکنم آدرسش birjand.net بود . ممنون میشم جوابمو بدین
یکی از دوستان داشت ؛ میگفت تا 800 ؛ 900 دانلود سرعت میگیره ! بستگی به کیفیت خطتون و مرکز مخابراتی داره ..
طرحای شبانه رایگان هم مخابرات بد نیست ( منطقه به منطقه داره ) ؛ شاتلم ک بدرد نمیخوره چون میزنه محدودت میکنه !
کسی میدونه سرعت 512 اسیاتک چقدر دانلود میده
سلام دوست عزیز . بنظر من از های وب نگیر که پشیمون میشی . چرا ؟ چون کلاه بردار هستش یه کمپانی بی درو پیکر هست و میبینی در عرض 20 مین که فقط یه گوگل باز میکنی 40 مگ از حجمت کم میکنه. سر من که کلاه رفت عجیــــــــب . الانم از صبانت که هزار برابر بهترهست و هم پشتیبانی خوبی داره
سلام
پیشنهاد میشه به تاپیکش مراجعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز بهترین سرویس دهنده تو اراک چیه؟
سلام بهترین و به صرفه سرویس دهنده ی اینترنت پر سرعت که قیمتاش خوب باشه سرعتشم افت نداشته باشه شبانه هم داشته باشه و افت سرعت دانلود شبانه هم نداشته باشه کدوم isp هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)